Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RSteve

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Orbán Waterlooja 2012.10.27 04:14:30
November hetedike sokáig piros betűs nap volt Magyarországon. No, könnyen lehet, hogy idén visszakerül a jeles napok közé, és jövőre már a választási kampányban kötelezően Nemzeti Gyásznapként kell ünnepelni akár regisztrációért sorban állás közben is, hogy a…..
RSteve 2012.10.27 13:48:38
@alfacharlybravo:

"elmehetsz a Szentföldre"

Na még egy észlény. Miért éppen a Szentföldre? Történetesen nem vagyok se vallásos, se zsidó. Itt születtem itt szeretnék békében élni a gyerekeimmel.

Menjen ez az a fél tucat ostoba jogász élükön "kedves vezetőtökkel" akinek elsősorban köszönhető hogy milyen országban kell ma élnünk.

Persze kezdhetsz elmúlt nyolcévezni, amikor ezt az ostoba vezéreteket két óriási nulla is csont nélkül legyőzte, de azért sikerült elérnie hogy senki semmi értelmes változásba ne tudjon belekezdeni amíg vissza nem szerzi a hatalmát.

Most volt két éve és bebizonyította hogy mire alkalmas. Semmire. Pofázni, lopni, hazudni.
RSteve 2012.10.27 14:09:48
@alfacharlybravo:

"Ha nem vagy faj tiszta attól még ott is nyalhatod a seggüket, bár ott a faj tisztaság alap követelmény."

Na látod felesleges volt a minősítéseddel bajlódnom. Meg tudod tenni azt te magad is.

Ennyire vagytok képesek. Mást látatlanba vallási, ideológiai alapon gyűlölni és azt hinni hogy ha emberek egy csoportja nem létezne, akkor minden szép és jó lenne.

Szerintetek ha nem lennének zsidók, cigányok, meg a nyugati karvalytőke (értsd mindenki aki nem magyar) és a komcsi ballibek (értsd mindenki aki nem FIDESZES) akkor itt lenne a Kánaán.

Majd egyszer talán rájöttök, bár ennyi ésszel egyáltalán nem biztos.
RSteve 2012.10.27 14:33:45
@alfacharlybravo:

"Te szereted a kártevőket?"

Ezen a szinten amin te állsz nem állok le vitatkozni de még érvelni sem mert nem érdemes.

Rólad a klasszikus "autópályás" vicc jut az ember eszébe. Ugye mindenki kártevő aki nem magyar FIDESZ szimpatizáns.

Végezetül mert veled behelyeztem az értelmetlen kommunikációt azért jusson eszedbe hogy van ebben az országban csaknem 9 millió ember aki nem nagyon osztja a véleményeteket és napról napra egyre kevesebben lesztek.
Recsegnek-ropognak az Orbán-rendszer eresztékei. Szétbeszél a frakció a közoktatási törvény kapcsán, városvezetési jogaiktól és településeik bevételeitől megfosztott polgármesterek jelzik óvatosan, hogy nélkülük feles többség sincs a Tisztelt Házban. Orbán cserébe…..
RSteve 2011.11.17 15:11:41
@sidorovich: "Ja. Aztán utána úgyis maradt nyolc évig mert Fleto Fletonovich Hazudov és bűntársai nem mertek hozzányúlni."

Járai 2007.-ig jegybankelnök volt. Addig nem fájt Vikiéknek a magas kamat, csak utána kezdtem sírni, úgy hogy nem volt itt Járai nélkül 8 év.
Orbán kapitány jóárasította a svájci frankot. Tapsvihar és hozsannaözön következne ezen a ponton, ha a valóságban, és nem egy szemfényvesztő, alternatív elnapoló trash reality közepén lennénk.Orbán Viktor 5 pontos devizahiteleseket mentő csomagja nagyjából egy dologra…..
RSteve 2011.05.31 15:44:08
A legnagyobb szemétség a bankok részéről sok más mellett, hogy egyáltalán nincsenek valódi, kompromisszumos lehetőségek a problémák ügyféllel közös megoldására. Kötik az ebet a karóhoz az utolsó fillérig az évekkel korábban megírt szerződés apró-betűs részének az utolsó karakteréig.

Nekem lakás hitelen szerencsére nincs, de CHF alapú autó sajnos van. Ja hogy miért vettem fel? Hogy legyen mivel közlekednem a családommal, hogy biztosságba tudjam a gyerekereimet az úton.

Már kifizettem majdnem a felvett hitelnyi összeget, de még közel ugyan ennyivel tudnám lezárni a szerződést, köszönhetően a majd millára rúgó árfolyam különbözetnek. Abból amit még fizetnem kellene tudnék venni új, igaz kicsit kisebb és nem dízel autót.

Bemegyek, mondom a banknak, a felvett hitelt törzstőkéjét már visszafizettem, rajtam nem fognak bukni. Betolom egy szalonba a régi verdát, azt viszonylag jól beszámítják ha náluk veszek másikat. Azt a lóvét még odatolom nekik, szerintem bőven két misi felett lenne, oszt akkor felejtsük el egymást.

Aszongya hogy azt nem lehet. Ha kiperkálom a teljes általuk még követelt, ezerszer megemelt kamatú zsét plusz a millányi árfolyam különbözetet, akkor kérhetem, hogy a szerződés módosítási büntető talán 2% egy részét elengedik. Jó mi.

