Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VikiMouse

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
A Google kiélesítette a Gmailben az új menürendszert. A "Move to" menüpont a fő újdonság. Ez az akció valójában egy ősi vitát (címkék vs. mappák) kíván feloldani. A Gmail alapvetően a levelek címkézését támogatja, ám valószínűleg ők is tapasztalhatták, hogy…..
A Hal a tortán című főzőcskézős műsorban a TV2 ezen a héten ún. Megasztárjait zavarta be egymás konyhájába, főztek is lelkesen egymásnak jókat meg nem túl jókat, de ez most mindegy. A tegnap esti műsorban Laktos "csalással estem ki" Krisztián amellett, hogy végig…..
Bigyóblog Klingon-billentyűzet 2009.01.16 14:52:00
Ez csak és kizárólag a legnagyobb Star Trek rajongóknak van. A többiek úgysem értik. 44 fontért klingon nyelvű billentyűzetet vásárolhatunk, hogy aztán eredetiben másoljuk Shakespeare műveit, mert mint tudjuk, "eredeti klingon nyelven a legélvezetesebb".Via BB Gadgets..
Amanda még soha nem látta a Star Wars trilógiát, de barátairól már hallott részleteket, néhány jelenetet talán látott is tévében. Barátja felvette, amikor megpróbálja összerakni, miről is szól az eredeti sorozat. Videó az ugrás után. Via BoingBoing..
Egy jogász barátom küldte az alábbi, kissé cinikusnak tűnő felvetést a vasutassztrájk követeléseivel kapcsolatban, de ez is egy nézőpont. Subject: egyenlegértesítés vasutasoknak Tisztelt Dolgozó!Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és…..
A Zugügyvédnek volt az alábbihoz hasonló ügye, akkor az alperes nem akarta átvenni a lakás tulajdoni hányad megváltásaként megítélt összeget. Próbálkoztunk letétbe helyezéssel, de az első fokú bíróság a letétbehelyezési kérelmet elutasította, azzal az indokkal, hogy a…..
VikiMouse 2008.12.03 12:17:12
"Nem is olyan szar, ha tudod, hogy másnak legalább annyira" sorozatunk újabb tagja azt mutatja meg, hogy a szerencsétlen Magyarország elé állandóan bezzegpéldának állított Írországban még rosszabb banki ügyfélnek lenni, mint itthon. Egy példa nem példa, de azért jól…..