Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sborisz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Székesfehérváron nagy felzúdulást keltett egy roma kulturális központ alakítása a belvárosban. A polgármester előbb maga indítványozta az átalakítást, majd a Jobbik tüntetése után, közleményben határolódott el és a közgyűlésen szavazta le saját javaslatát. A…..
Sborisz 2012.01.26 13:27:21
@Lajosforras: Azért mert az OPNI Pesten van! :)
Sborisz 2012.01.26 14:10:57
@király vagyok: Aszittem a nyóckerben!
Sborisz 2012.01.26 18:59:40
@Krumplicukor1987: kamikaze boci már reagált is a beírásodra.
Hazugságot, írtál! Ugye azt állítod ezzel, hogy ketten hazudunk!
Szerintem Te nem tudod mihez, bloggolsz!
Ez a tipikus liberális mentalitás; amiről én(Te) nem tudok( vagy nem akarok/akarsz tudni) az nincs!

Sajnos Nekem is ilyen tapasztalatom van mint amit K.B írt, pontosabban nem Nekem, hanem a gyermekemnek! Sírva jött haza, mert fogdosták,( 2 éve történt akkor volt 11 éves !!!) el akarták venni a pénzét, mobilját.
Azóta megyek vele haza együtt, de szerintem ez nem megoldás! Ugye,nem megoldás, hogy a gyerekeket a szülőknek kell kísérgetni?????
Valószínűleg a Te élményed( teljesen biztonságos a környék ???) egy régebbi emlék, úgy 22 évvel ezelőtti!Biztosan igazad van, de szerinted ha tartanánk egy Kelemen B. Halász u. Rác u. Selyem utca környéki lakosok közötti közvélemény kutatást, hányan osztanák a Te véleményedet?
Korábban beírtam mit művelt a média(TV2)egy hírrel, szerinted az is hazugság volt?
"Sőt, érdekes, régebben Pesten, Józsefvárosban voltam sokat, és ott sem!" írod és ezt Te magad el is hiszed?? Tudod mi a Józsefváros egyáltalán??

Beléd soha nem kötött beléd senki csak egy hót részeg 20 körüli fehér srác! Naiv vagy ha ezt be akarod mesélni! Ja, amúgy belém még nem kötött senki! Nem is ajánlom ezt senkinek!(elmúltam 50 de ez ne tartson vissza senkit a próbálkozástól!--- ha már a rendőrség nem tud (nem akar) megvédeni megteszem én magam!
Valótlanságot pedig Te terjesztesz!!!!!