Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kistopp

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki tudja, hogyan adóznak az ingatlanközvetítő cégek? Ha az ember ingatlanközvetítő cégen keresztül adja el lakását, hatalmas jutalékot fizet. A piacon 3,5-5% között mozognak a közvetítő jutalékok, ami összegszerűen például egy tízmillió forint fölött kicsivel…..
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Webkettesedik a kampány: az Urbanista twitterét egyre több politikus is követi, a pártok blogokat indítanak és veszik a fáradságot, hogy sajtóközlényeket küldjenek a már működőknek. Itt az első fecske, az MDF-től. Téma légszennyezés Budapesten, amire a szokásos, rutinszerű…..
B-oldal Elment Csöpi bácsi 2009.09.25 20:15:00
Hihetetlen, de elég egy internetes oldal frissítése és máris eltűnik a blődli hír, majd egy szomorú haláleset veszi át a helyét. Fájdalmasan villámlott belém fél négy magasságában, miszerint elhunyt Bujtor István. Mindenki Ötvös Csöpije, Bud Spencer magyar hangja, a…..
Bujtor István halála miatt egyelőre úgy tűnik, hogy csak az MTV tervez műsorváltozást. Mint azt már az ajánlóban megírtuk, az m1 ma este 22:20-as kezdettel a Pogány Madonna című bűnügyi akció-vígjátékot tűzi műsorára a Hét év házasság című francia film helyett. Az m2…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
kistopp 2009.07.05 20:30:22
@Tóta W. Árpád: Kedves Tóta!
Kimaradtál akkor az iskolából, amikor a Világháború kialakulásának okairól volt szó? Vagy, hogy a frászba van az, hogy nem fogják fel, egyesek, hogy milyen következménye lehet egy ilyen, jópofa fűbe üléses, gárda ének órának? meg....Nyár derekán mi a frásznak kell lejáratni Magyarországot a belváros közepén?(mellesleg hazugsággal, merthogy a külföldiek nem tudhatták, mi zajlik ott. Nem tudták, hogy éppen egy betiltott társaság tüntet a fűbe.Legközelebb a nyuszi űl a fűben kezdetű nótát fogják, talán énekelni. Nagyon vicces, csak remélem, nem mindenki ilyen hülye, hogy ezt el is fogadja. Az Orbán ügyet meg nem értem. Most, kit érdekel, hogy Viktor mit mond? Pofozza csak , a gyerekeit. Nem biztos, hogy Gárda ügybe valaha is lesz módja pofozkodni. Amúgy meg a Koreai hírek, sokkal ijesztőbbek...
Tóta, ha jól sejtem, újságíró vagy, mielött lenyomod a küldés, billentyűt, azért olvasd végig miket írsz.
kistopp 2009.07.05 21:33:57
@andzsin: Igazad vagyon... teljesen. Makoveczet azért hagyjuk ki,mert elég jól megélt ő a szocializmusba is..nem igazán értem a kirohanásait. Suszter és kaptafa ügy...
Különben meg, nagyon huncut volt a hírtv tegnap, ahogy az olaszországi tüntetést mutatták, és közbe alatta a magyar gyors hírek feliratot.nem kicsit összemosva a két eseményt.Őket ilyenkor miért nem sötétitik el, egy-két órára, a nézők megtévesztése miatt?