Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy_lány (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három magyar hegymászót sodort el lavina a Magas-Tátrában. A hegymászók kiásták magukat, de a hegyről nem tudtak egyedül lejönni, mivel végtag- és gerincsérüléseket szenvedtek. Egyikőjük fel tudta hívni a mentőket, de a baleset helyszínét nem bírta pontosan meghatározni. -…..
egy_lány (törölt) 2010.01.03 20:20:29
@st.andras: mégis - többek között - a hegymászást minősítik egy bizonyos szint felett extrém sportnak és zárják ki a sportolókat a TB-ellátásból, néhány más, hasonlóan alacsony baleseti arányú, de nem populáris sporttal együtt :(
A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete szerint etikátlan, hogy az alapképzésben nyelvvizsgához kötik az oklevél kiadását a felsőfokú intézmények. Nos, röviden: szerintem meg etikátlan, hogy mindenféle bunkó szülők minél könnyebb úton szeretnének diplomát kicsikarni az…..
egy_lány (törölt) 2009.07.21 07:23:51
@Pipas: láttál te már olyan határozatot, amely a római jogon alapul? :D
Az, hogy mit építenek bele a joganyagba, az más kérdés, vettek át egyes területeken kifejezetten angolszász jogrendre jellemző jogintézményeket is.

De akkor sem a gyakorlatban dolgozó jogász fogja eldönteni, hogy én ezt most inkább úgy csinálom, ahogyan külföldön, mert szerintem az jobb :D
egy_lány (törölt) 2009.07.21 07:27:50
@Pipas: a kötelező külföldi tartózkodást kifogásoltam, nem a nyelvvizsgát ;-) lásd fentebb mcs hozzászólását, amire reagáltam.

Amúgy: ne menj a másik végletbe.

"egy szegény család gyermekeként diplomát szerzett, roma származására, diszlexiára és diszkalkuliára többletpontot kapott, nyelvviszga nélkül lediplomázott, az anatómia tantárgy tanulása alól nyelvi okokból felmentett hátrányos helyzetű kezdő orvos. ;)"

Részemről nálam csak a szegény volt igaz, de ha kötelező lett volna kinn tanulnom egy ideig, valószínűleg nem kaptam volna soha diplomát. Nem bírtam volna finanszírozni, ráadásul akkoriban diákhitel sem volt.
egy_lány (törölt) 2009.07.21 07:37:25
@Pipas: nem sírtam, csak megemlítettem, hogy milyen hatásai is lehetnek.

Nem kell lekezelőnek lenni.
Nettó 122 ezer, kajajegy, BKV bérlet, üdülési csekk,kultúrautalvány... Mindez tényleg annyira kevés? Mellesleg várom a heti BB díj jelöltjeit a kommentekben! Sziasztok!A tegnapi ’ apehos sírós ’ poszt nálam is kicsapta a biztosítékot. Sajnos 1 barátnőm is állandóan…..
egy_lány (törölt) 2009.07.19 17:28:34
@marosy: masztizz tovább :D
egy_lány (törölt) 2009.07.19 18:26:48
@marosy: ez igen! Ne akard, félő, hogy nem jutnál el addig :D
egy_lány (törölt) 2009.07.20 00:02:40
Következő történetünk egy APEH dolgozó levele, amely az Apeh-intranet-hálózatán jelent meg és egy kedves olvasónk továbbította nekünk. Kedves Despota! Bár a történet esetemben és kollégáim esetében nem "klasszikus" munkahelyi terror, örülnék, ha közzétennéd. Az…..
egy_lány (törölt) 2009.07.19 14:45:09
@egy hang a hátsó sorból: ó, hát ezen nem kell csodálkozni, az adócsalók az APEH-ellenőröket mindig parazitának fogják tartani, sőt a vállalkozók a közigazgatásban dolgozókat szintén parazitának, ilyenkor mindig elfelejtik, hogy magukat is minimálbérre jelentik be és az milyen jó, hogy - a közszférában dolgozókkal ellentétben - a mindennapi kiadásaikról is cég nevére kiállított Áfás számlát kérnek :S
Bikiniszezon Időben kapj észbe! 2009.06.06 19:05:46
Egy csomót gondolkodtam mostanában azon, hogy vajon hol volt az a pont, amikor ez az egész súlynövekedés-dolog elkezdődött. Igazából sohasem voltam csontsovány, de abszolút nem lehett mondjuk ducinak hívni. Semmi extra, max annyi, hogy gyerekkoromban nem volt fontos nálunk a sport.…..
egy_lány (törölt) 2009.06.06 23:36:33
@Kentaur67: így van. Én is azt tapasztaltam, hogy könnyebb fogyni annak, aki sportolt. Én is sportoltam elég intenzíven, aztán jött a napi 14+ óra ülőmunka. Viszont ha egy héten keresztül mindennap sportolok, már nagyon látványosan látszik.

Ráadásul ami feljött, az is arányosan, ezért nem is annyira feltűnő.
Na, ha már a múltkor a gasztronómia felszínét is elkezdtük karcolgatni, akkor András kedves hobbimodoristának köszönhetően nem maradhatnak ki a teafogyasztók sem. Sokan tudjuk, hogy a tea jó dolog, szépen párolog, és illatos az illata - de még a KFT együttes örökzöldjénél is…..