Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djricsa9601

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Még több Refi műsor 2009.02.15 06:15:00
Hoppá hoppá... Lehet, hogy ráálltak megint a sztoris kiadásokra? Megnéztem az új kiadást és tessék :)   Szívem? ;) hmm?Azt is bírom, hogy csajszi kb hagyta 2 mp-ig csörögni a telefont ;)És a levélfelolvasás és a telefonálás EPIKUS! :D Most komolyan, nem…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.01.06 06:30:00
Dögös mellbimbó csipkedés +18Boris Karloff hasonmásTe jó ég. Bele az arcombaMr. GigoloChucky baba hasonmásSzexibojzÁááááhhhhhŐ alul karolBevallom, egyszer én is voltam.....
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Nagyon rég volt olyan (utoljára talán Scooter Pro megjelenésekor), hogy más játékbemutatóját kirakom ide (és nem is lesz belőle rendszer), de mivel múltkor szóba hoztam ezt a játékot, ideillik.A szerintem rendkívül tehetséges Othala készíti ezeket a videókat és főként…..
djricsa9601 2008.12.26 11:00:59
ROFL-net Itt valami nem stimmel 2008.12.20 09:03:00
Kicsit kamu szaga van az egésznek. Találjátok ki miért...
NEM, ez nem a borítós nyereményjátékra készült! Ilyen komolyan van. Már tényleg csodálkozom, hogy még miért nincsen Sex Shop Tycoon/Manager vagy ilyesmi. De viccet félretéve, ez az ötlet nem is kell hogy rossz legyen! Ski Parknál biztos jobb. Nézzük mit ígér:Szemetesek. Minden…..
Ezek jöttek mégHitman (Bence)Passziánsz (Drake)Conflict Desert Storm (Pank)FIFA 08 (madcows) *hangerőt fel*Eredmény még maFan-Tom olvassa el gyorsan az e-mailjét, mert a linkkel nem stimmelt valami!..
Szeretettel üdvözlünk mindenkit!Blogunkat azért hoztuk létre, mert vannak játékok, amik igen rosszak. Ezeket szeretnénk bemutatni nektek, és arra kérni, hogy NE vegyétek meg őket!Ennyi lenne, sziasztok!..
Nemsokára elkészül első vieónk! A neve: Psychotoxic!!!Készüljetek fel! (nyugtatót és egy pohár sört, végszükségesetre egy cián tablettát[!!!xD]  készítsetek az  asztalra!)Nem lesz piskóta...DJRicsa & DJAnonymous..
Egy dolgot el kell ismerni. A City Interactive játékok lehetnek olyanok amilyenek, de a játékhoz adott kis kézikönyvek mindig becsületes munkák szoktak lenni. Minőségi papír, átlátható infók, szóval amilyennek lennie kéne. "FarkY" viszont észrevett egy igen érdekes…..
djricsa9601 2008.11.23 10:49:42
Sziasztok! Tudom, hogy ezt nem itt kéne, de légyszi nézzétek már majd meg a blogunk: envm.blog.hu . Még nagyon az elején tartunk, de ez lesz jobb is. Bocs freddyD, nem téged akarunk utánozni ezen a blogon de mi is elszántuk magunkat és van otthon nekünk egy pár szarjáték...:) Szal majd alakul. Tiszteletünk:

DJRicsa és DJAnonymous
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..