Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serghei

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Jégkorong Ted Satort menesztették 2009.03.03 09:42:00
Ted Satort, az Alba Volán vezetőedzőjét felmentették a munkavégzés alól – tájékoztatta a jégkorongblogot id. Ocskay Gábor A szakosztály-igazgató közlése szerint a tréningeket átmenetileg Énekes Lajos edző vezeti. Arról, hogy a kanadai mester utódlásáról mikor…..
A hét második felében sok minden történt a romániai vezetésben. Kitették a főtitkárt, lemondott az alelnök, távozott a játékvezetők két főnöke, megszavazták a csíkszeredai kirendeltség megnyitását, miközben a bukaresti lobbi a fővárosi csarnokról egyezkedik. Nem csendes a…..
Napok óta aggasztó hírek érkeznek az SC Csíkszereda háza tájáról. Ráadásul kedden gyenge játékkal, hat játékost nélkülözve 6-1-re kikaptak a HC-tól. Cseke Szilárd klubigazgatóval és Gál Sándor edzővel beszélgettünk a kialakult helyzetről. Egy tény: a csapat svéd…..
Heves vitát váltott ki a vasárnapi NZ-Stars–Újpest Mol Liga-mérkőzés egyik jelenete, amelynek során egyszerre hárman pofozták a vendégek legeredményesebb csatárát. Megmutatjuk az esetet, az előzményekkel együtt. Külön videón prezentáljuk a meccs góljait; bónuszként…..