Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hdome

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már végképp azt hittük, hogy a színes comic sansszal írt, és térhatásúnak gondolt, hullámzó effekttel megbolondított címsorral bíró szörnyszülöttek végképp a társasházak faliújságjaira és külvárosi turkálók kirakataiba lettek száműzve, íme egy gyomros…..
hdome 2010.02.21 18:31:58
Vásárlói promóciót indított tegnap az ország egyik legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Spar (Interspar, Kaiser's, Plus), azaz a hűséges vásárlók június közepéig ismét pontokat gyűjthetnek, amit végül ajándékra válthatnak. Ezúttal azonban nem akármilyen ajándékokat, de…..
Taurin- és szénsavmentes energiaitalra bukkantunk a Reál kiskereskedelmi lánc akciós termékei között. Az állítólag klinikailag tesztelt és címkéje szerint wellness energiaital narancs és feketeribizli ízekben kapható – dobozonként (=280 ml) 39 forintért. A dobozon…..
Februárban elindul hát a régóta előkészülő Médiaunió 2009-es kampánya – annak, aki lemaradt: egy rakás egy újság és tévé összedobott egy nagyon nagy rakás hirdetési felületet, amin évente egy darab Nemes Ügyért lehet harcolni szakadatlan. (Azaz: civil kampány, nem…..