Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xabel

37 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
How i met... áramszünet 2010.02.11 15:48:00
Nagy lelkesen elhatároztam, hogy bepótolom az elmaradt bejegyzéseket, de sajnos ez még várat magára. A tegnapi este után sem érzem magam olyan állapotban. De ami késik, nem múlik ;)..
How i met... The Comeback 2010.02.08 14:14:40
 Hali! Most néztem, hogy 5 hónapja nem írtam semmit. Pedig nem unatkoztam... Viszont az utóbbi hét rádöbbentett, hogy le kell írnom ezeket a dolgokat, mert felejtek :) Úgyhogy most visszamenőleg is pár sztori, remélem még hitelesen vissza tudom adni az akkor szerzett…..
How i met... Game Over 2009.09.02 18:33:00
Elbasztam... Nagyon... Mindent... Szóval most szerintem egy darabig hanyagolni fogom ezt a blogot, mert nem vagyok túl vicces hangulatban.Ja, ezt nem azért írtam, hogy sajnáljon valaki, sőt! Inkább csak azért, hogy most ne basztasson senki...
How i met... + 1 2009.08.09 16:24:06
És ha már így belejöttem a Youtube-os videók beillesztésébe, itt van egy kis vicces klip, amit még Beni mutatott, amikor Marcival meg Ritával meglátogattuk Bécsben. Aki tud németül, remélem érteni fogja a poénokat :)  ..
Igaz, hogy azt írtam, nem tudom mikor fogok legközelebb írni, de most van egy csomó időm a vonat indulásáig, na meg a vonatút is másfél óra. De nem lesz rossz, mert egy ilyan újfajta piros motorvonat lesz a gép. Szóval azt akartam leírni, hogy mivel munka közben nincs kivel…..
How i met... Összegzés 2009.08.05 17:04:33
A most publikált sok mindent tessék beosztani, nem egyben elolvasni, mert nem tudom mikor veszem rá magam legközelebb, hogy ennyit írjak. Az első két bejegyzés még tegnap este íródott, amikor is nem tudtam elaludni, mert délután szunyókátam a túra után. De rájöttem, hogy ez nem…..
És akkor elérkeztünk napjainkig, amikor is a sógoroknál múlatom napjaimat. Az egész úgy 7 évvel ezelőtt kezdődött, amikor is Vajkkal úgy döntöttünk, hogy nem a magyar nyári munkánk gyümölcseit költjük el, hanem szerencsét próbálunk, és talán egy kicsit többet tudunk…..
A nagy júliusi meleget, sikerül a világ legszarabb időjárásával megáldott városában kibekkelnem :) Történt ugyanis, hogy még valamikor májusban, Peti, tesóm barátja, meglátta, hogy az új Wembley stadionban felkészülési kupát rendeznek, többek között az FC Barcelona…..
hellobello!Ismét jó sok mesélnivalóval vagyok adós, történt ugyanis egysmás azóta, hogy vettem volna a fáradtságot, és írásra vetemedtem volna. Hogy címszavakban gyorsan csak a legfontosabbak említsem: vezetek, voltunk Londonban, most pedig Bécsben tengetem napjaimat. Meg persze…..
How i met... My road to nowhere 2009.07.03 21:42:20
Mit is mondhat ilyenkor az emberfia. Kitartás kell! Mostanában nem írtam, ennek több oka is van, részben a szokásos dolgok, részben kicsit újabbak. Kezdjük az elején, hogy mindenki tisztán lásson: tanulás volt, egy hete fejeztem csak be a vizsgaidőszakomat. Ami nem is lett volna gond,…..
Mint a címből is látszik, három nap tömör összefoglalója következik. Hiába tűnik soknak, ennél rövidebben egyszerűen lehetetlen leírni :) És akkor írme:Mostanában megtaláltam az ideális megoldást, hogy mikor írjam meg ezeket a postokat. És ez a hely pedig nem más, mint egy EC…..
És akkor gyorsan behozom magam, itt az elmúlt hétvége története. Az egésznek az a rövid háttere, hogy nagymamám egyik barátnője Debrecenben lakik. És mivel ő már nem nagyon mer - sőt sajnos már nem is nagyon tudna - utazni, így minden évben ilyen tájt, anyukám és mamám…..
Van egy pár elmaradásom, ami a mostanában történt nagyobb eseményeket illeti. Ugorjunk is gyorsan vissza két hetet az időben. Hol volt hol nem volt, volt egy május 23-a, amikor is az egész bencés osztály hivatalos volt Győrbe, régi iskolánkba a jubileumi 5 éves osztálytalálkozóra.…..
