Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tűzoltó___

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ízlelgessük, fussuk át párszor ...: "A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság Parancsnoka dicséretben és jutalomban részesítette az Allee Újbudai Városközpont épület együttesének használatbavételi eljárásával kapcsolatos feladatok elvégzése során nyújtott kiemelkedő…..
Tűzoltó___ 2009.12.18 13:20:49
@szmoker: Nos, szent emberek sose voltunk, de azért bízz bennünk! Elárulok neked valamit: aki a tűzoltóságnál századosnál magasabb rendfokozatot ér el, majdnem mind patkány. A rendszer emberei. A melót a tiszthelyettesek és zászlósok végzik.
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
Tűzoltó___ 2009.09.24 03:35:57
@histar007: Nem rossz ötlet, kipróbáljuk...
Mert hogy cigánybűnözés nincs. Ugye Gyurcsány úr, ugye Kuncze úr,ugye Gusztos úr?Az éjjel CIGÁNY elkövetők megkéselték az MKB Veszprém férfi-kézilabda csapatának 3 tagját egy veszprémi szórakozóhelyen. Marian Cozma a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe,…..
Szegénység blog Sztrájk 2008.12.19 08:00:00
Namármost.Én vasárnapig borzasztóan türelmes és megértő voltam a sztrájkolókkal a hőbörgőkkel szemben. Az volt a véleményem, hogy mindenkinek vannak törvény adta demokratikus jogaik, amelyekkel élhetnek. Ilyen jog például a sztrájk is. Mindenki úgy érvényesíti az…..
Amikor elindult ez a széria, az optimisták közé tartoztam. Bár eléggé zavart a korhatár 12 évre való levitele, ezzel az irritáló minisztárok és wannabe szüleik felbukkanása, de reméltem, azért valami maradt a régi, igenis veretes hagyományokból.Sajnos azonban nem sok. Az egyik,…..
Mindig csodálkoztam azon, hogy egyesek mennyi mindent elő bírnak varázsolni a munkahelyi asztalfiókjukból.Különösen a hölgykollégák kreatívak ebben:fénykép a…..
Tűzoltó___ 2008.11.25 10:40:00
 Felvidéki falfirkászok, szevasztok! Miért van az, hogy itt, Magyarországon sohasem születik normális megoldás a gondokra, bajokra? Miért van az, hogy külföldön korrektül tudják orvosolni a problémákat?Sok-sok éve küzdenek a magyar városok, falvak a falfirkálók ellen.…..
BoP kérésére két verzióban is olvashatjátok a tegnapelőtti Céadaoin-SZF randit. (Én majd este írom meg az enyémet.) Az enyém - asszem - szubjektívebb lesz. :)Céadaoin vendégposztja.Ott kezdődött, hogy a haditerv szerint egy kávéházban találkoztunk volna, munkaidőnk és a…..