Regisztráció Blogot indítok
Adatok
red-orange

23 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Erősebb szemüveget kellett feliratnom. A vezetésben zavar, bizonytalanná tesz az utakon a homályos látás.Okok:1. Nem csináltam az elmúlt időszakban a gyakorlatokat...2. Rengeteg stressz van az életemben, iszonyat görcsben van a  nyakam, vállam minden nap.3. A munkám miatt…..
Ilyen a sors: honfitársunk, Cakó Ferenc nem lett a legnagyob videómegosztó sztárja,pedig bőven lehetne, miközben Kszenyija Szimjonova, az ukrán Csillag születik idei nyertese szpen elindult a világhír felé, pedig ugyanazt csinálja, amit Ferenc. Nem akarjuk a csaj érdemeit kisebbíteni,…..
Először is köszi mindenkinek a türelmet és a sok hibajelentést. Most már mondhatjuk, hogy az átállás végérvényesen befejeződött, az új rendszer működik, nincs visszaút, hurrá! Baromi sok hibát javítottunk, és még van is egy gombóccal, de már látszik a vége. Közben…..
red-orange 2009.07.23 11:02:34
@Syntax Error: kettőt is akartam. youniquewealthsystem.blog.hu a másik meg youniquewealthsystems.blog.hu
ma sem jelent meg. és hajnal 2-3 körül :)mikor írtam, előtte vagy 10-20 percig próbálkoztam szerintem. próbáltam ie alatt, de én chrome-ot használok.
de kicsit elbizonytalanodtam. lehet mégis foglalt. de hogy mind a kettő?és mindkettőnél semmi nincs!
red-orange 2009.07.23 11:04:19
Remek kis összefoglalót találtam az alábbi linken a a lelki betegségekről, pszichoszomatikus betegségekről: http://betegseg.szeretni.hu/?ref=Kiindulópontnak igen hasznos. Több dolgot is megnéztem, és bizony mindben van valami, ami elgondolkodtat...
 Ehhez a bejegyzéshez Thorwald Dethlefsen - Rüdiger Dahlke: Út a teljességhez. A betegségek jelentése és jelentősége c. könyvet hívjuk segítségül. A könyv egyébként letölthető a http://www.tau.hu/letoltheto.htm oldalról.Az idézet a könyvből való: "Az…..
 ...alapja , mint minden másnak is, a kiegyensúlyozottság, harmónia. Ez azt jelenti, hogy fontos a változatos étrend, ugyanakkor a mértékletesség.Ajánlom mindenki figyelmébe Kurt Tepperwein: Savtalanítás-A fiatalság forrása című könyvét. Igen hasznos információk vannak…..
 Sajnos jelenleg nincs időm utánaolvasni, hogy működik a látásjavító szemüveg. Ki miket hallott róla? Esetleg tapasztalatok?..
 A könyv, amely segítségével visszanyerhetjük éleslátásunkat: Harry Benjamin:Tökéletes látás szemüveg nélkül.  Párszáz forintos könyvről van szó. Érdemes beruházni rá. Az itt leírt gyakorlatok mellett mások tapasztalatairól is olvashatunk. (A…..
 A videó hatására úgy döntöttem, hogy mostantól abszolút nem fogom hordani a szemüvegem, mert az csak hártáltat.Linkajánló: www.szemtorna.huÉrdemes ellátogatni az oldalra, ott még több hasznos infó van. Aki szeret fórumozni, annak arra is van lehetősége, hogy kérdezzen,…..
Sziasztok! Na itt egy jó kis videó arról, amiről beszéltem!..
 Saját tapasztalataim következnek néhány mondatban a  tornával kapcsolatban. Akármennyire hihetetlen, de működik. A gyakorlatok előrehaladtával, rendszeres elvégzésével lassan, de annál biztosabban elkezd javulni a látásunk. Azonban fontos, hogy amennyire csak lehet,…..
 Az előző két részben sorra vettük a lazító, valamint az éleslátást segítő gyakorlatokat. A szemizomlazító és -erősítő gyakorlatokon túl fontos szerep jut az étrendnek is Rövid áttekintés következik. Éleslátásunk megőrzésében komoly szerep jut a megfelelő…..
