Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seo

21 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internetnek alanyi jogon kellene járni, nem megadóztatni, mert a népnek szüksége van rá. Szüksége van minden - kereskedőnek: onylinye pénztárgép - kereskedőnek, szolgáltatónak, válllalkozónak: onylinye adóbevallás - szülőnek: a gyereknek kell az iskolához - egyre több…..
TotáLiber Mennyi az annyi? 2012.07.02 07:00:00
Könyvkiadói ki kicsoda sorozatunkban eddig azokat a szereplőket mutattuk be a szerzőtől a nyomdáig, akik a könyvkészítés különböző fázisaiban vesznek részt, míg végül a kész mű a boltok (egyre gyakrabban virtuális) polcaira kerül. Ezeknek a szakembereknek ugyanúgy „ára…..
Részletes, optimalizálási útmutató (nemcsak) Wordpresshez. Ma, amikor weboldal már nem létezhet optimalizálás nélkül, sok optimalizálással foglalkozó cég misztifikusnak állítja be a keresőoptimalizálási tevékenységet és vagyonokat kér el, alapvető keresőbarát…..
Megjelent a hiánypótló, magyar nyelvű Wordpress könyv. A könyvet ajánljuk: Vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, akik még nem rendelkeznek saját weboldallal, de szeretnének önállóan profi honlapot készíteni. A könyv a telepítés, frissítés, költöztetés részletekbe menő…..
Wordpress könyv Wordpress könyv 2013.06.30 22:50:43
Magyar nyelvű Wordpress könyv nem létezett. Eddig. A hiány hamarosan megszüntetésre kerül. Néhány héten belül megjelenik nyomtatott formában a Kezdő Wordpress felhasználók kézikönyve. Kinek ajánlott? Azoknak, akik Wordpress alapon szeretnének önállóan honlapot készíteni…..
Az Orion Websolutions pályázatot írt ki ingyenes weboldal készítésre. A pályázat 3013. augusztus 31-ig tart és havi 15 db honlap készítése nyerhető el, egyenként 100000 Ft értékben. A pályázat célja a korszerű internetes megjelenés támogatása, a pályázók…..
Nemrég jött emailben, sok igazság van benne... 25 éve fiatalok voltunk. Ma öregek vagyunk. 25 éve szocializmus volt. Ma kapitalizmus van. 25 éve a Szovjetunió volt a szövetségesünk Ma Kínát szeretnénk szövetségesnek. 25 éve Szűrös és Pozsgai elvtársak az emelvényen Kádár…..
Tékozló Homár Visszakozik a UPC? 2012.11.22 15:00:41
Naiv ügyfél sikerélménynek könyvelte el, hogy a UPC visszaírt neki, hogy rögzítették, hogy nem járul hozzá a szerződése megsemmisítéséhez. Apró előrelépés a UPC szerződés megújítása terén. Miután 19-én az online felületükön jeleztem, hogy nem fogadom el az új…..
A szociális otthon igazgatója találkozik az utcán Orbán Viktorral, és elpanaszolja neki, hogy megélhetési gondok miatt sajnos el kell adniuk a televíziókészüléküket.Orbán Viktor erre felkiált: Nehogy eladják a tévéjüket, hiszen rövidesen új műsorpolitikával rukkolunk elő.…..
Orbán Viktor levelet írt a rendőröknek. Hopp, azt elfelejtettem mondani, hogy ez másfél éve volt.   Most már más szelek fújnak. Visszamenőlegesen el akarják venni a korkedvezményes nyugdíjat a rendvédelmisektől, ami érthető módon nekik nem tetszik. Az Országgyűlés…..
seo 2011.06.06 02:12:11
@trojka: Nem áll szándékunkban hagyni.

A bejegyzéshez:
A 100-120 %-os nyugdíjról és a korról:
1996. év XLIII. tv.
52. §82 A hivatásos szolgálat felső korhatára a társadalombiztosítási nyugellátási szabályok szerint a hivatásos állomány tagjára születési éve alapján irányadó öregségi nyugdíjkorhatárnál 5 évvel alacsonyabb életkor betöltése.

25 évvel akkor tudunk elmenni, ha
- átszervezés van, és nem tudnak megfelelő helyet biztosítani (legtöbbször "erővel" küldik el az embereket) - teljes nyugdíj
- egészségügyi alkalmatlanság - teljes nyugdíj (ha nem éri el a rokkantsági szintet, utóbbi esetben rokkantnyugdíj)
- közös megegyezéssel - nyugdíj 50 %-át kapja 50 éves koráig

184. § A szolgálati nyugdíj összege a társadalombiztosítás szempontjából figyelembe vehető szolgálati idő tartamától és a 183. § (1) bekezdése alapján számított illetmény és illetmény jellegű juttatások havi átlagától függ. Ezek figyelembevételével a szolgálati nyugdíj összege:

-----------------------
Szolgálati Havi átlag-
idő/év kereset %-a
-----------------------
25 65,0
26 66,0
27 67,5
28 69,0
29 70,5
30 72,0
31 73,5
32 75,0
33 76,5
34 78,0
35 79,5
36 81,0
37 és ennél több 83,0

Azaz teljesen a TB szerint. Annyi a különbség, hogy nem utolsó x év, hanem utolsó 1 év alapján számolják ki a nyugdíjat (de ugyanúgy nettósított összegből, mint bárki másnak). Akkor járunk jól, ha abban az évben kapjuk a 25, 30. stb. évek után járó jubileumi jutalmat, amikor nyugdíjba megyünk.

És még valami: a fenti nyilatkozatok tükrében szégyellem, hogy jogi egyetemre jártam.