How i met... Egy kis kultúra 2009.06.03 13:51:24
Mert a törpök élete nem csak játék és mese... Itt egy vers, ami nekem nagyon tetszett, remélem nektek is fog: Sajó Sándor: Magyarnak lenni...Magyarnak lenni, tudod mit jelent,Magasba vágyva tengni egyre lent,Mosolyogva, mint a méla õszi táj,Nem panaszolni senkinek, mi fáj.Borongni…..
How i met... Lehet szemezgetni 2009.05.17 18:27:11
Helóka mindenkinek! Tudom, tudom, nem ezt ígértem, de sajnos így alakult. Viszont mivel már mindenkitől azt hallom, hogy nem írtam 1000 éve semmit a blogba, most végre sikerült rávennem magam, és összehozok egy postot. A lényege az lesz, hogy kicsit aktivizáljalak titeket, hogy…..
How i met... Hadd szóljon 2009.05.17 18:40:22
Huhh, elkapott az ihlet, és úgy döntöttem, hogy nem fogok neki akadályokat állítani. Meg épp vonatozok hazafelé Győrbe, és halalálra unnám magam, úgyhogy írok. A múlt hét pénteki kis túránkról akartam írni, de nem tudom megállni, hogy ne írjam le, hogy majdnem lekéstem ezt a…..
Subba Elefáni 2009.05.12 09:08:00
Be sem tudjuk sorolni az alábbi képet, és videót. Hány stílust süt ki azonnal? Animal, anál, interracial. Felvezetésnek kép, aztán mehet is a videó.    ..
Xabel 2009.05.12 10:23:01
How i met... Update 2009.04.09 15:52:00
Az előző bejegyzéshez egy kis kiegészítő a tapasztalatok után: éjfélkor még belefér, ha hív valaki. De ha megmondom, hogy alszom, és másnap reggel 8tól zh-t írok, akkor lehet hogy nem leszek kedves, ha hajnali 3kor is felhív... Még 4x.....
How i met... Szabi's back! 2009.03.21 16:36:00
Kedves eddig méltánytalanul elhanyagolt Olvasóim. Már aki még kitartott mellettem ezekben a bejegyzésekben szűkös időben. Nem volt mit tenni, válság van/volt. Najó, ez nem igaz, nem ezért nem írtam. Ha őszinte akarok lenni, lett volna miről, mert voltak bulik, nem is egy, nem is túl…..
How i met... Időkérés 2009.01.10 20:54:00
Kedves Olvasó!Ezúton szeretnék mindenkitől elnézést kérni, de úgy tűnik, hogy most egy ideig a főhős személyes okok miatt nem fog újab sztorikat kitalálni... Komoly okai vannak a döntésnek, remélem megértitek :)..
Most egy kis összefoglaló következik az elmúlt pár hét történéseiről, amiből bizony volt bőven. Nem is tudom hol kezdjem. Volt egyszer ugye egy közös vacsi az albérletben, ami tök jó volt, persze jobb lett volna, ha többen vagyunk, de azért nem panaszkodom. A otthoni Karácsony a…..
How i met... Ha egy üzlet beindul 2008.12.21 13:59:00
Heló! Na. Gyorsan bele is vágok a közepébe, mert kicsit besűrűsödtek a dolgok az elmúlt pár napban. Nem mintha baj lenne, élvezem. Csak kicsit még mindig beteg vagyok, és ez lehúzza picit az élvezeti értéket. Bár nem is tudom elképzelni, hogy milyen is lenne, ha minden rendben…..
How i met... Megint Állunk Vazze 2008.12.15 12:37:00
Gondolom mindenkinek megvan a maga véleménye a vasutas sztrájkról. Így vagyok ezzel én is. (de mint tudjuk, a vélemény olyan mint a segglyuk: mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másiké) Persze biztos más a véleménye annak, aki ott dolgozik, meg annak, aki "csak" igénybe…..
How i met... Életjel 2008.12.06 13:04:56
Sziasztok! Gondoltam jelzem, hogy élek :) Mostanában keveset írtam (vagyis semmit), ez lehet hogy az én hibám, de lehet hogy régebben kényeszettelek el Titeket. Igazábdiból bulik voltak, de semmi olyan emlékezetes vagy "nem emlékezés" nem történt :( Hát, vannak ilyen…..
How i met... Weekend 2008.11.24 23:03:19
Csak hogy ne mindig vidám dolgokról essen szó, írok az elmúlt hétvégémről pár sort... Über-szar hétvéhgét éltem túl! Az egész még pénteken kezdődött, mivel úgy gondoltam, a család megérdemel egy kicsit többet belőlem :) Szóval az esti vonat amivel mentem, fél órát…..