Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izarane

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó csokis keksz omlós, de nem száraz, pont megfelelő mennyiségű benne a tökéletes minőségű csokidarab, és leginkább onnan lehet felismerni, hogy ha elfogyasztottunk egyet, akkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy ha többet nem is, de még egyet mindenképpen szeretnénk…..
izarane 2013.09.19 10:20:01
Tegnap köszöntöttük a Budapest Airport új fizetős poggyászkocsijait, erre most olvasom, hogy egy hete megnyílt a fapadosoknak épített gigakonténer váró is. Az eső már a télire felállított sörsátrakba sem esett be, de ez már következő szintű technológia. Leülni ugyan…..
izarane 2013.05.24 21:53:45
@Kellemes Zérókomponista:
Annak kéne ezt hallgatnia aki kitalálta.
Remélem megnyamvad aki a "válassza a shuttle minibusz és a főtaxi" című értelmetlen marhaságot kitalálta. Vagy leginkább az a barom, aki úgy állította be, hogy pl. reggel 6 kor is 10-15 percenként random nyomassa a totál üres terminálnak, ahova órák múlva érkezik bármilyen gép... Rohadt szórakoztató egész nap ezt hallgatni munka közben, tényleg!
Elveszett Angyal nem érti, miért bántak vele kegyetlenül a Sony Vaio telefonszámán. Én nem tudok másra gondolni, mint hogy a bemutatkozása miatt a sonys ember ügynöknek nézte. Mit szólna hozzá az, akit úgy hívnék fel, hogy "Szily László vagyok az Index.hu Zrt-től, cégünk…..
Subba Szent Imre Dal 2008.10.22 09:32:00
Nem tudjuk megfejteni, hogy egy hazai viszonylatban mindenképpen kiváló kórház miért érzi hasznos lépésnek, hogy a világ megismerje az ott dolgozó emberek énekhangját. A Szent Imrében dalra fakadtak valami nemes célért, de az eszköz! Nem tudunk röhögve gépelni, átadjuk a szót…..