Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mobilnet

15 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MOBILnet Helyek: Árkád, Budapest 2009.03.28 13:42:00
Hosszabb-rövidebb szünet után újabban Vodafone mobilnetet használok. Nem saját választás, ezt adta a cég. Tökéletesnek nem mondanám, de együtt lehet vele élni, használható. Mármint a szolgáltatás. A Vodafone által adott Huawei E272 modemet gyorsan felejtse mel mindenki! Vagy a…..
A magyar vásárló, felhasználó már jól tudja, ha valamire azt írják, hogy korlátlan, akkor az „korlátlan” ugyan, de csak adott feltételek teljesülése esetén, vagy csak bizonyos határokon belül, esetleg, ha a megfelelő csillagok éppen együtt állnak.Nincs ez másként a…..
 Krisztiánt ruhatárban lopták meg, de meglehetősen arcátlanul:Vasárnap ellátogattunk feleségemmel és kisfiammal a Klauzál Házba (hosszabb nevén Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ, címe 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33 - a Campona mellett) egy…..
mobilnet 2009.02.03 19:35:09
@m e o w: Cég esetében az ügyvédi költség elszámolható. Az én ügyvédem automatikusan megírta a számlát a cég nevére.
Amióta elindult a Vodafone 3G/HSDPA szolgáltatása, számos alkalommal próbáltuk a különbőző USB-s modemeket. Valahogy soha nem ment úgy a telepítés és a beüzemelés, ahogy annak kellene. Vagy a számítógép nem ismerte fel az eszközt, vagy a kapcsolat alapértelmezett…..
Kallerblog! Repül a kő... 2008.09.04 20:03:00
Úgy látszik mindíg vannak olyan gyerekek (biztos, hogy gyerekek?) akiket nem tanított meg az édesanyja, hogy nem dobálunk kővel, autót, buszt, vonatot, egyáltalán semmit!Ma délután ugyanis ballagtam visszafelé már a vonatomon, Zsófialigeten (Cinkota felé) szálltam vissza a harmadik…..
Éjszakás szolgálat legelején dolgozgattam Kerepes és Szilasliget között, amikor az egyik törzsutasom azt mondta a kocsi közepén, hogy az utolsó ajtónál lévő hölgyutas a kislányával biztos két kiegészítőjegy, de csak Szilasligetig. Mondta, hogy az esetet később…..
A tavalyi próbaüzem, majd kényszerű adásszünet után idén újult erővel indul a MOBILnet blog. Tavaly az aktualitások és az általános témákat bemutató írások mellett a Helyek rovat volt a legnépszerúbb, így egy ilyen cikkel vágunk neki 2009-nek.A Passport nemrég (egy-két éve)…..
matareseklan 10 éves a Half-life 2008.11.20 16:36:00
Az játékos társadalom egyik legnagyobb kiválósága az FPS játékok koronázatlan királya, a Half-life! Ez az a játék, ami a megjelenésekor, azaz 1998. november 20-án megrengette a világot. A mai napon 10 éves játék a grafikával, a fegyverekkel, a játékmóddal, a történettel olyan…..
Nagy lépést tett a Google levelezője a geekeken túli világ felé. Magyar idő szerint szerda este elkezdték kiélesíteni a Gmailben a Témák (Themes) menüpont. Vagyis hamarosan bárki* lecserélheti a megszokott, dominánsan fehér-kék dizájnt például ilyenre is: (Amúgy a Google…..
Blog.hu Sablonok Pixeled 2008.11.03 14:56:23
Ez a sablon is sötét, de szerintem egy sablonnak ezt elnézhetjük. A Pixeled emellett szép is, három hasábbal és áttetsző hátterű dobozokkal. Letöltés. ..
mobilnet 2008.11.05 15:03:58
Én ugyan nem kértem, de nagyon köszönöm! (mobilnet.blog.hu)
Mivel maximálisan láma vagyok, lenne néhány kérdésem. Hogyan tudom megoldani, hogy az oldaldobozok között egyforma legyen a térköz? Most hol egymáson vannak, hol nagyobb a hely alattuk. Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönöm!
mobilnet 2008.11.05 15:45:05
Kevés jobb, praktikusabb dolgot tudunk elképzelni, mint egy HSDPA modemmel felvértezett netbookot. Utóbbi szép, kicsi, könnyű, és ha nem a maximális teljesítmény a fontos, hanem a mobilitás és az egyszerű netkapcsolat, akkor még praktikus is. És itt jön a képbe a HSDPA modem,…..
