Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacomaco

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Románia második világháborús részvétele aligha van a közérdeklődés homlokterében idehaza. A románok elég erőteljesen ellenérdekeltek voltak a magyar célokkal, még ha velük egy szövetségesi rendszerben is léptünk hadba 1941-ben. Románia ekkori (hivatalos megnevezés szerint is) vezetője (Conducător),…..
A Homár még nem próbált Skype-ról smst küldeni, de Feri szerint már nem is fogunk. Az alapvető 20. századi civilizációs vívmányok megadóztatása óta a T-Mobile állítólag nem kézbesíti az ilyen üzeneteket. Más szolgáltatónál is hasonló a helyzet? Azt a tapasztalatomat…..
breach stratfor vs anonymous 2011.12.26 13:43:00
A Stratfor egy magánkézben lévő hírszerző(/adatbányász) ügynökség, nagyrészt OSINT eszközökből él, de az ilyen cégek más szervezettekkel is bartereznek információt. Az alapítója egy bizonyos George Friedman aki Magyarországon született, de apjáéknak nem adta a kommunizmus…..
lacomaco 2011.12.26 15:38:49
Helsinki/Oslo/Stockholm - Bogota/Caracas. Amíg tart!..
Mit kíván a német nemzet? Ma délután a bloemfontein-i Free State stadionban megmérkőzünk Anglia csapatával. Az eddig mutatott forma és játék alapján nem kérdéses a győzelmünk. Ahhoz viszont, hogy ezt a csatát is sikerrel vegyük a Soccer City-ig vezető úton , be kell tartani a…..