Inkább megérné visszaadni az autót, adják el fillérért egy neppernek, azt megpróbálhatnak rajtam behajtani bármit, mint hogy pluszosan, igaz nem teljesen az évekkel ezelőtti feltételekkel d lezárjanak egy ügyletet. Erre nincs eljárásuk.
RSteve 2011.05.31 16:54:54
@futyfurutty: Nem kellene visszamenőleg átváltani a valóban fiktív, jobban mondva deviza alapú hiteleket Forintra. Már mások is leírták, hogy elég lenne, ha szabályoznák hogy mekkora kamatokat szabhat ki egy bank. Mert fogja már fel mindenki hogy elsősorban nem az árfolyam növekedése miatt lettek ekkorák a törlesztőrészletek, hanem azért mert 6-7%-os kamatmarzsokat szemrebbenés nélkül alkalmaznak a bankok a devizaalapú hiteleknél, forrásköltségeik növekedésére hivatkozva.

És ezek valóban fiktívek abból a szempontból, hogy nem vette fel a bank annak idején devizában a nekem kölcsön adott összeget, amit most neki is kellene bárkinek törleszteni devizában. Egyszerűen ez egy "ilyen banki termék", melyek kockázatait a bank devizaügyletekkel fedezi. Így a banknak valójában nincs árfolyamkockázata, a gigantikus kamatkülönbözeten meg csak kaszál.

De nem mernek a mindenkori kormányok a bankokkal cicázni, mert az állam, az önkormányzatok is el vannak adósodva, most meg a bankadó kapcsán pláne engedni kell nekik, hogy ne nagyon hőbörögjenek. Majd megint mi fizetjük meg az egészet.
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
Varánusz Orbán csomagol 2011.03.01 05:26:11
Véget ért egy álom. Ma délelőtt Orbán Viktor kinevezett szárnysegédei bejelentik végre, hogy az ábrándokra épülő költségvetés foltozása és az ország alapszinten való működtetésének biztosítása érdekében miből mennyit vágnak. A bejelentés pillanatában hivatalosan…..
w Lassú hajnal 2008.11.24 08:30:00
A magyarok istene lusta dög. Most sikerült felfogni, hogy tényleg nincs pénz.   Ld. még: Hitel, világ, stádium..
RSteve 2008.11.24 16:03:17
"Mikor mentek az emberek a bankba?!?! Nem elkúrtuk után, hanem mikor ezek a faszparasztok tereltek, hogy erős a gazdaság, nagy a jólét"

Ezt honnan veszed? Nézz már meg egy statisztikát a hitelfelvételekről! Az emberek sokkal régebb óta mentek a bankba hitelt felvenni mint gondolnád. Például 98-tól a kedvezményes lakáshitelekért a Te adódból.

"kizárólag a kormány hozzá nem értése miatt egyáltalán nincs gazdasági növekedés"

Ezt alá tudnád támasztani? A Vikiék ideje alatt a békebeli időkben a gazdasági növekedést sikerült a felére letornászni. Alig 2,5%-al adták át a stafétát 2002-ben! Ha nem tűnt volna fel, akkor most a "hozzáértő kormányok" álltal irányított országokban sincs növekedés.

"ha többet költ, mint ami van, akkor nem működik jól"

Árpi ebben tévedsz. Lehet többet költeni, az a nem mindegy hogy mire. Olyanra ami rövid vagy hosszútávon megtérül, mert a jó infrastruktúra vagy a jól képzett munkaerő miatt élénkül a gazdaság, és az adóbevételekből meg a szociális kiadások csökkenéséből kamatostúl megtérül, arra nem hogy lehet hanem kötelező is költeni akár hitelből. Osztogatásra meg "szavazatvásárlásra" persze NEM!

Továbbra is világvége hangulat van, mintha minden hitel bedölt volna, és mindenkinek a megtakarítása elveszett volna, mintha mindenki az utcára került volna.

Eddig is a hitelek kb. 5%-a bedölt, ami be volt árazva a hitelek árába, céltartalé volt rá képezve. Most majd pár évig ez a százalék nő mondjuk 10%-ra, ezért drágábbak lesznek a hitelek (meg persze azért mert a bankok nem bíznak egymásba így a banközi piacon is drágábban jutnak hitelhez) Megszűnik a kockázatos valutákban a hitelezés. Nő majd a kezdőrészlet 0 meg 10-ről 30-50-re, nem finanszírozzák meg a lakás teljes árát hanem csak mondjuk a felét. Nem 8% hanem 10% lesz a munkanélküliség egy ideig.

Ennyi. Persze ez sokakat kellemetlenül érint, de egy idő után, amikor a korrekció miatt újra visszatérünk a valós alapkhoz megy majd minden tovább.

Jön egy új kormány, aki a mostani ígéreteinek a töredékét sem fogja beváltani(persze most nem Bokrosozás, hanem Gyurcsányozás lesz évekig) Nem fogja megváltani a világot, akor sem lesz minden ingyen, és a kerítés sem lesz kolbászból.

Lesz majd "Orbán takarodj" is. Ebben legalább biztosak lehetünk, mert egy olyan ember mondta aki még soha sem hazudott!