Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andreas1985

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk, az utikalauz.hu főszerkesztője küldte az alábbi filmet, ami a kétkerekű rendőrnek az Új Rend szerint száz rugójába fájna, ha lenne igazság a földön. Ezt küldte mellé: Hello! A múltkor írtál a veszprémi kameráról, ami figyeli a piroson áthajtókat. Videóra…..
Belsőség Nem jönnek… 2008.10.26 00:01:00
  Kimutatták, hogy a 20 éven aluli vezetők okozzák a balesetek 10%-át és a 24 éven aluliak a 25%-át. A jogszabály előkészítést megelőző egyeztetések során egyetértés volt, hogy túl fiatalon lehet Magyarországon vezetői engedélyhez jutni. Vélemények az azonos című…..
andreas1985 2008.10.28 11:02:09
18 évesen szerezem meg a jogist,ahogy csak lehetett,és most 23 évesen belátom hogy kicsit korai volt.

Sokszor volt hogy csak úgy mentem autózni és nem törődtem másokkal csak azzal hogy nyomtam a gázpedált padlóig,ami belefér.
mert új volt a jogsi,élt még bennem az autóláz,ki akartam próbálni hol a határ.mit bir az autó,és ezt többször tettem.

de volt egy koccanás is amikor ugyan először megadtam az elsőbséget,de aztán meg elbambultam és csak kihajtottam főutra(szerencsére csak tényleg kics koccanás volt)
ez pedig a figyelmetlenség miatt volt.
aki vezet az az autó beszállásától a kiszállásig végig legyen éber.na hát többször volt hogy nem figyeltem.

Ezeket azért mondom,mert biztos nem vagyok egyedül,más is ugyanigy lehet vele,és ezek is azt támasztják alá hogy nem biztos hogy mindenki érett már arra 17 évesen hogy autót vezessen.
Hisz ilyenkor még nagyon különböző a fiatalok összetétele.valaki korábban megkomolyodik-megérik,valaki pedig még kis dilis szinten van ilyenkor.
Ezt valahogy tényleg ki kellene szűrni,nehogy olyan kapja meg a jogosítványt,aki a vezetést nem tartja komoly felelősségteljes dolognak.

A biciklisek,gyalogosok védelmében pedig:
Hát kiskölyökként mikor bicikliztem nem voltam tisztába a kresz szabályokkal,és ezzel biztos megint csak nem vagyok egyedül.
Itt is előjön az,ami más témáknál is, hogy általános iskolában kellene tanítani azt a részt ami a gyalogost,biciklist érinti.alap táblák,elsőbbség,olyan dolgok amik az ember életét menthetik meg.de sajnos általános iskolákban nem az életre tanitanak,és mire elkerül az ember középiskolába addig már sokszor késő.
(mint ahogy lehetne tanítani táplálkozást is,hogy ne a mcdondald's os szart egyék,stb,de ez most nem is ide tartozik)

De Szerintem az emberek hozzáállásával,mentalitásával is van baj(gondoljunk csak az elsőbbség nem megadására,zebrán áthajtásával)amit gyerekkorba kellene megtanitani nekik,mert felnőttkorban nem igen lehet senkit sem megváltoztatni.


hát ennyi így elsőre
mindenkinek biztonságos vezetést

hát ennyi lenne