Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.schneidiger

6 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
album Luke Vibert - Rhythm 2009.03.24 10:00:00
Luke Francis Vibert, brit fiatalember, lemezlovas, producer, hangvezér...Neve/nevei kikerülhetetlen mérföldkövek az angol elektronikus zenében. Lehet szó zajos ambientről, pattogós dzsungel-ről, insrtumental hip-hopról vagy savas puttyogtatásról, Luke mindenben teljesen otthon van. Az…..
album Tipsy - Buzzz 2009.02.04 10:07:00
Igazi vicces zene Amerikából, San Fransiscoból. Két fiatal, Tim Digulla és David Gardner agymenése. A fiúk tutira agyon hallgatták az összes egzotikus és bachelor slágert, szerintem biztosan imádják Martin Danny és Les Baxter szerzeményeit. Ebben a lounge és exotica, mambo és bossa…..
album Messer Chups - Crazy Price 2009.02.01 10:17:00
A Messer Chups egy orosz illetőségű, szentpétervári székhelyű zenekar. Agya Oleg Gitarkin, aki már a 90-es években alapított egy hasonszőrű zenekart, Messer für frau Müller címmel. A 2000-es évek közepe táján jött létre a ma is hallható felállásuk, amiben Oleg (nem túl…..
album Polish Jazz 2009.01.15 10:10:00
A Skalpel nevű formáció két lengyel fiatalember, Marcin Cichy és Igor Pudlo együttműködése. 2000-ben kezdték meg Dj és produceri karrierjüket és 2 mixük egyből be is került a Ninja Tune híres-hírhedt solid steel rádióműsorába. Ezt egy Dj Vadimmal közös turné és egy demo…..
Azt hiszem ez az első bejegyzés, ami egy klasszikus, zenetörténetileg is elismert géniuszról szól. Az 1900-as évek első felében, kialakult a modern stílus, amiben pl. Schönberg, Bartók voltak a jeles képviselők, de ez egy nehezen megérthető, diszharmóniákra épülő, laikus…..
Nem egy mai korongról van szó, én csak évekkel ezelőtt, a Broken Flowers c. Jarmush filmben hallottam és rögtön be is szereztem. Az album címe válogatásra utal, de csakis Mulatu Astatke és az Ő etióp bandájának szerzeményei hallhatók, összegyűjtve.Emberünk, Londonban és New…..