 Az első részben olyan gyakorlatokról olvashattunk, amelyek szemizmainkat pihentetik, lazítják el. Az elveszett éleslátás visszanyerhető, ugyanakkor az alábbi gyakorlatokkal megelőzhető a baj.  A látásjavítás legtriviálisabb gyakorlata az olvasás. Téves az a felfogás,…..
 Napjainkban rengetegen hordanak szemüveget, s orvoshoz fordulva mind erősebb és erősebb lencsét kapnak. Ez a folyamat megállítható, mi több: éles látásunkat visszanyerhetjük kitartó munkával.   Sokan nem értik, miért romlik a látásuk, hisz ott a szemüveg, amely…..
 oldala. biz vagy miez. info mostmár a neve dolgokról lesz itt szó. Nagy átvágás az egész!Idelinkelnék egy véleményt:"Az oldala.biz mez.info lett. Az eddigi cikkeket lenyúlták, az eddig összegyűjtött pénzt nem, de azok már nem kamatoznak. Ha nem szűnik meg az oldal, és…..
   Ez egy remek feldolgozás. remek hangulat. zseniális :)..
harmónia A Föld órája 2009.03.28 22:46:00
 Ma tartottuk a Föld óráját, ami annyit tett, hogy este 20:30 és 21:30 között minden elektronikus cuccot lekapcsoltunk a lakásban. Mi kedvesemmel gyertyákat vettünk elő és beszélgettünk. Kellemes volt. Ezt akár kötelezővé is tenném minden nap, mivel így az ember…..
Sorozatos balszerencse, műszaki hibák miatt olvasónk potom 3 órás késéssel ért Pécsre. Számomra csak az a kérdés, hogy kinek a felelőssége ilyen állapotú vagonokat indítani, illetve miért olyan nehéz koppintani?Üdv Ma reggel Pécsre kellet utaznom s mivel nem volt kedvem buszozni…..
 Sokan panaszkodnak körülöttem. Mindig megy ez a negatív hullám, a folytonos elégedetlenség. Vagya múltban élés vagy pedig a jövőben élés, álmodozás.Próbálom kiszűrni az életemből az ilyen panaszokat, rossz dolgokat. Néha azonban nem lehet. Ilyenkor jön az…..
harmónia Titok és a teremtés 2009.03.23 09:26:00
 Sikeres hetem van, sikeres teremtéseim vannak. :)Tegnap a nap folyamán azt gondoltam ki, hogy de jó lenne, ha a cikkeimet valaki reklámozná, mert nekem sajna nincs időm ilyenekkel foglalkozni. Minél több helyen olvassák a cikkeimet, annál nagyobb az esélye annak, hogy a reklámra is…..
harmónia Ismét Titok 2009.03.20 10:47:00
Kedves honlapomról idézek ( www. thesecret. hu) "Amikor az életünket befolyásoló, nagy változást tapasztalunk az energiában, azt gyakran rossznak címkézzük fel, és bánatot, fájdalmat, szenvedést okozunk magunknak azzal, hogy ellenállunk a változásnak. Azonban mindig van…..
harmónia A Titok: kis szösszenet 2009.03.16 13:59:00
El kell olvasni, többször! Meg kell érteni, sőt az értelmen túl meg kell tanulni ÉREZNI. Ez a titka az egésznek. Átélni a pillanatot, pozitív gondolatokat kell teremteni. A gondolatnak teremtő ereje van. Nem kellenek hozzá konkrét szavak, elég csak egy érzés, és ha azt…..
harmónia Pozitív gondolkodás 2009.03.10 10:37:00
Nagyon fontos a dolgokhoz való hozzáállásunk. Ha hiszünk a jóban, az be is fog következni. Mintegy bevonzzuk azt.A Vonzás Törvénye. Akár iskolában lehetne tanítani Newton törvényei mellett. :) Sőt kötelezőv tennék egy olyan tantárgyat, ami a pozitív gondolkodásra nevel. Segít…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..