Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pirx kapitány

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
irreleváns? a kárhozott siráma 2010.07.03 18:12:18
gyászterhes lelkem lángok ölelik,szememből éter-könnycseppek peregnek,magányos szívem csend-pengék szelikezer darabra - azt hiszed, szeretnekElízium fanyar istenei?kegyvesztett vagyok, tudd, ősidők óta,meg-megtépnek az idők szelei,s epedve várom, jöjjön már az óra,mikor hideg…..
irreleváns? néhány "vagyok" 2010.04.24 22:03:00
I.vagyok...csupáncsak egy a millióból,izzó, de mégis jelentéktelen,szalmalángokkal kergetőző kóborlovagként élem röpke életem.II.vagyok...ideák örök gályarabja,idült reménység, Ádám jellemes tudom jól, torkom majdan átharapjamegannyi kétség fojtó szellemeIII.vagyok...vagy…..
"Kun auer muuntuu katseeksi                          Muuttuuko haave rakkaudeksiKun päivä kastaa kasvonsa veteenLaulanko vain sinulleHyräili hongatKuiskaili…..
irreleváns? saját kútfőből 2010.03.22 17:53:00
Hónapok óta először sikerült rávennem magam a versfabrikálásra. Hogy megérte-e? Döntse el a nagyérdemű publikum.(cím nélkül)...és elközelg a végítélet napja,sok elfecsérelt ezredév után,helyét a Semmi újból visszakapja,s mi elmúlunk. egy pillanat csupán,míg összeomlik…..
Nem igazán éreztem az elmúlt hetekben magamban bárminemű ihletettséget a blogírást illetőleg, hiszen a blog jelenlegi olvasottsága bizony a szó legszorosabb értelmében a nullával egyenlő. Ám mivel a lelki békém érdekében legalább egy-egy rendszertelen időközönként idevetett…..
irreleváns? tenhi 2010.02.28 12:28:00
 Egyéb hasznavehető ötlet híján úgy döntöttem, zeneajánló írásába fogok. Sajna, azt hiszem, már így, a kezdetek kezdetén sikerült a takaróm végén túlra nyújtózkodnom, mert a tenhi zenéjére egyszerűen nem találok szavakat. Az együttes atmoszférikus, sötét…..
Nos, hosszas (és szigorúan metaforikus) vajúdás után végre rávettem magam, hogy blogírásba kezdjek. Hogy miért? Talán pusztán unalmam elűzése és önmagam elszórakoztatása céljából. Vagy azért, hogy úgy érezzem, tevőlegesen is hozzájárulok az emberiség előrehaladásához…..
Szeretnék már továbblépni a Snajperen, de lehetetlen, mert még mindig jönnek friss cuccok. 'Edeml' küldte a következő videót. Az egy dolog, hogy most még nem is kocsmás pálya következik, de valahogy az egész a játékot is meglepte, mert sehol Stella, Butterbean és... De nézzétek…..
Tőlem nyerte Balázs, egész pontosan az Arany Fostalicska Alkoholista fokozatát, a fenti képviccel, ami szinte megfejthetetlen, de az mindegy is, az agyelhalás ugyanúgy bekövetkezik pár másodpercen belül. Találgass kicsit, aztán kattints vagy gördíts! A…..
Pirx kapitány 2009.08.26 20:05:11
@uckmuckfuck: Hát bizony. Se pénz, se poszt, ó!
Rég szerepelt lapjainkon a magyar képviccelők egyik szakállas alapmotívuma, a kulázó Geszti Péter, Pumpi is rég írt, így mi lehet szebb kedd reggel, mint azzal szembesülni, hogy valaki Hevesen gesztikulál Ugye milyen kínzóan humortalan ezt a visszatérő…..
Pirx kapitány 2009.07.14 12:43:17
@Koopac: Pedig az igencsak veszélyes lehet így, túl a Hatvanon.
Kell egy kis idő, de megéri ;)..