Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somewhere_around_nothing

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Latin-Amerika több évtized megfeszített munkájával válaszolt az NDK-s úszónők által okozott fenyegetettségre. Egy kicsit nőiesebb, egy kicsit kisebb de a miénk, egy igazi burito Ripley hadnagy: Michelle Rodriguez. Valószínűleg amikor megfogant a női kromoszómák egy része ott…..
Súlyos gyanúnak adott életet KMate ismerőse, aki sufnituningolás közben a garancia lejárata utánra programozott váltohibát észlelt Volvojában. Látott már valaki hasonlót? Esetleg, aki ott vette, futott bele nagyívű garancián túl jelentkező anomáliába? Egy ismerősöm érdekes…..
Sajnos igen jellemző Magyarországon, hogy ha valaki parkoló autónak okoz sérülést - és sok ilyen van a nagy mennyiségű vezetni nem tudó, ámde ezzel mégis próbálkozó sofőrök miatt -, minél előbb lelép a helyszínről, hogy ne kerüljön neki pénzbe. Macsek egy ilyen esetnek volt…..
Idióta kacatok Erényöv pasikra 2008.10.26 16:26:00
Nem csak a nőknek lehet erényövük, pasiknak is, most had ne mondjam el a működését, a képről ki lehet találni. Gondolom majd pornóvideókban fel fog tűnni, ha már nem történt meg. Gondolom majd a domina azzal fog játszani, hogy jól bezárja és aztán felizgatja a delikvenst :))…..