Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öreg johnson

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Faszipántos kis forduló elé nézhetnek az angol labdarúgás szerelmesei. Két városi rangadó (egy valódi és egy bohóc-) mellett lesz még egy derbi a topfór-aspiránsok között, de a maradékból is jóízűen lehet majd csemegézni.   És ha mindez nem volna elég,…..
öreg johnson 2009.11.28 15:46:56
@spangol: óóó, bazmeg, ekkora ostobaságokat régen olvastam, ráadásul pont ebben a blogan...
Le kéne szoknod a zöldről, pajtás :D

Egyrészt látszik, hogy fingod sincs Carlo Olaszo.-beli munkásságáról. Egy kétszeres bl győztes, scudetto és olaszkupa győztes edzőt hogy lehet "nem győztes típusnak" nevezni??

"Ahogy badblood is írja, Carlo szart sem változtatott Londonban."
Pont hogy az ő általa, a modern futballban forradalmasított rombuszt alkalmazza a Chelsea-nél, elég hatékonyan. Hiddinkre maximum annyiban hasonlít a taktikája, hogy ő is egyszerre játszatja Drogbát és Anelkát.

És nyugodj meg, meg fogja oldani az Afrika Kupa miatt mellőzött játékosok hiányát.
Ezúttal bennszülött (native) szurkolókat kérdeztünk a tizenhárom gólt hozó, igazi meglepetés nélküli játéknapról, mely három csoportban továbbra sem válaszolta meg egyértelműen a legfontosabb kérdéseket. A D jelű szatyorban már csak az EL-ért megy a harc, de a többi…..
öreg johnson 2009.11.26 16:56:38
@Mr.AT: Azért nehogy már Moggit ártatlannak nevezzük! Juve drukker létemre elismerem, hogy nyakig sáros volt, a bírói végzéstől függetlenül. Inkább _benitonak adnék igazat, hogy a calciopoli után nagy tisztítótüzet ígértek, aztán ebből az lett, hogy CSAK minket fingattak meg, de minket nagyon. Az igazi megtisztulás az lett volna, ha az Intert, Milant, Fiorentinát, Laziót és persze minket is közel hasonló módon büntettek volna.
@rexford: Miért esik túlzásba Esti Kornél? Andreotti, Berlusconi-félék mentségek arra, hogy te is bűnöző legyél? Erre van egy olasz mondás, ami kb. pont a maffia remek táptalajára ad utalást: "Tutti colpevoli, nessuno colpevole" - azaz ha mindenki bűnös, akkor senki sem bűnös...
Amúgy meg ha te Andreottiékat hozod fel példaként, én meg ellenpéldaként őket említem: Giovanni Falcone, Paolo Borsellino, Joe Petrosino
öreg johnson 2009.11.26 18:45:21
@Mr.AT: Nézd, én csak azon kevés kiszivárgott tényekből vontam le magamnak a következtetéseket, amelyek mindenki számára elérhetővé tettek. Egyrészt a megjelent hangfelvételek, amelyek ugyan valóban nem bizonyítanak semmit jogerősen, de azt mindenki leszűrheti, hogy az olasz labdarúgó szövetség, a játékvezetők és a klubvezetők közötti "bizalmas" viszony (ami a lehallgatott telefonbeszélgetésekből megállapítható) kibaszottul helytelen. Ergo nagyon is valószínű, hogy ment (és szerintem még máig is megy valamilyen szinten) a manipulálás, csak ugye itt komoly pénzekről és érdekekről van szó, és akik ezt működtetik, közülük senki sem akarja, hogy ez nagy nyilvánosságot kapjon. Ezért nem fog soha kiderülni semmi konkrét, pláne nem bíróságra vihető perdöntő anyag.
Másrészt ha jól tudom, Moggi GEA játékosügynökségéről konkrét törvénytelenségeket tártak fel (játékosok fenyegetése, átigazolási mutyik,stb), ami megint azt sugallja, hogy a jó öreg Luciano körül elég sok minden büdös.
Persze az, hogy mindez ekkora hype-ot kapjon, szükség volt Morattiékra meg azokra, akik a Juvét el akarták takarítani az útból, de hát ez már egy másik történet.
Mindenesetre ezt tényleg nehéz kívülállóként megítélni, hogy ki mennyire sáros, de azért valljuk be: a fentiek tükrében valamint az élet más területén ehhez hasonlatos sztorik alapján az a valószínűbb, hogy Moggiék bűnösek. Meg mások is, csak őket nem vonták felelősségre.

De hagyjuk ezt a parttalan vitát, itt elvégre a fociról olvasok nap mint nap fasza kis posztokat, kommenteket, szóval: szerintem sincs a Juve nagy bajban, és én bízok Diego és játék feljavulásában (sőt, én még Felipe Melotól is többet várok, sokkal többet)
öreg johnson 2009.11.26 18:56:32
@rexford: Cattanit pont Falcone bíróról mintázták a Polip készítői, szóval maradjunk csak a valós személyeknél ;)
Morattiról lásd a fenti kommentem, és dehogynem, egy undorító fazon, ezt tényleg sokan tudják Olaszországban.
Huhh, a szervezett bűnözés témába meg most ne nagyon menjünk bele, nyilván Olaszo. egy külön kategória, a történelmét, a politikai rendszert, a társadalmi felépítését tekintve kiváló alapot jelentett és jelent még a mai napig a maffia kialakuláshoz.
Ma délelőtt 10 órától a BKV-sporttelepen egymásnak feszül a nyolc csapat, hogy elhódítsa a máris hatalmas presztizsű NST-kupát, örökre beírva nevét a fodball aranykönyvébe. Mi pedig élő közvetítéssel, sőt, amennyiben a számomra most még kissé homályos feltételek…..
Elsőként természetesen a hétvége legfontosabb eseményére, az I. NST-kupára koncentrálunk, és bemutatjuk a résztvevő gárdákat. A csapatkapitányokat kérdeztük a várható taktikáról, a képviselt stílusról, a szakvezetés célkitűzéséről, valamint arról, mivel tudnák…..
A Bayern-Hoffenheim árnyékában cihelődik az olasz élvonal a 15. fordulóra. A forduló rangadója a Lazio-Inter, de újra örülhetünk (?) derbinek is, ezúttal Genovában feszül egymásnak a Blucerchiati Doria és a Rossoblu Griffone, de szinte minden mérkőzésen lehetnek izgalmas…..
öreg johnson 2008.12.07 16:16:29
Először is szeretnénk válaszolni azokra a kérdésekre, melyek azt firtatják, vajon miért a kilencedik és a tizenhatodik csapat meccsével foglalkozunk bővebben, amikor a második a harmadikhoz látogat. Csak. Bővebb válaszért felütjük a sport közhelyszótárát, és ott a…..