Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvatherzsi.com

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...hogy megszegjük azokat! Legalábbis szerintem. Nem szeretem a szabályokat, mert uniformizálnak, nem szeretem a szabályokat, mert korlátoznak. Ésszel értem, miért van szabályokra szükség, de érzelmileg akkor sem szeretem.Így aztán nem túl meglepő, hogy nem az a fajta tanácsadó…..
horvatherzsi.com 2008.10.28 20:14:25
Szép napot, kedves Mária:-)

Ma reggel gondoltam egyet, és beütöttem a Google-ba: horvatherzsi

Őszinte leszek: nagyon meglepett, amit ott olvastam. Tőled.

Akinek a bemutatkozása egészen mást sugall, mint amit a csövön kinyomsz.
(S aki 100 000+ ÁFA-ért, kedvezményesen pedig 80 000+ÁFA-ért kínálod sokrétű, alapos marketing-tudásodat.) Ezzel semmi baj, meg kell élni.

Emlékszel?


"Mária ·
maria.blog.hu 2007.10.11. 16:50:01
Pollner: egyáltalán nem értek veled egyet.

Annak a "szájtnak" a célcsoportja elvileg a 40+ középfokú végzettségű, hosszabb idő óta munka nélküli nők lennének, valamint azok a fiatal anyukák, akik a gyerekeik miatt nem kellenek sehová.

Naivak, tájékozatlanok, az első jól hangzó ajánlatnak bedőlnek egy hosszabb munka nélkül töltött időszak után.

Ez az opportunista piranha pontosan ebből a védtelenségükből akar meggazdagodni.

És csak azért tudja megtenni, mert ezek az emberek egész életükben védőburok alatt éltek, ahhoz voltak szokva, hogy a főnökük minden reggel a szájukba rágja a feladatukat, havonta egyszer pedig megkapják a munkájukért a fix bérüket.

Ezért "ül" náluk most is a szájbarágós szöveg.

Ha ugyanis ezek a szerencsétlenek nem lennének ennyire nyámnyilák, akkor most nem lennének munka nélkül.

Itt a piaci rés, itt a nagy lehetőség! Nem elég nekik a maguk baja, nyúljuk le őket még mi, "vállalkozók" is, néhány jól hangzó szlogennel és csábító ígérettel...

Hol is van ez a csomagküldő cég??? Postacím, elérhetőségek, engedélyek száma???

Adatvédelmi nyilatkozat???

Mi van azokban a csomagokban???

Internet marketinget is tanítanak???

Csodálatos! Meg lehet vele célozni a frissen utcára tett ötvenes tanárnőket, akiknek szintén naiv és rózsaszín elképzeléseik vannak erről a mi kis való világunkról!

Telepítse a Skype-ot! Hová kattintsak??? Mi az a Skype? Kit fogok a segítségével elérni?

Tudod mit? Most megyek és regisztrálok! Utána írok róla egy postot, majd rögtön azután felnyomom a csajt minden olyan létező fórumon, amiről a "célcsoportjának" halvány elképzelése sem lehet.

Te pedig addig olvasgasd ezeket itt:

whois.domaintools.com/horvatherzsi.com

maria.blog.hu/2007/10/09/szomszedpisti_ertekesit

Olyan következtetéseket vonsz le belőlük, amilyeneket akarsz.

Elnézést az indulatos hangnemért".

Eddig tartott AZ a bejegyzésed, ami írásra késztetett.

