Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fear_and_spend

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manu Chao @ Budapest Park, 2013.09.07. Hat évvel a már-már kultikussá vált, áramszünetekkel megszakított szigetes koncertje után, Manu Chao ismét Budapesten lépett fel. A Park fesztiválokra emlékeztető kialakítása miatt jó esély volt rá, hogy egy újabb hasonlóan emlékezetes…..
Belsőség Az 5-ös BMW egy… 2008.12.10 05:45:30
  …káprázatosan jó sportlimuzin, erős motorral, kényelmes utastérrel, ami finoman, csendesen suhanva falja a kilométereket. …átkozott vacak, amely gyenge is, rángat is, kirázza a lelket, és még simán üldögélni benne is kínszenvedés. Mindkét, az aktuális…..
Fear_and_spend 2008.12.10 14:34:06
Lehet, hogy ma még nevetséges, de kizárólag azért kerestem 530d-t mert a károsanyag kibocsátása kisebb, ezért a 'zöldindexe' alacsonyabb, vagyis jobb. Ajánlom mindenki figyelmébe: www.whatgreencar.com/. Nem kaptam még meg az autót, tényleg olyan rossz az alap hifi hangja? Egyébként a 198 centimmel semmi sem volt eddig jobb, mint a bogárhátú, a fejem mindegyik autó tetejét súrolja. Mondjuk vezethetnék félig fekve is. Most hármasom van, kilenc éve használom (316i), azt hiszem a legnagyobb különbség az ötösben a csomagtér nagysága lesz, plussz a mögöttem ülô kisgyerekemnek lesz esélye lerakni a lábát. A vezetô helyének nagysága annyit azért nem nô mint vártam volna.