Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nonote

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aszongya nekünk a Jobbik nevében Kepli Lajos, hogy alapvető tévedés történt. Tévedés, hogy ők a nagy büdösben az ország eladósítására szavaztak, mert nem is, bibibí, ők csak Paks fejlesztésére mondtak igen, és nem érzik a Nagy Medve ölében kuporgó plüssmackónak…..
Legyen a kezetek ügyében egy táska, amibe meleg ruhát, tisztálkodó szereket, alsóneműt, könyveket, jegyzetfüzetet, tollakt, gyógyszereket tesztek. Kényelmes cipőt vegyetek. Mindenképpen értesítsétek a harcostársakat, hogyha történt valami veletek. Ha esetleg robbantgatni támadna nektek is kedvetek,…..
Több mint két évvel vagyunk a magánnyugdíj-pénztári rendszer szétverése után. A Ténytár a kezdetektől nyomon követte a változtatásokat, így most a megmaradt magánnyugdíjpénztárak 2013-as hozamainak nyilvánosságra kerülése apropóján összegezzük, ami az elmúlt három…..
nonote 2014.01.13 20:36:46
@high up!:
Hát, igen. Valami ilyesmi...:D
Te, ostoba, ott fent a pulpituson! Igen, te, aki annyi tiszteletet sem érdemel, hogy a titulusán szólítsák. A tiszteletet ugyanis kiérdemelni szokás, neked meg ez nem sikerült.  Olvasom az tegnapi agymenésed összefoglalóját és csak kapkodom a fejem. Tudod a hadoválás arról,…..
nonote 2013.03.18 18:26:09
@Totof:
Hát, lehet igazad van, sajna...
Az Alaptörvény akárhányadik módosítása és hogy azt megszavazta a kormánytöbbség, a jegybank felvizezése, az arrogáns kommunikáció mind olyan téma, amelyet már számos helyen számos blog és elemzés kivesézett. De honnan is indult mindez? Honnan jutottunk el odáig, hogy csodát…..
nonote 2013.03.14 17:26:22
@Kiszaj Károly:
Figyi balfasz! Pénzt kapsz azért, hogy ontod a hülyeséget, vagy csak élvezed?
Nyomod itt a propagabnda handabandát, fárasztó vagy...
Örülünk, Vincent? Legyen meg 2013.03.09 22:04:58
       Mindent megtesznek, hogy rendőrök vigyék el őket, hogy az ellentüntetők homofób és rasszista megjegyzéseket tegyenek rájuk.  (Szolomajer Balázs, Konzervatorium)         Ez egy olyan ország, ahol nem elég tehetségtelen senkinek…..
nonote 2013.03.10 19:53:20
@FILTOL:
Annyira unalmas már ez... mindenki, aki nem akkora barom mint te, az "komcsi-szoci-libsi"
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
nonote 2013.02.23 00:44:09
@salitis:
Nem magyar gyűlölő poszt(-toló), te szerencsétlen...
A felvetésedről meg annyit; ja meg persze, kár, hogy most nem erről van szó...
nonote 2013.02.23 00:47:01
@salitis:
Még most sem vagy igazából a témánál :)
Tisztelettel szólok, hogy a 2014-es választásokat a Fidesz-KDNP fogja nyerni, vélhetően nagy arányban. Erre az eshetőségre készül valaki, mármint őrajtuk kívül?   A Nézőpont Intézet felmérési eredménye szerint  (ami valamennyi tévedést nyilván…..
nonote 2013.02.05 20:47:44
Mindenki emlékszik még, hány meg hány alkalommal hallottuk az elmúlt fél évben azt, hogy az MLSZ milyen nagyon támogatja, segíti az amatőr focit. Mindenki emlékszik még, hány meg hány alkalommal hallottuk az elmúlt fél évben azt, hogy az MLSZ milyen frankó műfüves pályákat…..
nonote 2013.02.01 12:09:04
@én már a fény gyermeke vagyok:
Figyi, te normális vagy...?
..de most tényleg, miért csinálod ezt? Pénzt kapsz érte, simán trollkodsz? Nem próbálnál meg emberként viselkedni?
"Hetven éve, 1943. január 12-én kezdődött a doni katasztrófa. Idegen földön, idegen érdekekért négyszer annyi ember veszett el, mint a mohácsi csatában." (Heti Válasz)   Tilinkós, horthymikiszobros  jó reggelt kívánunk!  Milyen érdekekért a kicsoda-micsoda?…..
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
nonote 2013.01.12 19:40:05
@madandcrazybird:
Azért te nem vagy túl okos, ugye...?
Amikor karácsonykor az NGM weblapján leszakadt pofával láttam, hogy Doubravszky György pénzügyi biztos lett, azt fogadtam meg, hogy nem írok azonnal, előítéletesen. A Hiteltársulás dicstelen munkálkodását már megörökítettem, de mindenkinek jár egy esély, hátha új poziba…..
nonote 2013.01.07 21:54:06
@Zuckerbrot:
Vicces dolog a hitelt "termék"-nek nevezni.
A pénzzel való keresekedés logikai nonszensz...
nonote 2013.01.07 22:09:59
@MikeBoy:
"Érettségi tételek, érettségi feladatok 2012. május Pénzügy érettségi tételek

