Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sáska

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az anorexia egy olyan betegség, amelynek következtében a beteg személyek rendkívüli módon fogyókúráznak, mert csak igen vékonyan érzik jól magukat. (Az anorexiáról és egyéb evészavarokról nemsokára egy igen részletes önálló írással jelentkezik a blog) Az anorexiások azt…..
sáska 2007.02.06 19:59:20
Sziasztok. A helyzet az ,hogy örülnék ha valaki most már tudna segiteni,egy nekem megfelelő forumot ajánlani akár. A helyzet,hogy emlékezetem szerint mindig túlsúlyos voltam,véleményem és családom véleménye szerint még akkor is amikor versenyszerüen sportoltam.Egy darabig nem zavart túlságosan a súlyom,hanem 28 évesen elindult a bogár,hogy gyereket szeretnék ahoz pasi kell. A mai elvárás mi: légy sovány.Így nekiláttam a diétának,újra elkezdtem sportolni és szépen olvadtak le rólam a kilók. Amit csak úgy tudtam megtenni,hogy ott lebegett előttem a gyermek képe,s mindezek mellé,hogy a lehető legkevesebb súlyfelesleggel kezdjem a várandóságot.Nem okozott problémát a diéta hisz arra mindig figyeltem,hogy soha ne éhezek.( A történtek előtt kb.2 évvel vált egyértelművé,hogy kényszerevő vagyok.Mindez egy szenvedélybetegek önsegitő csoportján.Sajnos mivel kényszerevők önsegitő csoportját még nem találtam,így onnan nem tudok segitséget kérni.)Szóval:a kilók olvadtak,megjelent a szőke herceg,csak Én éreztem magam egyre rosszabbul,16kg minúsz és Én zokogtam a tükör előtt,hogy soha nem voltam még ilyen undoritó.A környezetem dicsért Én kifelé boldog voltam,s közben lassan elkezdtem az anorexia felé hajlani,nem tudtam enni bűntudat nélkül,undorodtam a saját testemtől.A szex számomra megszünt a testképzavarom miatt.Ekkor kaptam egy kis segitséget:tabletta formájában,miután a pszichiáter akivel beszéltem erről,úgy döntött ez majd segit leállni. Kb 22-23kg-oz fogytam ami önmagamhoz képest nagyon sok volt. Aztán szőke herceg lelépett,Én pegig ott maradtam a tablettával a tehetelenséggel.Aztán egyszer elkezdtem tudatossan enni,hiztam aztán elkzdtem zabálni,majd mindent vissza szedtem 1 év alatt. Most újra gyötrödöm,hogy fogyni kéne,nem a herceg miatt,hanem az egészségem miatt. De amint a gondolata elökerül a diétának,úgy kajtatok a kaja után mint alkoholista a pia után. Úgyhogy a pszichológusi javaslat mely szerint ne legyen otthon túl sok étel nem kivitelezhető,mert valóban úgy viselkedem sokszor mint egy drogos.
Kérlek benneteket most már küldjön valaki egy használható ötletet mert ebbe fogok beledögleni,meg a sajnálkozó tekintetekbe,hogy"hát ennek sem ártana fogynia".
Tenném ha tudnám. A kényszerevő egyébként olyan mint zugivó,nem nyilvánosan,hanem lopva eszik. Előre is köszönöm és bocsánat a terjedelmes levél miatt.