Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsimi111

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
A hétvégi WTCC futam kapcsán elgondolkodtam, azon hogy egy ilyen kiváló helyen lévő település,mint Mogyoród ilyen hihetetlen adottsággal mint a Hungaroring miért nem akar ebből hasznot húzni.Nem magáról a WTCC-ről akarok írni, nem követem a technikai sportokat (bár ezúton is…..
dzsimi111 2011.06.06 11:08:14
Miért nem lessük el a szomszédoktól a jó megoldásokat? Senkinek nem fájna a csererendszám vagy a szezonforgalmi. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az Oldtimer Expo szervezői remek programokat szedtek össze a szombati napra. A Vasúttörténeti Parkban nagyjából mindent fognak szerelni, Kacsát, Minit, Jaguar E-Type-ot. Azonban a hasonló rendezvények valaha volt legmeghökkentőbb műsorszáma este hétkor következik: az úgynevezett…..
dzsimi111 2009.04.17 18:12:56
Belsőség Dezső (majdnem) kész 2009.04.08 18:31:00
Ezt is megéltük, Tádé újra gurul. Mikor legutóbb a kazánházból jelentkeztem, még meglehetősen hiányos beltérrel lapított, várta a szélvédőst. Közben jött a bénából sántává avanzsált Transporter, addig a 28-as kiköltözött az udvarra, nekünk pedig nem maradt más, csak…..