Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inactivity

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Trónok harca, 1. évad 2011.09.26 08:08:00
Bármennyire is magával ragadó a fantasy világteremtő ereje, ha mechanizmusainak köszönhetően adós marad, hogy is mondjam: pont a Varázslattal. Nem kell a jegybank elnökének lenni annak belátásához, hogy a futószalagon fosott dolgoknak biz nemigen nő az értéke; ha a szilfa sem…..
inactivity 2011.09.26 15:16:40
@Felagund: köszi, a cikkre gondoltam...
de szerintem igazad van: nem veszítek semmit :)
csak gondoltam, olvasok valamit az egyik kedvenc szériámról... tévedtem!
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
inactivity 2011.05.20 09:27:37
@Kürosz: "sixx pedig már régen sztrájkolna :), mert sz.rból ő sem tud várat építeni."
nem szeretnék a fogadatlan prókátor szerepében pompázni, de sixx számtalanszor bebizonyította, hogy fingra is tud gombot varrni...

amúgy a sok kavarás után a tegnapi rész igazi felüdülésnek számított, és azt gondolom, megérdemeltek ennyi pihenést a lakók (és a nézők is) a jövő hét előtt... ami, remélem, sokkal izgibb lesz, mint a tegnapi mosolyország :)
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
inactivity 2011.05.11 09:28:43
@felmary: Ádám és Kata is "erős páros" volt, mégsem jutottak a döntőig, hiszen itt "bármi megtörténhet"

De komolyan: mi van akkor, ha Dani nem olyan hülye, amilyennek látszik, és rájön, hogy Szandra nem az ő "erős párja"... Akkor vajon Kristóf ki mögé áll? Alízt, mint egérutat kisajátítja majd királyunk és pápánk! Szerinten.

Ezt a problémát, mondjuk, némiképp enyhíti azért az új.... hááát... hogy is mondja.... "lány" bejövetele
inactivity 2011.05.11 09:35:43
@Bubba Rogowski: figyu, én mikor megláttam, tényleg elgondolkodtam, hogy nem a Levit küldték-e vissza így, álruhában... szégyelljem magam? :))
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Néha szeretem eljátszani, hogy komolyan veszem a reklámokat, hogy játékfilmként tekintek rájuk - ez általában "ezek nem normálisak!" felkiáltással kísért falkaparáshoz, vagy vinnyogás jellegű röhögéshez szokott vezetni. Mert hát egyrészt a reklámok komoly része…..
KALÓZBLOG A 10 legjobb futós film 2009.04.16 19:31:00
A hosszútávfutó magányossága kapcsán elgondolkoztam, hogy hány olyan film készült, aminek a futás központi eleme. Napokon kerszetül agyaltam, és végül az internet segítségével összeállítottam egy tízes listát, ami a legjobb futós filmeket tartalmazza. Vagyis ez így nem egészen pontos, hiszen maga a…..