Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázspali

98 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paliblog Kopoltyú vs. Dugattyú 2014.02.20 18:29:00
A napokban komolyan gondolkoztam azon, hogy átnevezzem az oldalt 'Víziszörny és Altesti Humorblogra', mert úgy látszik, a témaválasztást jellemzően ezek határozzák meg mostanság. Ugyanakkor mosom kezeimet, mert a magam részéről vagy egyáltalán, vagy legalábbis MÉG nem néztem…..
Paliblog Kopol two 2013.11.17 09:38:53
Nem lehet könnyű az Asylum filmstúdió kreatív osztályán dolgozni. Minden jel arra mutat, hogy a cég ötven évre felvásárolta a gagyi cápásfilmek készítési jogát, mert az mekkora biznisz mán, most meg alighanem hülyén nézegetnek egymásra, hogy mégis, hogy a viharba kellene…..
Szóval az egész úgy kezdődött, tisztelt esküdtszék, hogy olvastam a Blikk cikkét, hogy Détár Enikő pszichiátrián van, bizony, és ezt onnan tudják, hogy tízezer pénzért feljelentette egy lelkes olvasó, nosza jól meg is látogatták a művésznőt, beszéltek vele, és sajnos…..
Elülső rész, avagy a Szentháromságról az Emhármason Stílszerűen az Úrnak szeretnék hálát adni a buszon mögöttem utazó bigott vallásos öregasszonyokért, akik még akkor is szórakoztatóak voltak, amikor a laptop már erősen merülőben volt. A két hitbuzgó matróna ugyanis…..
Paliblog Hollywood hüllőcsillagai 2012.12.26 19:01:53
Most itt lehetne egy rész arról, hogy szervusztok megint, rég nem láttuk egymást, megmiegyéb, de ilyen nem lesz. Csapjunk a lecsóba.Ha valaki eddig nem látta volna a zséfilmek koronázott királyát, a Gyilkos cápa vs. óriáspolipot, az pótolja a mulasztását. Páratlan remekmű, amiben…..
Szóval. Pontosan én sem tudom, hogy mi történt, valamit matattam a rendszerbeállításoknál, és ez lett az eredmény. Minden feltöltött fájl elveszett, kivéve az az egy, ami sosem működött. Pompás, nemde? Ja, és azóta sem tudtam feltölteni azt a videót, amely miatt az egész…..
Paliblog Back in Blank 2010.05.31 17:21:51
Rég volt már, hogy klaviatúrát ragadtam, és ma sem feltétlenül tettem volna, ha Hanieszti az este folyamán nem hozza tudomásomra, hogy helyzet van, miszerint olyan bé-filmet adnak a tévében, ami már csak címével (Gyilkos cápa vs. óriáspolip - eredeti címén Mega Shark vs. Gian…..
Némileg megkésve, egy nappal nemzeti ünnepünk után (amit arról lehetett felismerni, hogy a kereskedelmi televíziók főműsoridőben a Gagyi mami 2, illetve a Godzilla c. filmtermékeket adták le, gondolom, a nemzeti önérzet erősítése érdekében, vagy legalább hogy becsüljük meg…..
Mi, túlfutók még emlékszünk arra, hogy egy-egy sikertelen vizsga vagy késedelmi díj miatt csekkett kellett nyomtatnunk, melynek befizetése igen hosszadalmas és fárasztó műveletnek számított. Mi is örömmel láttuk, hogy már a neptunon keresztül is rendezhetjük tartozásainkat.…..
A cím csalóka, ugyanis ma nem Edvárdról lesz szó. Legfeljebb csak egy kicsit. A képeket ugyanis ő készítette fotómasinájával, valamint ő volt, aki elküldte nekem azokat, dacolva a „Tömörítés” és „Fájl csatolása” opciók kíméletlen démonaival, ami Edvárdunknk…..
  Na nem mintha nekem bármiért is bocsánatot kéne kérnem. Az asszon'nak hallgass a neve, én meg tartom magamat a korábbi véleményemhez. Ugyanakkor Bálintról elnevezett szerelmetes nap volt tegnap e, és ilyenkor illik valami kedves verset összeütni, hogy hadd örüljék a fehérnép,…..
