Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T74

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár igazi turnét nem kapott Lou Reed és a Metallica közös lemeze, a Lulu, azért az év valószínűleg legnagyobb port vert lemezének pár darabját így is megismerhetjük élőben. A különleges párosítás tegnap például a Later ... With Jools Holland nevű angol tv-showban…..
A jelenleg éppen Lou Reeddel lemezt készítő, és magával túlságosan sok mindent kezdeni nem tudó Metallica nevű médiavállalkozás (ami a nyolcvanas-kilencvenes években még metálzenekarként volt ismert) a Forma1 idei versenynaptárának indiai állomásán lép majd fel az F1 Rocks…..
„A csaj rendszeresen böfögött – mit, böfögött, hangosan és hosszan röfögött, már-már versenyt csinálva belőle, amitől Tamás rosszul volt” – nem minden nő úrinő: ezt senki nem tudja jobban, mint következő történetünk főszereplője, Tamás, aki megfogta…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Belsőség A kocsi előállt 2008.11.26 01:12:00
Finom, úri étterem, hangtalanul surrannak a pincérek gumitalpú cipőikben a puha szőnyegen, diszkrét mormogás, halk jazz. Fizetek. A főpincér arisztokratikus gőggel az arcán int a fiúnak: hozza az autót. Csípős szél marja az arcot, finom esőpermet szitál, mikor az ajtónálló…..