Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koeman

36 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy10 nap nagybetűs MOTOROZÁS(Osztrák és  Olasz, svájci és francia Alpok, egy kis Dolomitok,  Comói-tó, Bled, - ja és két mini állam -  Monaco és San Marino) 3. rész. „Esztergomból  a…..
avagy  10 nap nagybetűs MOTOROZÁS    (Osztrák és  Olasz, svájci és francia Alpok, egy kis Dolomitok, Comói-tó, Bled, - ja és két mini állam -  Monaco és San Marino)  2. rész   0. nap  „és ami még előtte…..
avagy10 nap nagybetűs MOTOROZÁS(Osztrák és  Olasz, svájci és francia Alpok, egy kis Dolomitok,  Comói-tó, Bled, - ja és két mini állam -  Monaco és San Marino) 1. rész. Valamikor réges - régen ……      „Egyszer volt, hol nem…..
Sajnos a nagyon sok munka, illetve építkezés miatt semmi időm sem volt a honlapra.Igyekszem ezen változtatni majd.A tavalyi évben Szemiék voltak egy alpesi túrán, aminek beszámolója is meglesz, most felteszek egy kis előzetest aztán folytatom hamarosan.A feltett beszámoló Szemitől…..
Amióta nem írtam bejegyzést, azért volt pár gurulás.Az egyik két héttel ezelőtt, amikor Komárom - Majk - Balatonalmádi - Csesznek - Komárom útvonalon elmentünk négy motorral; Márky, Gábor és párja, Zoli és párja, Én és Erika kerülni egyet. Nagyon jó időnk volt akkor is.A…..
Ma mivel szép idő volt, mindenképpen szerettem volna kerülni egyet valamerre.Akikel megbeszéltem eredetileg, azok nem érte rá, így felkerestem egy másik ismerőst, hogy van e kedve gurulni egyet. Szerencsémre Ádám ráért és kedve is volt hozzá és még az egyik haverja is eljött…..
1.  1.kép: Valaki nagyon jó vételt fog csinálni! Később majd egyik botlásának nevezi majd Dani, hogy a gépet eladta! Mint kiderült ez már a harmadik gép ebben az évben, előtte két Szuzukit is „tesztelt” (SV650, Bandit 1200), mivel újdonsült hobbyja, hogy szinte…..
A napokban vettem fel a kapcsolatot régi ismerős-barátommal Danival, akivel a 80’-as években mind az iskolában mind a sport terén is társak, csapattagok voltunk. Legalább 5 x nyertünk csapat országos bajnokságot légpuska 40 lövéses versenyszámban. Az újratalálkozás apropója,…..
Elsején megvolt a Kékes túránk!Igaz, sajnos 4-en voltunk 3 motorral, illetve a kékesre én nem is jutottam el.Elsején reggel Márky, Szemi, Anikó 9 körül indultak el Esztergomból a képen látható útvonalon. Komárom - Esztergom - Párkány - Letkés - Ipolyvece - Szécsény -…..
Ugye ebben az évben már közlekedhetünk motorral a buszsávban.Erről megnézhettek egy videót itt a sportmotor oldalán.Érdekes és tanulságos.Érdemes megnézni...
Vasárnap mivel jó idő volt terveztünk egy kis túrázást.Ez még mindig nem a Kékes túránk volt (amit egyébként a hétvégére tervezgetünk).Nagyon jó időben indultunk vasárnap 13 óra után Komáromból Esztergomba, ahol Szemiék csatlakoztak hozzánk.Az útvonal a következő…..
A nem éppen barátságos időjárás miatt még mindig nem valósúlt meg a "Kékes túránk"!Sajnos!Remélhetőleg hamarosan lesz olyan idő, hogy el tudjunk menni végre egy hosszabb túrára.Addig is motortakarítás és felkészülés :)Szebb napokat mindenkinek!Üdv!..
Nos! A rossz időre való tekintettel pár dolgot változtattam az oldalon.A színeket és a képeket nem említem hiszen mindenki látja, aki eddig is követte az oldalt.Viszont jobb oldalon találhattok egy kétnapos időjárás előrejelzést, ami szerintem nagyon jó.Ezen kívül szintén a jobb…..
A mai napon megtettünk egy rövidebb távot, készülődvén a kékes túrára.Kocs központjában volt a találkozó, majd innen mentünk Csesznekre a várhoz, illetve  Zircre, ahol minden erre vezető utunk során elfogyasztunk egy hamburgert :)Az útvonalunk tehát: Kocs - Kisbér - Réde -…..
A 2010 húsvétjára tervezett kékes túránkat egy héttel későbbre toljuk.Tehát a tervezett időpont 2010. 04. 10. Az indulási időpont még nincs meg.Várjuk azok jelentkezését, akik esetleg érdeklődnek a túra iránt.Jó hetet mindenkinek, remélem mindenki motorozott a hétvégén…..
         Fent a két Bandita, lent Márky és Joci!..
szólj hozzá: Motoros véna!..
Ma délután találkoztunk hárman és megtettük az idei év első közös kilométereit!Esztergomban találkoztunk és Szemi helyi ismeretsége révén elmentünk egy kis kanyarvadászatra. Az út folyamán "átgurultam" a motorral a 2000km-t.További szép estét és további sok-sok…..
A Suzuki Bandit egy standard („sport-standard”) utcai motorkerékpár a Suzukitól.A típust a következő modellekben gyártották: GSF250 250cc hengerűrtartalmú motorralGSF400 400cc hengerűrtartalmú motorralGSF600N/GSF600S 599cc hengerűrtartalmú motorral(1995-2004 között…..
A szezon első túrájának a pontosítása folyamatban van. Lentebb olvashattátok a túra útvonalát, most már van egy időpontokkal kiegészített terv.A tervezett időpont 2010 húsvét valamelyik napja.Az indulás Esztergomból 9:30 - kb 11 óra Bgyarmat - 11:30 Hollókő - 12:30 Kékestető…..
Idén 2010 március 19-21-ig kerül megrendezésre a Budapest motorfesztivál a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban (Budapest, X. Albertirsai út 10.). Nyitvatartás:március 19-20   10:00-19:00március 21        10:00-18:00Eddig bejelentkezett…..
Megvan 2010 első tervezett, szezonnyitó túránknak a előzetes tervezete.Szemi küldte nekünk, hogy megfelel e mindenkinek. Az első túrát mindenképpen "közelebb" terveztük, mert a szezon elején a motorosoknak újra össze kell szokniuk a motorjaikkal, illetve a csapat tagjainak…..
Koeman 2010.03.07 17:52:37
@szemijoe: Rendben van, ha lesz valami, akkor küld el és felteszem. Üdv!
Idén megvettük a motorokat!A többesszám azért van, mert Attila (Márky), illetve én is (Joci) vettünk egy komoly gépet.Így mindkettőnknek lett egy 2007-es 1250-es Banditja. Attiláé bordó, enyém fekete színű.A csapatban így már 3 Bandit van, kék, bordó, fekete.Az eddig megtett kb…..
A tavalyi évben egy motorozást kedvelő ismerős felvetette, hogy mi lenne ha motorral mennénk le a Balatonhoz.Mivel nem volt motorunk, így bérelni kellett motorokat, illetve mindenekelőtt le kellett tennem a jogosítványt, mivel nem volt még. A jogosítványom meglett mindössze 6 hét…..