Regisztráció Blogot indítok
Adatok
catjohnnie

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
indijóga GOA - Ruszkik haza! 2010.01.04 10:52:00
H: Sajnos elkövettem azt a nagy hibát, hogy nem vettem figyelembe, hogy karácsony-szilveszteri csúcsszezon van Goán. Nagyon jól tudtam, hogy ebben az időben hemzsegnek itt a turisták, még is, valahogy hallgattam másokra és jöttem. Arambolba érkezve több napos kultursokkot kaptam. De…..
catjohnnie 2010.01.15 17:00:09
Anneke van Giersbergen–Danny Cavanagh @ Budapest, Fővárosi Művelődési Ház, 2009.12.28. Elmondom, mi a bajom az akusztikus koncertekkel. Az a bajom az akusztikus koncertekkel, hogy mindig inkább hiányérzetem támad közben, ahelyett, hogy boldog teljességet éreznék. Most is:…..
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
Na, elkezdtem csinálni olaszországi blogomat, még semmi sincs rajta, de nem baj, minél többször írom le a nevét, annál feljebb rakja a Google, tehát: www.bjjbrindisi.wordpress.com. AHogy mennek előre az események, egyre több infót pakolok rá, persze olaszul. De mondjuk, ha fontos,…..
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..