Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelars

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kelars 2011.05.23 16:48:03
kelars 2011.03.17 21:33:51
Beküldte: László Zsófia..
kelars 2011.03.16 17:03:33
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Szeretné(n)k pár infót megosztani a pólókkal kapcsolatban, ugyanis akad pár mondanivaló: Egyrészt köszönöm mindenkinek, aki eddig rendelt! Tényleg megható. A vérző buszos pólók már elvileg megérkeztek, ugyanis kaptam több visszajelzést, méghozzá igen…..
Nos, jobb későn, mint soha. :)   Végre valahára itt vannak a pólók, amelyekre (legalábbis reakciók alapján) oly sokan vártatok. A Legend (L&C) webshoppal közreműködve csak erre a bazi nagy ronda GIF-re kell kattintanotok és már rendelhettek is. A GIF-ért elnézést,…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Három napon keresztül tudnánk nézni ami itt történik:   ..
kelars 2009.11.23 16:51:45
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
kelars 2009.10.09 12:47:50
Subba Szupermocsok: Zokogó pornós 2009.09.28 12:20:00
Ezt tényleg csak a legerősebb gyomrúaknak ajánlom, de hát ki nem az, ugye? A cím nagyjából lefedi a történetet, de attól még bárkit érhetnek meglepetések...
Hiányzik Jacko? Rajoskodni szeretnél a diszkóban a Billie Jeanre, de nem az igazi? Akkor nézd meg ezt a videót, hátha összejön!..
Subba Keddi jizz 2009.08.18 08:10:00
Milyen gagyi pornócska került elő! Biztos tele van ultra szövegekkel, csak valahogy most nem akartuk leterhelni a lelkünket ekkora szarral. Jóóóóóááááááájj!  ..
Subba Pukipárna 2009.07.09 09:38:00
Hiába nézzük az első sorból ezt a sok értelmetlen faszságot, még mindig nem tudjuk megmagyarázni azt, hogy mi ez és azt sem, hogy hogyan bukkanhat fel heti rendszerességgel hasonlóan undorító dolog az interneten. Ezeknek itt az ad pluszt az élethez, hogy fánk alakúra deformálják a…..
Subba Bohóc pornó 2009.06.26 08:54:00
Minden jóérzésű ember retteg a bohócoktól, és ez teljesen normális. Az pedig, hogy végre kiderült, hogy odáig vannak a buzipornóért (AZ OTT EGY NŐ BOHÓC?!) és nincs nemiszervük csak még borzasztóbbá teszi őket! ..
Tessék, micsoda frappáns nevet találtunk ennek a debil terméknek! Csöcs ék! A Csöcs éket azoknak a nőknek találták ki, akik oldalt alszanak és zavarja őket ahogyan a két mellük középen összeér. Ide lehet beilleszteni ezt a dildó alakú éket, ami a helyén tartja a melleket.…..
Subba Hét videója: Jegesmedvefos 2009.06.22 13:48:00
A kedves kis családi videó bátor aláfestő zene választását azzal a sokkal magyarázhatjuk, amit a felvétel készítője akkor élhetett meg, amikor a pancsoló jegesmedve átengedte az altestét a természetnek. Szarik ez mindenbe.   ..
kelars 2009.06.22 17:37:49
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..
Fontos közlemény következik, amely fontos része az egész Rossz PC Játékok sorozatnak.Amikor a sorozat kezdődött, volt még csomó rossz játékom a gyűjteményemben. De ahogy egyre jobban beindult az egész, már vészesen fogytak a tartalékaim, úgyhogy nagyon jól jött (mondhatni…..