Az a helyzet, hogy nem értek az internetmarkatinghez. Tanítottam magyart, angolt, matematikát kisiskolásoknak. 28 évig. Csináltam egy weblapot. Azt szabad?
Az a helyzet, hogy azon a (volt) honlapon semmiféle manipuláció, hazugság nem volt.
Az pedig finoman szólva is becsületbe vágó, hogy "nyúljuk le őket még mi, "vállalkozók" is, néhány jól hangzó szlogennel és csábító ígérettel..."CSALÁSSAL, LOPÁSSAL GYANUSÍTASZ:-) Nem haragszom. Csak szóltam.:-) Hogy mi mit jelent.
Lévén kínosan szókimondó, őszinte ember az "a csaj", akit majd Te jól felnyomsz. (Azt tudtad, hogy a 2. világháborúban Magyarországon tették a legtöbb feljelentést (névtelenül)? Tedd. A legjobb belátásod szerint.

A sok kérdőjellel feltett kérdéseidre mind választ kaptál volna, ha vetted volna anno a fáradságot, tényleg feliratkoztál volna a tájékoztató levélsorozatra. Lehet, hogy meg is tetted.
Lehet, hogy tényleg csináltál egy postot, lehet, hogy tényleg felnyomtál. Vagy majd megteszed ezután:-) Védtelen vagyok.
Az a helyzet, hogy az írásod téged minősít.
Javaslom, hogy leendő üzleti partnerek megszerzéséhez és megtartásához tanulmányozd VIDI RITA stílusát, hangnemét, hozzáállását. Boncolgasd, tedd magadévá.Sikeredet borítékolom.

Valamint az a helyzet, hogy sem a kismamák, sem az utcára kitett tanárnők, ápolónők, orvosok, munkások, frissdiplomások, albérletben nyomorgók nem nyámnyilák.
Ennél sokkal drámaibb.Éhesek a gyerekeik. Vagy ők. Vagy már a Bank keze alatt a lakásuk. Egyébként: Te tényleg Magyarországon élsz?
Ezt a legkomolyabban kérdezem. Vagy lehet, hogy Salgótarján egy külön kis sziget?

Ja, és. Az MLM-ről soha nem tanultál? Valószínű, hogy valami pilótajátékfélének képzeled,
ami illegális, törvénytelen, elítélendő. NEM AZ. Attól függetlenül, hogy mi a véleményed róla.
Fiatal korod miatt nem ismerheted GYAKORLATBAN a 90-es évek Amway üzletét, a N21 módszert, amit tanítottak nekünk. A 0 infós MEGHÍVÁST. Mert csak erről van szó az én PÉNZ kontra BOLDOGSÁG című ex-weblapomon. Ahová egyébként több, mint 5000-en feliratkoztak.

Ha most ugyanerre a linkre kattintasz, egész mást találsz rajta. Azonnal váltottam, ahogy bepillantást nyertem egy másik üzletbe. Most egy törzsvásárlói rendszerről olvashatsz ott, aminek a felét sem fogod elhinni. A weblapnak nem lehet és nem is célja 100%-os információt nyújtani. De a dolog mégis működik.Működik a szájreklám is:-) Vásárlásokból meg lehet gazdagodni. Na? Úgy, hogy mindenki azt vesz, amire szüksége van. Az ám. Egy olyan rendszer, ahol mindenki csak nyer. Nincs lehúzás.

A szponzorom 22 havi munka után nagyon sok milliót keresett, 8 számjegyű, és két hét múlva még többet fog. 100 000 felé tart már a Törzsvásárlók száma.A Termékpartnereké meg 8000 fölött. És 2 éves épp hogy elmúlt az egész. Egy zseniális rendszer. Legális. Működik.
Mindenkinek.

Javaslom, tekintsd meg az oldalt: horvatherzsi.com.
Az ott található linken keresztül ingyenesen regisztrálhatsz Törzsvásárlónak, sőt, ha kívánod, kapsz egy potenciális ügyfélkört is, ingyenesen, ha Termékpartnernek is jelentkezel.

Szívesen beszélgetek Veled:
Skype: fuggokert378
Tel: 06/30 664 6904
06(1) 240 8195

Az Élet minden szépségét, egészséget, bőséget, szeretetet, szerelmet, MINDEN égi-földi jót kívánok

szeretettel:

Horváth Erzsi:-)