Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smok999

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakossági összefogás az Ulászló és Dinnye utca sarkán tervezett, új lakóház törvényi kiskapukat kihasználó, jogellenesnek tűnő kivitelezése ellen.Ezen a blogon elérhetővé tesszük a Dinnye utcai és Ulászló utcai lakóközösség együttes fellépését a folyamatban lévő…..
smok999 2008.10.30 13:02:08
Két napja akadtam erre a blogra, azóta napjában többször megnézem, hogy ki mit írt. Megnéztem, hogy minek mennyi valóságalapja van. Most már úgy gondolom, hogy a saját véleményemet is leírom.
Kedves Dinnye utcában lakók, akik a blogon írnak! A hozzászólásaitokból kiérzik az irigység (a budai sznobság minden jegyével), és a rosszindulat. (Arról már nem is írok, hogy a pénzéhség ami a sorok közé el van rejtve egyenesen vérlázító) Én is laktam olyan helyen, ahol építkeztek, de én tudtam, hogy az építkezés befejeztével egy rendezett, szép ház lesz a szomszédságomban. Annak, hogy többen laknak körülöttem, csak örülni tudtam. (új barátságok köttetnek, stb.) Az építő cég honlapján leírt műszaki tartalom szerintem korrekt. Megnyugtató lehet a vásárlók számára az is, hogy egy nagy múltú (a piacról el nem tűnő!!!) cég által szakszerűen, és jó minőségben megépített lakásba költözhetnek. (Tudom, hisz én is ilyenben lakom).
Nem értem, hogy a honlapon feltüntetett szakértői véleményt hogy írhatta alá az az úr, akinek gondolatai a mai napig az ég fölé emelkedve hírdetik a környezetbe illeszkedést (társasház formájában, hiszen egy ugrás a SUGÁR.) Tiltakozik egy valamikori beruházó is (aki műszaki ellenőrnek tartva magát írja alá a leveleket pedig névjegyzékben nem találtam meg, de mérnöki kamarának sem tagja!), akinek talán az fáj a legjobban, hogy ő ebből a házból már hasznot nem tud realizálni.
Az építtetőnek kitartást, és jó munkát kívánok!