Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harisnykötő

15 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
harisnykötő Szontt 2009.03.12 13:07:00
Ambivalencia   A nap újra veled talált az ágyban Fejembe hasított, bosszantottál Alkohol íze fénylett a számba Reggel a fájdalommal távoztál   Következő ébredésnél, nem voltál Belém vágott ismételten egy érzés Más volt, mint előtte, hiányoztál…..
Élek én egyáltalán rendese? Ez a kérdés annak az igencsak hajaz az az „iszol te rendesen?” Ugyancsak kérdő jellegű hangalakzatra. Vajon hol fogok tartani 3 év múlva? Elég lesz, az arra fogy, kiéljem a hülyeségeimet és túléljem? Hol fogok tartani? Akarok-e tartani…..
-Szia. - hello, milyen régen láttalak. Mizus? - Semmi csak a szokásos… - Veled mi van pasi, pasid? -Pasik hülyék, de a kérdésed nyilván nem erre irányul. - hát nem. Tudod, azzal a csávoval mi van… - Kb. az, ami eddig. - Na, mesélj, meghalok a…..
Felébredtem, körülnéztem, tompa zúgás, beszédfoszlányok, lecsuktam ismét a szemem nem akartam a valósággal újra szembe nézni. Színeket kezdtem látni, alakok bontakoztak ki előttem, hangok szóltak hozzám, kezdtem belesüllyedni az álomba újra, tudatalattim által kivetített…..
A Poronty posztjait olvasgatva egyszer csak megláttam egy címet: Ciki a gyerekszerelem?Elgondolkodásra késztetett, mert hirtelen felötlöttek eddigi szerelmeim, akik tényleg azok voltak, és nem csak egy bormámoros éjszakán éreztem azt, hogy meghasad a szívem, ha nem lesz az enyém. Akkor…..
   Egyszer volt, hol nem volt, van ebben a kurvaországban egy olyan-de-olyan zenekar, hogy ihaj-csuhaj-fahaj. Igen, a Vad Fruttik. Ez a bejegyzés már egyáltalán nem aktuál, mert még decemberben zajlott a cselekmény, de ez semmit sem von le az értékéből.   Szóval ezek…..
harisnykötő 2009.01.10 16:11:53
Jajj gyerekekk annyira nincs jokedvem...noh mindegyamugy azért irok most is mert egyszerüen kéne valaki akinek nem is elsirom a bánataim egyszerüen meghallgat vagy felvidít...vagy csak...egyszerüen beszélget velem...valahogy annyira jol esne háth nézzünk:kik vannak fenn msnen:,,3éves…..
harisnykötő 2009.01.10 16:08:40
harisnykötő Breakin' down 2009.01.10 16:03:00
Pontosan ez kellet nekem, felébredtem, végignéztem életem romjain, és mindenről ö jutott eszembe, reggel az első gondolat is ő volt. Megkaptam azt a késszúrást, ami betette a kiskaput nálam. Mazoizmusom eddig a pontig terjedt, ez volt az a határ, amit már nem bírtam elviselni.…..
harisnykötő Mi a faszt képzelek? 2009.01.08 04:31:00
..
harisnykötő Szöszenet 2008.12.28 23:21:00
Amilyen határozottan döntöttem, olyan gyorsan adtam fel mindent. Rá kellet jönnöm, hogy úgy is addig csinálom a dolgot amíg, lelki nyomorba döntöm magam. Vicces ilyen mazoista típus vagyok. De arra is rá kellet jönnöm, hogy engem nem, lehet nem szeretni. A lányok nagy többsége jó…..
harisnykötő Mire vágyik a nő? 2008.12.16 20:32:38
..
Egyedül indultam haza. Ballagtam hazafeléé az ismerős utcákon, és minden olyan világosnak tűnt talán a karácsonyi dekoráció tette vagy az felszakadozó felhőzet amiből szúros szemerkélő eső esett előtte. Ezen a fátyolrétegen világított át az a rengeteg csillag és a telihold,…..
 Azért az elöző irásomba kicsit elszalad velem a ló.....Csütörtökön eldöntöm hogy hazamegyek holnap, egy szerencsés véletleen során mégis itt maradok, újabb pozítivumok sora? mind véletlen? Vagy mért döntöttem, ahogy döntöttem? Ösztön lenne vagy a sors mindenható keze?…..
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..
harisnykötő 2008.12.04 22:41:25
Kicsit csúszásban vagyok, de így legalább sokkal izgalmasabb az elsőzés is. Az ilyeen lányoktól üt meg a guta engem is: elhitetik, hogy célegyenesben vagy, amikor kiderül, kurvára másik pályán versenyzel. Kurva idegesítő, minden férfival megtörténő poszt ez most. Kedves…..
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
miért? ahogy a scissor sisters  mondoná: It's not easy having yourself a good time Greasing up those bets and betters Watching out they don't four-letter Fuck and kiss you both at the same time Smells-like something I've forgotten Curled up died and now it's rottenundoritó hogy minden ember…..
harisnykötő Észosztás 2008.11.18 03:18:00
 Nem tudok aludni, és ilyenkor mindig ingerült vagyok. Jártatom az agyam, és az sose jó. Ma találkoztam a nagy szerelmemmel és talán ez egyetlen igazival. Első szerelem. 14 éves voltam, idealista, nem fertőzödtem meg a testiség mindent elhomályosító erejével. Annyira gyorsan…..
 -Menjünk koncertre... -jó menjünk! -mi lesz? -Kiscsillag! -Az jó! -Aha, de én nem azért megyek, hanem az elözenekar érdekel különösen a basszusgitáros. -Baszdd meg L. már megint vele akarsz dugni? -Naná, tudod, hogy a LEGJOBB! -De egy taj paraszt! -Sex közbe nem beszél, meg…..
harisnykötő A fasz Hatalma.... 2008.11.12 10:28:00
 Miért tesszük meg újra és újra? Tegnapi nap egész jól alkult miután sikerült egy csomó pénzt elszórnom vásárlás közbe és még nem fejeztem be... Visszajöttem, vacsora ebéd egybe. Barátnőm nem akart lejönni velem koncertre, úgyhogy kissé lehangolódtam. A koncert…..
Teljesen le vagyok döbbenve. Hogy min? Hello Kitty feleség. És ezt csak most tudtam meg. Durva...          Egy olyan videót találtam, amely pici bébi koruktól a házasság napjáig bemutatja az ő szerelmük kivirágzását. Hihetetlen cukik.…..
harisnykötő 2008.10.30 22:02:20
harisnykötő Starts 2008.10.28 18:24:00
Kedvem se, idöm se, meg nem is akarok bevezetőt írni szóval, csapjunk a lecsóba.....