Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nla36hlp

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orsoly világa Kapaszkodó 2007.12.13 20:43:00
A kisgyermek belecsöppent a világba. Minden idegen volt, hatalmas és félelmetes. Rettegett, nem akart egyedül maradni. Körülötte olyan sokan jöttek-mentek, a legtöbben észre sem vették. Kétségbeesetten hadonászott, néha sikerült belecsimpaszkodnia valakibe, aki ideig-óráig…..
Orsoly világa Vers 2007.11.27 15:09:00
Van nekem egy mamim, úgy hívják, hogy Maja,Macijával van neki most bőven elég baja.Papi, papi, miért vagy maciagyú?Miért hagyod, hogy sírdogáljon anyu?Tündér, mesebeli hercegnő, a legjobb mammer,Ha valami bajom van, mindig őt hívom fel.Papi, papi, miért vagy maciagyú?Miért hagyod,…..
Már régóta akarok venni valami jó kis csicsás, rózsaszín, lehetőleg szőrös, zárható naplót, de kénytelen voltam szembesülni a valósággal: Ilyen holmikra nincs pénzem. Főleg karácsony előtt. Így hát marad a blogolás, amitől amúgy néha sikítófrászt kapok. Van abban valami…..
nla36hlp 2007.11.23 12:55:20
Péntek van, a Subba életében pedig ilyenkor jön el a pillanat, amikor ezernyi adatbázishiba és ezernyi letöltődni képtelen kép sem akadályozhatja meg abban, hogy jót mulassunk az ország legmurisabb közösségi hálójának szorgos kis építőin.- Tényleg mindenki olyan becenevet…..