Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kóbor.macska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd egy igen kemény, hátborzongató történetet kapott a családon belüli erőszakról. Megvert, és kifosztott feleség, sunyi pénzéhes válóperes ügyvédek, és egy agresszív, erőszakos volt férj, aki a jog és a hatóságok hányingerkeltő…..
Kóbor.macska 2007.06.01 04:43:08
Nem tudom, hogy mit csinalnek a helyedben. Szornyen sajnalom, ami veled tortent.
Mivel helyileg a korrupt banda mindent elsimit az exednek es meg kozben fizikailag sem fog megvedeni senki, mindenkeppen mashol kell probalkozni.
En a helyedben a sajat es az ex nevevel a leheto legszelesebb nyilvanossaghoz fordulnek, mert annak van egyreszt visszatarto hatasa, masreszt le kell epiteni a hazugsagon alapulo jo hiret.

Szegeny Zsanett ugyet is csak akkor kezdtek vizsgalni, amikor a nyilvanossag miatt muszaj volt. De erdemes volt, most komoly nyomozas folyik, es fejek hullottak mikor az ugy kipattant.
Nekem innen konnyu dumalni, hogy ne ijedj meg, kitartas, meg minden, de tenyleg tartsal ki es legy ovatos. Hasznald a nyilvanossagot, es ha kell, akar fordulj nemzetkozi szervezetekhez.
A Nane jo hogy van, de nem valami hatekonyak.
Kanadaban ott kezdodne a dolog, hogy teged gyerekekkel egyutt bekoltoztetnenek egy titkos cimu kellemes haz egyik szobajaba, es minden fele ugyed intezesehez segitseget kapnal, vagy legalabbis tanacsot. Ugy tudom, ilyen jelenleg nincs Magyarorszagon. Azert a Nane igy is remelhetoleg tud utbaigazitast adni, hogy milyen forumot, vagy kit keress meg. Hasznald ki az alkalmat, hogy most eppen az egesz orszag hocipoje tele van a rendori korrupcioval es tulkapasokkal, inog a szekuk a vezetoknek, ezert most jobban igyekeznek rendesen intezkedni, mint egyebkent.

Szerintem a bosszuallasnak nincs ertelme, hanem allj ki magadert es csinalj orszagos meretu balhet.
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..
"Kuldok ket kepet Figorol, az anyam macskajarol. Azert Figo, mert a legutobbi foci vb alatt kapta, es Figo akkor jatszott utoljara a portugal valogatottban. Kb akkoriban keszultek a kepek is. Csak annyi a tehetsege, hogy nagyon hulyen nez" - írja Patti és mélységesen együtt kell…..
Kóbor.macska 2007.04.29 11:11:02