Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KicsiVirág22

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
KicsiVirág22 2011.01.15 16:53:47
@beeble:

"Az 1956-os forradalom kitörésének ötvenedik évfordulóján, 2006. október 23-án Budapesten be nem jelentett tüntetések kezdődtek, amelyek a délutáni óráktól összecsapásokba torkollottak a rendőrség és a kormányellenes tüntetők között. A Belvárosban a Fidesz külön tömeggyűlésen tartott megemlékezést, melynek végeztével az onnét hazafelé igyekvők összekeveredtek a tüntetőkkel, s a rendőrség a két tömeget egyként kezelve kezdett az oszlatásukba."

Forrás:
hu.wikipedia.org/wiki/Zavarg%C3%A1sok_az_1956-os_forradalom_50._%C3%A9vfordul%C3%B3j%C3%A1n

Ez talán egy viszonylag objektív összefoglaló.
Kérdésedre válaszolva, bizonyára voltak bejelentett, és be nem jelentett rendezvények az ominózus napon, amelyek biztos csak szerencsétlen véletlen, hogy összekeveredtek,
Mindenesetre a tegnapi demonstráción szerintem senkinél nem volt mondjuk zokniba töltött faszén (forrás szintén az említett Wikipédia cikk).
KicsiVirág22 2011.01.15 17:41:46
@Meister: @Bilbo:

Csak halkan jegyzem meg, hogy az MTV székházat egy be nem jelentett demonstráció után, 2006. szeptember 17-én éjjel gyújtották fel.
Azt egy percig sem állítom, hogy a rendőri fellépés megfelelően szervezett volt, azt sem, hogy arányos, hogy szükséges, ahhoz talán nem fér kétség.
Azt sem kritizálom, hogy az előzmények ismeretében az emberek az utcán demonstráltak.
Még csak bajom se lett volna vele, ha ezt akkor, szeptember 17-én nem úgy kezdik, ahogy (símaszkban, sálakban, otrombán, agresszívan, törve-zúzva).
Véleménye mindenkinek lehet, és azt ki lehet fejezni kulturáltan, ahogy tegnap tette egy maroknyi ember.
Én költő vagyok és harcos. Ő álmodozó és katona. Majdnem passzolnitudott volna. Majdnem. A kép innenSziasztok! Muszáj megírnom újra és újra, ugyanazt. A szakítást. A Velevaló szakítást. Ami mindenhová visszavezethető, csak ahhoz nem, mitakartam. Pedig én mondtam ki. De…..
KicsiVirág22 2009.11.30 19:02:59
Bocs, hogy ezt mondom, de mindenki megérdemli, hogy szenvedjen, aki belemegy egy ilyen kapcsolatba.
Sőt, aki képes egy családot szétzútni, megérdemelné, hogy egyszer átélje ugyanezt a
sz@rt az elhagyott, megcsalt feleség oldaláról is. Még akkor is, ha mindig kettőn áll a vásár a házasságban, meg a kis tiltott románcban is.
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
KicsiVirág22 2009.10.02 10:00:35
@orsianyu: "NuSkin ... akkor mutatja, hogy jó, ha az ő vitaminjukat szeded"

Közeli ismerősöm NuSkin-ezik egy éve. Bár én soha nem lépnék be MLM-be, mert hideglelést kapok az efféle házalásnak még a gondolatától is, tudom, hogy van néhány jó termék itt is, mint ahogy más MLM-es terjesztésű cégnél is.
A mérés, amiről írsz, valóban létezik, hogy orvosilag milyen alapja van, fogalmam sincs, mert nem értek hozzá, ahogy szerintem Te sem.
Viszont engem véletlenül tegnapelőtt mértek meg (mert kellett még egy mérés a havi pontokhoz, nekem meg semmilyen erőfeszítésbe nem került, hát hagytam), és annak ellenére, hogy sem NuSkin, sem más bogyót nem fogyasztok, a mért érték a maximális határon belül volt (valszeg azért, mert normális emberi kaján élek, eszem zöldséget és gyümölcsöt, valami keveset még mozgok is, és nem vagyok elhízva). Ezzel természetesen nem akarok semmilyen MLM mellett, sem ellen beszélni, (tragikus hirtelenséggel pattintom le őket magamról) viszont valótlanságot állítani nagy tömegek előtt, ahogy Te teszed szerintem helytelen.
Először is köszönjük a múlt héten indított címfordítós játékunkra érkezett javaslatokat. Őszintén, megunhatatlan szórakozásnak bizonyult az egymás után sorakozó stömpfök, pröccök és füccsök és társaik közt bogarászni, még akkor is, ha ezek egy része nem igazán…..
KicsiVirág22 2009.10.01 19:44:23