A legáltalánosabb elterjedt meghatározás szerint a pénz az általános egyenértékes szerepét tartósan betöltő csereeszköz. A pénz olyan fizetési eszköz, amely az árucsere közvetítő eszközeként szolgál és széles körben elfogadott."

Ezt tanítják...
...az "általános egyenértékkel" kereskedni?? Micsoda...???
Kicsit gondolkodj el ezen.
nonote 2013.01.07 22:26:00
@MikeBoy:
Hát. ez komoly válasz volt...
Tán nem érted, amit írtam?
Vajon mit szólna a mai oktatáspolitikához. Forrás: Partyponty Az, hogy az államosított iskolákat felügyelő államilag létrehozott szerv honlapja alapján ember meg nem mondja, hogy miként is áll fel a felügyelet struktúrája, már szóltam. Ahogy hiányzik a korábban…..
nonote 2013.01.05 19:31:20
@ursus artos:
Mutass valamit.... Miféle "pedagógiai kutatók"? Miről beszélsz? Taníts lécci...!
Kusza Szemre azt hiszem ráférne most egy teljeskörű kivizsgálás a Dr. Csernustól az antidopping csoportig terjedő skálán. Bizony, pisateszt, vérvétel, minden ami játszhat, mert ekkora kreténség természetes úton segédanyagok vagy tudatmódosító szerek nélkül nem jöhet egy…..
Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapottyában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre, nem hagyott minket szellemi manna nélkül. A faszbúkjára feltöltött három percet elemezték sokan sok helyen, a valóságtartalmát is ideértve, pedig a lényeg ezúttal…..
nonote 2012.07.15 14:38:25
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

Jajj, ne má' Találtál magadnak egy bálványt - hát imádd! Egy kérés; lehetne, hogy csöndben csinálod..?
Mátyássy Áron az egyik legtehetségesebb fiatal filmrendezőnk. Elsőfilmesként megnyerte a 40. Filmszemle fődíját, az Utolsó Idők c. alkotásával, de ő jegyzi az Átok című sorozatot is. Közéleti megszólalásai eleddig nem voltak, a Geréb Ágnes ügy kapcsán mégis úgy érezte,…..
nonote 2012.02.27 21:54:39
@huncsongor:
Kedves Okos Hun Csongor!
Harmadszor írom le:
Még Budapesten sem rendelkezik minden kórház nőgyógyászati műtővel. Azaz komplikáció esetén úgyanúgy szállítás, hercehurca (csak gyakrabban fordul elő, mint otthonszülésnél :))
nonote 2012.02.27 21:57:40
@Never:
"Persze az otthoni forgatókönyv is megvan erre: el kell vinni az anyukát egy csempézett helyiségbe, mert mire elvérzik, addigra összekoszolja a gyapjúszőnyeget meg alig lehet kitakarítani a cuccot a hajópadló réseiből...
"

Bocs, de az annyira színvonaltalan, hogy nem tudok mit írni... faszfej! :)
  A végtelen esztergomi polszappanopera szó szerint a legsötétebb fejezetéhez érkezett: a mai napon megszűnik a közvilágítás és a közétkeztetés a városban a lehetetlen anyagi és politikai helyzet folyományaként. A közvilágítást működtető cég ügyvezetője már…..
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
                                         …..
nonote 2010.07.06 00:12:47