Regisztráció Blogot indítok
Adatok
golf05

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, kérem, csak nem kamuszerelem a VV Gigi - VV Jerzy liézon, itt a bizonyíték: együtt háltak, és volt egy kis gimnasztika is, bár a szereplők saját bevallása szerint a heavy (orális) pettingen túl nem merészkedtek. Becsüljük meg a dolgot, ha holnap este VV Szandika tényleg magára…..
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
golf05 2009.08.14 09:55:26
Magyarországon túl sok a politikus, túl sok a vezető, túl sok a bújtatott állás. A politikusainknak csak addig vagyunk fontosak, amíg a választások folynak, akkor ha akarjuk, hanem nyilatkoznak és megy az agymosás, ámítás, evés, ívás, dínom-dánom.... Minden párt csak az elért mandátumaival, %-kal van elfoglalva, hogy ki mennyi emberével képviselteti magát az EU parlamentbe.
De azzal, hogy a választások után a magyar választó polgárokkal mi lesz, azzal utána már nem foglakozik senki. Hiába van az ellenzék. Mit tudnak elérni? Egy kicsit pampognak, hogy a megszorítás, áremelés stb. nem jó és mi másképp csinálnánk.... és ezzel ki is fogyott a tudomány... és attól függetlenül azok életbe lépnek. A politikusok megszavazzák maguknak az irreálisan magas pénzbeni juttatásokat, szolgálati autókat, ........, rájuk az Ő általuk hozott törvények, rendelkezések nem vonatkoznak, kis kapukat találnak a pénzügyi dolgaikra, céget vezetnek, ... és magyarul: lesz.rják, hogy mi kisemberek, hogy élünk, miből oldjuk meg a rövid kis életünkben a gyerek nevelést, és eleve a mindennapi életet.
Szóval a választásokon ezekért a zsíros állásokért, posztokért, a hatalomért megy a harc, nem értünk választó polgárokért, a MAGYARORSZÁGÉRT!

Megkérdezném azért, hogy ez a patkány politikai elit milyen jogon teszi tönkre a magyar kisembereket, amikor a kisemberek nélkül sehol nem lennének a politikusok, mivel érdemi (reál) munkát nem végeznek és a kisemberek adójából van a fizetésük.
Simor elvtárs egy igazi átlagember, hiszen ő szerintem nem nagyon érintkezik társadaliag olyan emberekkel, akiknek nincs offshore cége. Az ugyanis nem menő, sőt vérciki, az offshore-talanság maga a nyomor, az olyannak középkategóriás autója van csak (5 éves) és nem a maldívra jár…..