Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sæll

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eloszor is, ha felindulasbol irok, nem vagyok se helyesiro sem pedig a kulalakra nem figyelek. Az ekezetek...nincs es kesz. Kulso szemmel nezve az otthoni allapotok elkepesztoek. Oriasi a baj. Meddig akaunk meg szemet hunyni felette? Ja, hogy en aki kulfoldon van az csak ne ugasson, mert nem…..
Elsőként nagyon szeretnénk megköszönni az index.hu/blog.hu szerkesztőségének, hogy címoldalra méltónak találták gyűjteményünket! Nem mondom, tetszik, amit csinálunk, de elsősorban magunknak kezdtük el írni, nem hittük volna, hogy ilyen gyorsan felfigyeltek ránk. Olvassatok…..
A Homárnak mindig fogas kérdés, mi legyen a "döglött vombatot találtam a kacsamájkrémben"-jellegű olvasói beszámolókkal. Hogy is állíthatnánk, hogy vombat volt a májasban, ha nem mi magunk vágtuk fel a gyanúsan dudorodó húsipari terméket? Nem is szoktunk ilyet…..
Modorosblog Modoros fiatal párok 2008.12.20 09:29:00
Kívánok, kézcsók!Ismerjük már a modoros férfi és a modoros nő legfőbb prototípusait. Nem, nem linkelek - ott van minden alul. Ahogy az élet minden területén tapasztaljuk, itt sem feltétlenül az ellentétek vonzzák egymást; inkább a "modort a modornak" elv…..
Samson Egy kis izlandi konyha 2008.12.15 21:47:47
Nos...Izlandot mar tudjuk hol van, gazdasagi valsag meg hasonlok.En Reykjaviktol ugy 180 km-re lakom, Vik i Myrdal tersegben. Erdekes egy kornyek, foleg egy gasztro megszallotnak. Az elso elmenyeim koze tartozik a capahus...azt hiszem az utolso, hogy kiprobaltam. Talan majd egyszer eljutok arra…..
Samson Letrejottem, es nem allok le 2008.12.15 17:32:00
Sæll!Izlandiul van, szeva, szia stb. Izlandon elek es szakacs vagyok meg eppen mikor mi, voltam mar takarito is, meg egyszer majdnem lovasz.Budapesti vagyok rengeteg sztorival megaldva, egy egy egeszen furcsa kepet alkotok a vilagrol, remelen atjon. Probalom csak kivulallokent nezni a dolgokat, igy…..