Paliblog Álmodó vár 2010.02.06 09:32:07
Kedves István! Ezt a posztot nagyrészt neked dedikálom, mert kérdésed - t.i. hogy „mikor iszunk mán” – komoly folyamatokat indított el a tudatalattimban, amelyek egy olyan álomban kulminálódtak, amely után egy valamire való álomfejtő vagy pszichiáter is megnyalná az összes…..
Paliblog Felolvashow est 2010.01.31 09:53:00
Kedves Olvasóim, Barátaim, Ismerőseim, azaz kedves prolik! Élménybeszámoló következendék. Utasítások a képhez, ami csak illusztráció: úgy nézzük, mintha a négy csaj közül három pasi lenne, meg máshol, továbbá asztal nélkül. A többi kábé stimmel. Az van, hogy voltam…..
„Ahány nyelven beszélsz, annyi ember vagy.” Szép mondás, igaz mondás. Rohanó világunkban, ahol a globalizáció már annyira előrehaladott, hogy szinte felszámolta az országhatárokat, (annyira bezzeg meg nem, hogy egységesítette volna a nyelveket) nos, elengedhetetlen, mondhatni…..
Paliblog Pékrejtvény 2010.01.19 09:37:47
  Mit láthatunk a képen? A: A Sarudi Let'sz-szesz-densz hagyományőrző kedélytánctársulat egy jobbik pillanatát, mikoris a performőrök olyan gyorsan mozognak, hogy lepattan róluk a fény. Teszik mindezt a Kerekes Band valamelyik nótájára, de ez tökmindegy, mivel a hang meg…..
Paliblog Nyálas vers 2010.01.12 11:31:31
                                ... s nyájtenger felette.   A nyálam, a nyálam, Nem különb ő nálam, Sőt, ő szinte részem, Mindig velem lészen. Itt lakik a számban, E szűkös szobában, S fogaimat óvja Gyerekkorom óta. „Nem túl hálás dolog” -biztosan így…..
Paliblog Évváltoztatás 2010.01.08 22:29:23
  Az év vége felé az ember hajlamos számot vetni a múlttal és levonni az élet nagy tanulságait. Én például azt vontam le, hogy az élelmiszereken a szavatossági dátum nem azért szerepel, mert valakinek a sógora a nyomdában dolgozik és barterban megoldják. Nem, a kéthetes tejföl…..
Túlfutottunk Gazda(g)sági tippek 2010.01.04 13:00:00
Mi, túlfutók már majdnem mind átestünk az első osztálytalálkozó utáni sokkon. Sokan szenvedtek balesetet az elmúlt öt évben, habár korántsem mindegy, hogy valakinek munkahelyi incidens vagy egy szerencsétlen kimenetelű párkapcsolat miatt kötötték be a fejét. Olyan is akadt,…..
Paliblog Versi kék 2009.12.06 10:30:50
Majdnem. A következő vers már napvilágot látott a fészbúkon, ez viszont egy átdolgozott, bővített kiadása annak. Kétségkívül nem olyan lélegzetvételű, mint az "Óda a kakimhoz", de felmerül a kérdés, hogy érdemes-e igazán nagy lélegzetet venni a kakinál. Ha fellőttem ezt a…..
Mi, túlfutók olyan régi hősökre is emlékszünk, akik a mai fiataloknak talán már nem mondanak semmit. Hideg estéken az ember szívesen gondol vissza ifjúságára, amikor még anyu ránk adta a jägeralsót. Azóta meg csak a Jäger maradt, és az alsók is lekerülnek időnként abban a…..
Paliblog Életem, a Közért! 2009.12.01 20:48:00
Nyílt levél a Pázmány péter Katolikus Egyetem Hallgatói Önkormányzatának rókaügyből kifolyólag.  A fenti matematikai művelet elvégzése nem teljesen veszélytelen. Otthon ne próbálja ki senki! (Mellesleg a kép nem lett…..
Paliblog 2009.12.01 20:34:34
 ..