Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomika81

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pool-MU..
tomika81 2009.10.27 13:06:20
@poolfanati: igen, a ligakupa lesz Masch számára a "kényszerpihenő", mivel a kétsárgás kiállításnál nincs fegyelmi döntés, hanem automatikusan 1 bajnoki vagy kupameccs.
Egy normális pénteken, déli tizenkettőkor, az ember a hétvégéért üvölt. Most mégis mindenki a monitorra fog meredni, főnöke legnagyobb gyönyörűségére akinek rálátni a monitorjára, az megcummta. Az UEFA ekkor tartja az európai kupák negyeddöntőinek, illetve…..
Vajon tudják Angliában, mi az a beiglee? Vajon mikor jönnek rá a többi országban is, hogy karácsonykor nemcsak lehet, de egyszerűen muszáj is focizni? Honnan jön a Boxing Day kifejezés (nem, nem az ajándékbontogatásból)? (Ez tavalyi, de nem romlandó anyag, mindenképpen érdemes…..
tomika81 2008.12.29 11:27:25
@poolfanati: mondjuk Babel tegnap játszott csatárt is (főleg a végén, amikor 5 védő és előttük a Masch, Alonso, Lucas trió játszott)
tomika81 2008.12.29 13:01:54
@crouchy: Minek iszik, aki nem birja :-)
Nem ez a bajnokság volt, ahol két mesternégyes volt egy forduló alatt. Nem is az, amelyikben váltás történt a tabella tetején. Hanem az, amelyiknek minden meccsén esett az eső, amelyiknek a rangadója szenzációs játékot hozott, és ahol a volt sereghajtó a legjobb formában lévő…..
Előző nap összefoglaló, most pedig beharangozó, az imádott hétközi forduló, amely felborítja a futballszurkoló életét. Az ember megnyugszik előre, hogy nincs BL, végre olvashat egy jó könyvet, feltehet egy James Brown lemezt, vagy megnézheti a House-t, de nem, a kedves FA-nek…..
Az érdekes kilencedik fordulóval sikerült kicsit megbolondítani ezt a bajnokságot. Nem csak a kommentelők egyenlítéséről van itt szó, hanem arról, hogy a Liverpool most már tisztán vezet, a Hull nagyon megmakacsolta magát (magyar a dobogón!), a United továbbra is szórja a pontokat,…..