A Vodafone új, feltöltőkártyás internet-ajánlatot mutat be VitaMAX Instant Net néven, havidíj és hűségidő nélkül. Az új csomag elsősorban a kezdő internet-felhasználóknak és egyéb internet-kapcsolatukat kiegészíteni vágyók számára ideális. A modemet és SIM kártyát is…..
A T-Mobile bejelentette, hogy hálózatának egyes részein elérhetővé teszi a 14,4 megabites elméleti sebességű kapcsolat lehetőségét. A dolog szépséghibája, hogy a szolgáltató közleménye szerint is csak jövőre lesznek kaphatóak ilyen sebességre képes modemek. Nem baj,…..
A Vodafone Internet Szabadon megoldása után a Pannon is korlátlan adatforgalmat biztosító díjcsomaggal jelentkezik holnaptól. A Pannon Internet Éjjel-Nappal csomagja havi 5990 forintos áron kínál korlátlan adatforgalmat a hét minden napján, 0-24 órában. Ez különösen azoknak a…..
Blog.hu Sablonok Testreszabás 2008.11.10 08:10:00
Menük Sokan kérdeztétek (jogosan), minként lehet szerkeszteni a különböző sablonokban megjelenő menüket. Így: Nyisd meg a sablont szerkesztésre (a listában a sablon szerkesztése gombra kattintva). A menük rendszerint az oldal tetején vannak, ezért a sablonnak is az elején…..
A hazai szolgáltatók ár-struktúrájára általában jellemző, hogy egy fix összegű havidíjért meghatározott adatmennyiséget vásárolhatunk (le és feltöltés összesen), ha a havi korlátot túllépjük, akkor a számlázás forgalomarányos lesz, ami komoly meglepetéseket okozhat a…..
A gyorsétteremláncok általában kedvelt helyi a neonomádoknak*. A főbb utak mentén sűrűn találni belőlük, fűtenek, van kávé (még ha nem is a legjobb), viszont gyakorlatilag annyit ülhetsz zavartalanul egy sarokban dolgozva, amennyit akarsz. Kinézni senki nem fog, nem lesz…..
MOBILnet Helyek: ha merül az akku 2008.11.08 20:20:00
A mobilnet egyik nagy előnye a Wi-Fi-vel szemben, hogy bárhol használható, ahol van mobil térerő. Persze számos előnyt említhetünk még, pl. hogy biztonságosabb is, de ezekkel egy másik posztban részletesen foglalkozunk majd. Mobil eszközeinknek, elsősorban a notebookoknak…..
A helyhez nem kötött internetkapcsolat előnyeit talán nem kell magyarázni, az, hogy bárhol kapcsolódhatunk notebook vagy mobiltelefon segítségével a világhálóra, egészen döbbenetes élmény. Telefon esetében talán egyszerűbb a helyzet, elég csak elindítani a készülék…..
MOBILnet Mobil szélessáv? 2008.11.03 10:00:00
Van szolgáltató, amely már az EDGE-et is ide sorolja, de mi ne tegyünk így, valódi mobilhálózaton elérhető szélessávú hozzáférést a harmadik generációs technológiák (3G), a UMTS és a még gyorsabb HSPA jelentenek. A műszaki háttér annyira nem is érdekes, a lényeg, hogy itt…..
Ha nagyon kellett, már 4-5 évvel ez előtt is használhattuk a mobilhálózatokat internet-hozzáférésre, de a második generációnak nevezett, akkoriban a legfejlettebb szabványnak számító GPRS (General Packet Radio Service – általános csomagkapcsolt rádiós szolgáltatás)…..
Elsőként kezdjük egy rövid összefoglalóval, hogy miről is fog szólni majd itt a móka. Mindhárom hazai mobilszolgáltató nyújt már elérhető áron internethozzáférést a mobilhálózaton keresztül. Sokak szemében azonban sajnos az internet még mai is egyenlő a vezetékes…..