Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ocean drive

176 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az örökzöld dal ugyebár már csak emlék... (Sóhaj...) Vasárnap délutáni sütizések barátokkal, szerelmekkel, szerelmi viharokban csapzott unokatestvérekkel, szülőkkel ... mindig az aktuálisan a környék legjobb cukrászdájának kikiáltott helyen, de szép is volt! Ma a…..
Amikor végre eldöntöttem, hogy elkezdek edzeni, két hatalmas problémával szembesültem. Találok-e egy olyan konditermet, ami közel van, megfizethető, ahol nem kell Armani pólóban megjelenni, hogy embernek érezzem magam és ahol nem lesznek izompacsirták, akik nyilvánvalóan csakis…..
Imi tudja A türelem izmot terem... 2013.09.09 00:21:48
Ahogy rászántam magam arra, hogy felhívjam Imit máris elképzeltem, hogy milyen is leszek izmosan. Talán elég ha csak annyit árulok el ezekről a fantáziálásaimról, hogy egy ugrással végre minden szempontból megfeleltem magamnak: csodás izmos test, elképesztő sárm, bájos mosoly,…..
Imi tudja Én így... 2013.09.04 23:17:54
Bea többször utalt már rám, hogy az én inspirációmra kezdte el a rendszeres edzést Imivel. Tényleg jó látni, ahogy Bea mozog és folyamatosan fejlődik, ő megy, én érkezem Imihez, aztán jönnek utánam, minden olajozottan működik. Egyszerűen természetessé vált, hogy ott vagyunk,…..
Ocean drive Egy jó cikk 3 2013.03.06 15:59:13
Ahogyan az elmélet életre kel... A feltámadás csodájának különös tanítói Egyre inkább meg vagyok arról győződve, hogy bizonyos szavak jelentését el lehet magyarázni, de teljesen megérteni csakis átélve lehet.Ilyen például a hazaszeretet.Sosem gondoltam volna, hogy el…..
Ocean drive Egy jó cikk 2 2013.03.06 15:52:06
Hagyd meglepni magad! „Az édesanyámtól kaptam az első gitáromat. Biciklit szerettem volna, de arra nem futotta."(Elvis Presley) Őszintén pánikba estem, amikor a jövőbeli önkéntes lelkészi szolgálatom helyéről a gyülekezet vezető lelkésze bemutatkozó levelet…..
Ocean drive Egy jó cikk 2013.03.06 15:50:46
Találtam egy jó cikket... Egy egész szappan Az egyháznak szüksége van a szegényekre és kirekesztettekre, hogy el ne felejtse, mi a feladata Emlékszem, amikor még Pápán voltam tizedikes vagy tizenegyedikes diák, tisztelettel vegyes bámulattal néztük az akkor elsőéves…..
Tiszta Beszéd Arcpirító közöny 2012.09.26 09:00:00
Az összes jelentős magyarországi médiafelület és mérvadó közéleti szereplő brutális közönnyel vette tudomásul, sőt keserves hallgatásával támogatta is a romániai szenátus keddi döntését, miszerint érdemi vita nélkül utasította el a még 2005-ben benyújtott -…..
Kérted, hogy írjak arról, hogy miért érdemes egyáltalán párkapcsolatban lenni. Mert, hogy te nem hiszel benne. Hogy meg vagy egyedül is. Elkezdtem gondolkodni, érveket felsorolni magamban, de végül mindig oda jutottam, valószínűleg még nem voltál szerelmes. Úgy igazán.…..
Ocean drive A mi csodaországaink 2012.07.27 01:21:59
Ültem egyik unokahúgommal egy borozóban. Ittunk és persze ettünk. Hónapok óta hallgatom, ahogy meséli, hogy szerelmes a kollégájába. Ma is elmesélt mindent, hogy volt, mi volt...A helyzet hónapok óta mit sem változott: ő szerelmes abba a srácba, a srác meg nem szereti, inkább…..
Ocean drive Újabb vers 2012.03.24 18:55:32
 Akár lehetne az enyém is - néha. De talán inkább egy életérzés.Szabó T. Anna: ElhagyElárul és elhagy.Kilök magából és elhagy.Önmagát adja ennem és elhagy.Ringat és elhagy.Talpam simogatja, fenekem törüli,hajamat fésüli, elhagy.Orrom az illatát issza, ölel:„Soha…..
  A Puskinban sírtam előszörPesten,valami buta filmre ültem be,nevetséges vígjátékra,másra nem volt már jegy,másra nem volt már pénzem,és nevetett a moziban ülő másik hat ember.Hosszú könnyeimlecsúsztak arcomon, a nyakamon végigegészen a dekoltázsomba.már sírva kértem…..
