Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezekiel 2517

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
58. Ennyi félrefordítást tettünk ki eddig a Mentalistából, Péter beküldéseinek köszönhetően. Összesen négy epizódból, de a negyediknek még a mostani kilenc félrefordítással sem érünk a végére, tehát átlagban 15-nél is több hiba van egy részben. A mentalista, második…..
Soha nem fogunk a végére érni. Még mindig Pétertől, még mindig a Mentalistából:A mentalista, második évad, 4. rész:About four months ago, I found a valet stub on the driveway from the Deerfield Inn.Néhány hónapja találtam egy parkolójegyet a zakójában, a Deerfield-i…..
ezekiel 2517 2011.01.06 12:07:48
@armitage:
Jane going Hodge's house. Front of, Lucas is in difficulty with his car

Jane : Little less pressure on the brake pedal. Is your mom here?

Lucas : Market. That's why I'm confined to the driveway. You want me to have her call you?
Vasárnapra már tényleg megérkeznek majd a véleményes hétvége véleményes félrefordításai, de addig élvezzük még Péter maratoni sorozatának következő részét a Mentalista félrefordításaiból. Rögtön ütősen kezd:A mentalista, második évad, 8. rész:Swell spot.Nyomasztó…..
ezekiel 2517 2011.01.08 14:24:51
Félrefordítások Jake melegséges 2010.04.26 07:52:00
Zsofia1 első beküldése, és rögtön dupla:Gondoltam, küldök be két félrefordítást az agyonrajongott Twilight Saga filmadaptáció New Moon részéből. Barátnőim elhívtak rá a moziba, felirattal néztük, és miközben figyeltem a cselekményt és a feliratot, két nagyon durva…..
Félrefordítások Leiter kvíz 3.1 2010.01.18 11:30:00
Sziasztok,elnézést a késésért, saját, belső gyártású hiba került a rendszerembe. De most itt vgyok, és hozom a mai első feladványt:  Meg nem mondanád, hogy fiatal korában Joanne testőrnő volt. A megfejtéseket a szokásos postafiók-címre a…..
ezekiel 2517 2010.01.18 15:42:22
Félrefordítások Ami lehetetlen 2009.12.30 12:10:00
Van az úgy, hogy tényleg lehetetlen valamit lefordítani kisebb-nagyobb áldozatok nélkül (de azért ez annyira nem gyakori, ahányszor hivatkoznak arra egyesek, hogy "ez lefordíthatatlan"). Nem tudom, láttátok-e az Egy csodálatos makulátlan [kösz, Archie!] elme örök ragyogása…..
ezekiel 2517 2009.12.30 17:26:50
@ezekiel 2517: Ja igen, ez A muzsika hangjából a Do-re-mi című dal egyik sora.
A CSI utolérhetetlen. Wile E. Coyote beküldése:Tegnap esti CSI: Miami rész. Laborosfiú a nyomozólánynak: "...és lék van a laborban!"Miiiii? Télen halásznának Miamiban? A következő néhány mondatból aztán kiderül, hogy valaki információkat szivárogtat a nyomozócsoport…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
ezekiel 2517 2009.07.29 11:42:59
@aaaakos:

Kedves aaaakos és Mária...

Nem szerettem volna hozzászólni ehhez a posthoz, de Mária szimplán sötét, Te pedig aaaakos... Nem is tudom...

Mivel gyógyítanád a homoszexualitást? Elektrosokkal? Megsúgom, voltak kísérletek, de eredményt nem értek el velük.
Szóval ennyi erővel mondhatnád, hogy likvidálni az összeset. Nem írtad le, de a gondolatmeneted logikus folytatása ez lehet...

DE: hidd el, abból, hogy valaki homokos, még nem következik, hogy a "fütykösét mindenki hátsójába be akarja tenni". Tudod, ez teljesen úgy működik, mint a "normális embereknél". Vannak olyan nők, akik nem válogatnak, f@rka legyen az illetőnek, és jöhet.
Igen, a melegek között is vannak ilyenek.
De a legtöbb hidd el, válogat, mint ahogy a nők többsége is.

És könyörgöm, hagyjuk már ezt a "ha buzi, akkor biztos engem akar." Annyit hallottam ezt suliban, olyan körben, ahol nem tudták rólam, és olyan srácok mondták, akiknek lógott a segge, sárga volt a foga és zsíros a haja.
Személy szerint kesztyűben sem piszkáltam volna meg egyiket sem.

Szóval én személy szerint nem szenvedek a melegségem miatt, csak inkább attól néha, ha ilyen hozzászólásokat olvasok, hogy ennyire földhözragadt ostoba emberek között élek, akik nem látnak semmit, csak mennek, mint a ló a szemellenzővel.

A pride: én sem megyek vonulni, mert nem értek vele egyet. Nem az én érdeklődési köröm.
Nem kéne vonulni és nem így.
Ehhez Magyarország még nem érett. De azért, mert nem értek vele egyet, még nem fogom a travikat lánccal leütni.
Ha ennyi eszük van, hogy kiteszik magukat ostoba emberek zaklatásának, ám legyen.

Aki utálkozni akar, az úgyis utálni fog, és úgysem győzöm meg.

Mellesleg sok nem meleg, normális havert leptem én már meg azzal, hogy elmondtam, hogy nem a lányok érdekelnek, ők azóta picit másképp néznek a melegekre.
Tudják, hogy vannak a travik meg a részeg fiúpicsák a felvonuláson, meg vannak a teljesen normális "álmodban sem gondolnád róla" típusok is,
és nem szabad mindenkit egy kalap alá venni.

Csak tudod, a szélsőségek mindig hangosabbak: nem minden magyar vandál, csak van egy hangos mag, aki vandálkodik, persze a külföldi hírekben már azt mutatják, hogy Magyarország milyen.
Holott a magyarok egy kis része teszi ezt, nem mindenki.