Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jani1968 (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért ahhoz rendesen kell fosni egy másik országtól, hogy csoportot alapítsunk ellene a Facebookon, így tettek ezek a derék szlovák nácik is. A dolog láthatóan nektek sem tetszik, hiszen többen beküldtétek már: baloldalt alul van a Jelentem gomb, itt pedig a szlovákokénál máris…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Jani1968 (törölt) 2009.09.20 12:33:14
A sok érkezett pólók közül bemutatok hármat, amelyek bizonyára már nem fognak nyerni: Az első póló jelen esetben tényleg első póló, mert ez a beadvány érkezett meg elsőként. Sosem volt bajom a minimalizmussal (ahogy láthatjátok a blogon vagy a videókban) de jelen esetben…..
Jani1968 (törölt) 2009.09.18 10:54:17
Subba Nagyon magyar hát 2009.09.12 23:02:00
          Kedvencem a tankon álló "pesti srác".( Köszi Patronka! :-P )..
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
Jani1968 (törölt) 2009.08.16 10:37:38
Bármennyire is szerettük volna azt hinni, hogy a konteóblog független a napi aktualitásoktól, az utcán járva, emberekkel beszélgetve rá kellett döbbennünk, hogy nem tudjuk kivonni magunkat a közvélemény nyomása alól. Megszakítjuk tehát a konteóblog nyári pihenését, s mai…..
Jani1968 (törölt) 2009.08.11 21:46:51
1. Nem 6 cigány áldozat van, hanem 5. A hatodikról hosszan beszéltek a hírtévében, ő nem volt cigány. (Szerintem a fehér bőrű férfi lehet a nem-cigány áldozat, amelyiknek olyan nagy cigány temetést rendeztek a megélhetési rasszistázók.)

2. A Jobbik és a Magyar Gárda az nem szélsőjobb, hanem radikális nemzeti. A cigánybűnözéssel meg a baloldali embereknek is tele van a hócipőjük. És miért ölne a szélsőjobb becsületes cigányokat és egy becsületes magyart? Ennek semmi értelme.

3. A rendőr és nyugállományú rendőr elkövetők teóriájában van ráció, mert egy rendőrt (aki nem mellesleg cigány volt, ahogy a társa is) egy kézigránátos támadás után már elfogtak. De nem igazságosztásról lehet szó, mert akkor nem a becsületeseket ölnék meg, hanem a bűnözőket.

Az NBH-rendőrség kombó nagyon valószínű, de az is lehet, hogy valakik a politikai elitből felbéreltek pár bérgyilkost, mert az emberek a Jobbikra szavaznak, úgyhogy ez a legjobb út a besározásukhoz. Már ha van olyan hülye, aki elhiszi, hogy a Jobbiknak bármi köze lenne a gyilkosságokhoz. (Már pedig nem hiszi el senki, mert annak nem lenne értelme.)

Arra emlékeztek, hogy vagy egy éve egy csomó cigányt vittek be a rendőrségre, hogy kiképezzék őket? Ez volt a nagy ötlet, aztán bukott az egész, mert mind bűnözni kezdett és nem maradt egy cigány se a rendőrség kötelékében. De azért a kiképzést megkapták. Okos ötlet volt ilyesmikre kiképezni a bűnözőréteget.

Azért nem semmi, hogy bár semmi bizonyíték nincs semmire, a külföldi sajtóban mégis kizárólag a "rászístá" gyilkosságokról lehet olvasni. Na ez az ami nem véletlen.