Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chuwby

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Guns N' Roses négy év után lépett fel múlt héten angol földön, de a visszatérést önmagához méltó módon prezentálta. Axl Rose és zenekara pénteken a Reading Festivalon, vasárnap pedig a Leeds Festivalon lépett fel. Előbbin egy órát késett, de mivel a nagyszínpados…..
A Radar.com és a Metal Hammer közös közönségszavazásán ismét megválaszották minden idők legjobb heavy metal-albumait. Az ötvenes lista élén a Metallica 1986-ban kiadott Master of Puppets című albuma végzett, amit a 6000 szavazó húsz százaléka sorolt az első helyre. Második az…..
Ide írjátok le kommentekhez saját beszámolótokat, én is leírom a sajátomat. Képeket is linkelhettek, sajnos már csak vasárnap este tudok velük foglalkozni, de addig is hadd gyűljenek. eq te meg légyszi a rólam készült anyagot privát módban küldd el, ne nyílvánosan.…..
Limp Bizkit Prágai videók 2009.06.19 09:50:13
Már van pár felvétel is  Eat you aliveTake a look aroundBehind Blue Eyes ..
chuwby 2009.06.20 17:04:36
@eq:Results May Vary-el,pont azt hallgattam reggel,gondoltam írok róla.(és majd a többiről is)
Vagy holnapra,vagy holnaputánra kész lesz.
chuwby 2009.06.10 20:36:46
@freddyD: Szevasz,nem baj ha egyszerű,de kurva jó az oldalad!
Több forrás is olyat közölt (Fred beszélgetett emberekkel koncert után), hogy a Truth úgy néz ki. le lesz cserélve az Eat you alive-ra. Fred nem volt megelégedve a hangzással, valamint a fesztiválokra eleve a populárisabb számaikkal készülnek.Valóban kicsit furán hangzott élőben,…..
Így van az, ha eddig készenlétben voltam, hátha jön valami hír, azt semmi. Most meg szép nyugisan törődök más dolgokkal, otthon sem voltam, erre tessék.Hír 1:Wes állítólag visszatér. Tudom, hogy sokan örülnek ennek én speciel rohadtul nem. Ez egy szánalmas bohózat, amivel…..
Saturdayz Saturday Hello LBF- I hope you all had a wonderful Thanksgiving. I hope you know how grateful we are for YOU. It's funny going through some of these emails and comments. Madness and true loyalty. Some of the soliciting stuff os kind of obnoxious. If you want someone to hear you they…..
Sam a fő rajongói bázis fórumán (Armpit) update helyett arra bíztatta a rajongókat, hogy írjanak neki kérdéseket, és ezekre fog válaszolni. (Én lemaradtam erről, brrrrr)Szóval ilyesmiket tudtunk meg:- Az egész(!) banda napi szinten beszél egymással. Lee és Fred még nincs ott, de…..
Ejha... Hogy ezt is megéljük! A mester mindenesetre megszólalt Myspace-en  LBF- I finally remembered my freaking password to this portal. What I want you to know is that shit is going down!! The Limp dogs are bringing it hard. It is time to rally the family and prepare for the most…..