Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azaki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak pár napotok van, hogy #helybeniszom és #gasztrohos hashtagekkel posztoljátok a facebook-ra vagy az instagramra a legjobb fotótokat, amit egy Fenntartható Vendéglátóhelyen készítettetek, és nyerjetek vele egy két személyre szóló kávés-teás ajándékcsomagot A Pesti Szatócs bolt jóvoltából! A…..
Azaki 2016.09.29 21:54:30
Mindenek előtt szeretném leszögezni! Nem mindig kívánom a húst. Jól elvagyok akár napokig anélkül, hogy húst ennék! De! A mai XXI. sz-i társadalom féligazságokból tartja fenn magát! Hiszünk mindennek, amit olvasunk attól, akire felnézünk! Az én személyes véleményem az a cikkel kapcsolatban, hogy kell egy kis cirkusz az ételnek, italnak, amit magunkhoz veszünk. Te is ennek a cirkusznak dőlsz be! A kávé, amit iszol, ahhoz vajon mennyi állat teteme kellett az olajhoz, mire ideért??? Nem gondolod, ha pl megeszel egy kacsát, hogy azt évezredek óta azért tartják, mert azt ünnepként élték meg, mikor megsütötték. Cserébe tisztelték annyira az állatot, hogy minden részét felhasználták, megették. Semmi sem veszett kárba. Nem dobtak ki semmit. Te mennyi ételt dobsz ki? Mennyire tiszteled az ételt, amelyet magadhoz veszel? Az írásod jó, elgondolkodtató, de féligazságokkal teli. A nagyvárosi lét a természettől való elrugaszkodás azon esete, amikor fogyasztóvá válsz. Fogalmad sincs, arról az előre csomagolt zöldség salátáról, mivel kezelik, mire elér hozzád a műanyag csomagolásban, milyen folyamatokon megy keresztül. Egy saláta mennyi utat tesz meg a büféig, ahol megveszed magadnak! Ökológiai lábnyom! Vicc! Biciklizel! Tényleg tisztellek érte! Csak így tovább. Egyet érts meg, ha egy ismeretlenre, rám hallgatsz! Ne vásárolj, csak tanyasit, vagy termelj magadnak! Egész más világ nyílik! Biztos egészségesebb leszel, mintha a félműanag éleket választod, mint amiben élsz! Köszönöm, hogy elolvastad a hozzászólásom!
 Az Index szerint ezekben a percekben közli Gyurcsány Ferenc a szocialista frakcióval, hogy az IMF-hitel lehívásához (és az államháztartás aggasztó finanszírozási helyzetének stabilizálásához) milyen intézkedéseket vár Magyarországtól a Nemzetközi Valutaalap. A…..