Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Al Ghandi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unom az ittlétet. A szagtalan, íztelen, sőt ízetlen tömeget. A személyiséget mellőzö, megfáradt, kiélt embertömeget. A mellkitevős, vagy épp farkamutogatós ostoba nőket és férfiakat. Kevés itt az érték, egyre kevesebb....S vagyunk páran, normális, értelmes emberek, akik franc…..
Hogyan is tette tönkre a blogom egy bimbódzó kapcsolatomat?Az alábbi sztori a történelemmé vált virtuális csajozási korszakom egyik "élménye" volt. Egy ideje már próbálom összerakni és megírni, de eddig egyéb más témák súlyossága és aktuálissága miatt nem…..
Az alábbi levél egy visszafogott kirohanás, habár eldönteni nem tudtam, hogy melyik nem ellen intézve. Egyaránt irányulhat az itt kommentelô rosszindulatú, hímsoviniszta férfiak ellen, ugyanúgy ahogy a magukat kihasználni és szídni hagyó nők ellen is.Lányok, csajok, asszonyok -…..
Ez a csávó teljességgel idióta, örülhet a levélíró, hogy megszabadult tőle. Bár az ügyes, ahogy keresztülverte az asszonykán a swingerklubot. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Kedves Szakítós!Az internetes ismerkedés hőskorában, több…..
Összeesküvést leplezünk le: Feldmár András, Gyurcsók István vagy Csernus Imre ad ki ilyen szakítósablonokat, ahova csak a neveket kell beírni?(A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk)Sziasztok! Már régóta terveztem, hogy megosztom veletek eme gyöngyszemet. Most vettema…..