Akit a jelenlegi kormány aktuális és korábbi "érdekes tervei, lépései" érdekelnek, nézze meg időnként a szolgalatinyugdij.com honlapot.
 A szolgálati nyugdíjról szóló törvényjavaslat elfogadásával remélhetőleg csökkenni fog a hivatásos állomány nyugdíjba vonulási láza - mondta Gál Zoltán, az MSZP-frakció rendészeti munkacsoportjának vezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Nagyképért katt…..
A következő hirdetéssel valószínűleg nincs nagy baj, egyszerűen rákereshető, hogy a feladó (úgy tűnik) létezik.Mit is kell csinálni?Elsőre mi ugrik be?Figyelem az út szélét, hátha látok néhány kiloccsant agyvelőt vagy árokba borult biciklist?Egyébként feltehetőleg közúti…..
Otthoni munkák Kedvezménykártya 2010.11.14 17:41:00
Keress pénzt otthoni munkával - Vásárolj olcsóbban Akár európai szintű jövedelmed is lehet a Magyar Kedvezmény Kártya rendszerét használva. Regisztrálni csak meghívással lehet. Az alábbi oldalon megtalálod a meghívót. Regisztrálj most!  Díjmentes online regisztráció  ..
Ma kiderült, hogy korábban ötpárti egyetértéssel hoztak egy jogszabálymódosítást, ami kudarcot vallott. Az átjelentkező, lakóhelyüktől távol szavazók néhány helyen kissé pórul jártak, sokat várakoztak, már akik győzték kivárni.Kik is ők? Többször láthattuk a tévében,…..
A napokban a postaládámba került egy szórólap, amiből kiderült, hogy Morvai Hisztike az "államfőjelöltetek".Szerintem jónéhány szavazatot veszteni fogtok ezzel a húzással, többek között az enyémet is.Az államfói szerep ún. "közjogi méltóság", és egy…..
Webisztán Abaqoos a Vaterán 2009.04.27 17:58:00
Már egy ideje lehet az Abaqoos-szal, vagyis a "magyar PayPallal" is használni a Vaterát. Aztán most jött egy sajtóközlemény, ami szerint az első 2000 olyan vaterás eladónak, aki regisztrál a Vatera Abaqoos promócióra, 1000 forintot jóváírnak a befizetéseiből. (OTPdirekt…..
  PR: wait... I: wait... L: wait... LD: wait... I: wait...wait... CY: wait... I: wait... L: wait... YCat: wait... I: wait... Top: wait... SD: wait...Levelet hozott ma a posta.A levél (elvileg) egy Hamilton Moore & Associates…..
Bajnai programja lefordítva MAGYAR nyelvre.szocpol megvonáslakásvásárlás - kamattámogatás megvonásagázártámogatás megvonásaNo, te hülye fiatal. Nehogymá' eszedbe jusson családot alapítani.Netánn saját kérót akarnál? ..... Még mit nem!Van már gyereked? Nehogy normális…..
Van valaki, aki komolyan elhiszi, hogy a válság kényszerítette ezt a kajáldát az ízlésesség és ötletesség határát még alulról sem súroló, ellenben szemmel láthatóan komoly anyagi ráfordítással járó plakátok legyártatására? Hát nem. Pusztán beálltak az emberek…..
seo 2009.03.31 23:48:25
Nincs válság!
A jelenlegi helyzet csak arra jó, hogy ami
sz@rt meg akarnak csinálni, azt rá tudják fogni a "válságra".
Talán amikor válság van, nem a bankokba kellene tömni a pénzt, azoknak úgyis van.
Talán amikor válság van, nemcsak megszorítani kellene, hanem kormányszinten is spórolni, a kiadásokat is megszorítani.

Volt már válság Magyarországon. Akkor tényleg válság volt.
Összefogás is volt....
Webisztán Magyar nők az IT-ban 2009.03.09 14:42:00
Közhely, hogy az IT-szektorban nagyon kevés nő dolgozik. Pedig a nők és az IT már nagyon régen egymásra találtak.Lord Byron lánya, Ada Lovelace például már az 1840-es években foglalkozott a számítógép egyik elődjének tekinthető analitikai géppel. Sőt, programot is írt a…..
Figyelő Jogdíj pendrive után 2009.03.05 18:35:00
Hamarosan fizethetünk a pendrive után is jogdíjat...Persze a többi sem marad változatlan, emelkedik, esetenként többszáz forintos a változás.www.artisjus.hu/opencms/export/artisjus/felhasznaloknak/aktualis_jogdijkozlemeny_U.htmlMegnézted mit fizetsz? Elszörnyedtél? (Ezek az díjak NEM…..
Figyelő 13. vizespóló verseny 2009.02.11 20:39:00
A goldengate.hu meghirdette 13. vizespóló versenyét.   Minimum 12 db képet kell beküldeni, a hitelességet igazolni testre írt goldengate felirattal. A tét nagy, íme a nyeremények: - 10db discopolo (az első 10 helyezettnek) - Rotary ékszeróra (a zsűri által kiválasztott…..
A goldengate-ről letölthető a marcali tanárnő pornófilmje. Persze csak akkor kattints, ha elmúltál 18 éves. :) A letöltés ingyenes, az első megtekintés előtt SMS-ben aktiválni kell. http://www.goldengate.hu/film/79243-Privat-DVD-36-hazi-videok-13-db-amator-film..
...avagy volán a MÁV sztrájk alatt Tisztelt Cím! [címzett a volánbusz] A tárgybeli mondattól zengett tegnap a sajtó. Tisztelettel kérem, ne vezessék félre a tömegeket! Igenis, otthagyják az utasokat! Ismertetek Önökkel egy mai történetet, és ezzel kapcsolatban…..