Ocean drive Egyszerre három 2012.01.23 06:09:02
 Ha valaki érti ezt az egész életet, vagy legalábbis koherens egészként tudja magyarázni, az előtt megemelem a kalapom...Eddig szenvelgéseim legfőbb oka az volt, hogy sehol senki nem jött felém, magyarul a kutyának nem kellettem, mint meleg pasi. Dolgoztam az ügyön, kedvesen…..
Ocean drive Galaktikus csönd 2012.01.10 17:31:27
 B. Jánosnak ajánlom   "Soha nem az a kérdés, hogy hogyan fogod megtenni, hanem hogy meg fogod-e tenni."- mondta Max Clayton azon a workshopján, amit már nagyon vártam. Sosem gondoltam volna, hogy a blogom, amelyet tényleg hobbiból írok, életem bizonyos…..
Tudom, elbasztuk.Mindketten elbasztuk. Neki akkor kellett volna gondolkodnia, mikor regisztrált egy társkereső honlapra, nekem pedig akkor, amikor azt írta, hogy voltaképpen ő nem keres most senkit. Siratja a nagy nyári szerelmét. Akkor kellett volna venni a kalapunkat és viszlát.De…..
Ocean drive (Elő)Karácsonyi cikk 2011.11.27 23:15:00
 Idén volt 10 éve, hogy belecsöppentem a meleg médiába és immár egy évtizede írok cikkeket magyar meleg lapokba. Sokan megkérdezték már, hogy mi a legnehezebb ebben az egészben. Azt hiszem pont ez: itt ülök november közepén a laptopom előtt egy ködös, sötét, párás…..
 Életem során számtalan tréningen, képzésen voltam már. Ezek között voltak jobbak és rosszabbak is. Ami közös volt bennük, hogy előbb vagy utóbb csak elhangzott: „Akkor 10 perc pisiszünet!”. Akárhány tréningen voltam, ezt a 10 perc szünetet még soha sem…..
 Három hónapja érkeztem haza Iona szigetéről, ahova 15 éve vágytam.Szerettem volna, hogy ha minden gondolatomat le tudom írni az út során, de sajnos a technika, a laptop nehézségei (lassú, szar az akkumlátora, nagy, nehéz) ebben megakadályoztak. De azt hiszem, mégis csak…..
Úgy jöttél, ahogy szoktál. Este, kocsival. Ugyanúgy az autódban ültél, ahogy mindig...Ahogy 10 éve...Pár hét-hónap és 10 éve ismerlek majd.Elképesztő történeteim vannak veled, rólad, egyszer szeretnék veled nosztalgiázni. Nagyokat nosztalgiázni, nevetni 10 évvel ezelőtti…..
Ocean drive Az én forradalmam 2011.08.18 20:32:27
 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nyáron én alig élek. Legszívesebben aludnék egész nap, olvasnék a hűs árnyékban, és maximum egy könnyű ebédhez kelnék fel, hogy utána a legnagyobb nyugalommal fekhessek vissza mondván, hogy én ma mindent megtettem a világbékéért. Ismerve…..
 Szerintem az az egyik nagy bajom, hogy mindennek akkora feneket kerítek, óriási jelentőséget, miközben mindent lehetne olyan végtelenül egyszerűen és magától értetődőnek is látni.Én valahogy mindig a mérföldkövet, az összegzést vágyom és várom.Nincs abban semmi…..
   Köszönöm, hogy a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége ismét kilógatta az inkvizíciós pallost a reverenda alól, és egyértelmű bizonyítékát adta annak, hogy most kell csak igazán kimenni a melegfelvonulásra. Figyelem, a cikk végén Napi Evangélium!Amikor múlt…..
Ocean drive Érdemes elolvasni... 2011.06.17 23:54:46
  De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy…..
 Egy kedves barátom, Jim mondta egyszer egyik előadása végén, hogy a szabadságot soha sem ajándékként adják oda, hanem a szabadságot mindig ki kell harcolni. Itt a 21. század második évtizedében ezt a harcot szerencsére nem barikádokon és fegyverekkel kell megküzdeni, sokkal…..
ocean drive 2011.05.22 23:32:21
@kaleidoscope: Kedves Kaleidoscope, hát nagyon alapos a blogod... ígérem, hamarosan végigolvasom, most csak belekaptam...Nagyon érdekes, izgalmas és felvillanyozó, amiket írsz, sokkal bővebben, mint én:)
S talán átgondoltabban is. Volna kedved egy interjút adni nekem?
Ocean drive Ki a tökéletes? 2011.04.19 02:08:00
 A minap egy társkereső honlapon egy üzenet érkezett. Megörültem, ritka az olyan, (a „kék iwiw” tengerében különösen), hogy a jóember fiának csak úgy írjanak. Az üzenet egy 21 éves fiúcskától érkezett, aki megkérdezte, hogy szükségem van-e egy escort fiúra,…..