Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gubsi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Miért pont egy jellegzetesen Rákóczi téri kurva? Mert a holland kuplerájok már egyébként is tele vannak velük? Nem tudok más magyarázatot" - tett fel egyből egy rakás kínzó kérdést Bede Márton tumbleres blogjában. (Önreklám: ez meg itt a Homár a Tumblren.) Márton a…..
Gubsi 2009.06.24 14:27:22
Kasabian - West Ryder Pauper Lunatic Asylum (2009 RCA/Columbia)  A leicesteri ötösről annyit mindenképp tudunk, hogy ha az ember nem akar lusta újságírónak tűnni, akkor nem szabad leírni, hogy madchester, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy előző, Empire című albumuk bőven kitűnt…..
Jarvis Cocker – „Further Complications.” (Rough Trade) Jarvis Cocker az új albumán bemutatja a középső ujját úgy nagyjából mindenkinek. Szeretlek, Jarvis! Fussuk le a kötelező kört, mert a nemrég ezen az oldalon olvasható Samael-kritika után kiderült, van, akinek…..
Múltkor (kár tagadni) lefikáztuk Jamie Winchester és Hrutka Róbert közös zenéjét, most viszont csak az előbbivel foglalkozunk (fika nélkül), méghozzá az új lemeze, illetve új klipje (premier legalul) miatt egy rövid interjú keretében. Aki pedig akarja, május 16-án megnézheti…..
- Mindent megnyertem, amit lehetett. Csak olimpiai aranyam nincs. Londonba is el akartam menni, de Peking után elveszett a motivációm - mondta a szerb klasszis a Pressnek. A rettegett góllövő az 1999/2000-es szezonban ért fel Európa csúcsára a Bečej csapatának tagjaként. Šapić…..
Biztos többen értesültek már róla, de azért elmondjuk, hogy az Ektomorf a legutóbbi budapesti koncert után már nem lépett fel a Szegedre meghirdetett bulin. Terjedtek itt a hírek, hogy mi volt ennek az oka, de hivatalos infó eddig nem érkezett. Azonban Farkas Zoli, az Ektomorf…..
labdabiztos Jön! 2009.04.05 10:40:00
Gubsi 2009.04.07 12:47:34
@karcsika94:

feltehetően csak neked
A Detroit-szurkolók egy emberként szorítanak Ken Holland GM-nek, hogy sikerrel tudja véghezvinni Marian Hossa és Johan Franzen szerződésének meghosszabbítását. A két csatár idén 70 góllal segítette a tavalyi bajnokot, Franzen tegnap, a St. Louis elleni találkozón szerezte 33.…..
Gubsi 2009.04.03 22:06:59
Ezen a héten is van Petőfi Rádió, és ezen a héten is van benne Eleven című műsor péntek este, úgyhogy aki nem talált ekkorra jobb programot magának, az tizenegytől éjfélig hallgathat koncertet ingyen és teljesen legálisan: ezen a héten a népszerű Kaiser Chiefs együttesnek az…..
Aki azt hitte, hogy az MSZP már nem képes ilyen rövid időn belül további óriási meglepetésekre, az most kapaszkodjon bele erősen a mai Pravdába. Az a helyzet, hogy vannak jelek, jelecskék, jelecskinnyók, amelyek arra utalnak, hogy a kommerek kivágáták a szegfűt a szemétbe. Még…..
E posztban az alábbi funky-kommentár volt: "Igen, néha túlzunk, és az őrületesnek kikiáltott sajtóközlemény inkább csak félig őrületes. Most viszont kompenzálunk, mert az alanti munka legalább kétszeresen az, ha nem egyenesen háromszorosan. Hegyi Árpád Jutocsánál, az…..
Vagy a harcos heteken Huszti, amikor pedig meg kell nyugtatni a népeket, Babos. Sportszakmai szemmel nézve erősen közepes mérkőzésen vagyunk túl, de végig érezni lehetett, itt nem fogunk kikapni. A védelem jól zárt, a középpályán felvettük a kesztyűt az albánokkal, elöl pedig…..
Lángoló Gitárok Zeitgeist 2009.03.20 10:00:00
Yeah Yeah Yeahs – It's Blitz (2009 Interscope) A Yeah Yeah Yeahs új lemeze a legjobb példa rá, hogy mennyit változott a közízlés 2003 óta. Erre az évre datálható a Fever to Tell című bemutatkozásuk kiadása, és nem hinném, hogy nagyot mondok vele, hogy az a lemez mára a…..
Gubsi 2009.03.24 17:17:44
Röviden kielemezzük az Animal Collective, Chad VanGaalen, a Secret Machines, a The Pains of Being Pure at Heart , a Trash Fashion, valamint a White Lies új lemezét, de megmondjuk milyen is az, amikor Johnny Cash-t próbálnak elektróba átültetni: Animal Collective - Merriweather Post…..
Gubsi 2009.03.15 15:43:35
 A napokban elhunyt Samuel P. Huntington, a Harvard Egyetem politológus professzora. Az 1927-ben született Huntington sok mindennel foglalkozott élete során, de a frappáns elméleteket gyártó angolszász politikatudományi megmondóemberek közül leginkább A civilizációk…..
comment:com Hírek tarhonya mellé 2008.11.25 13:55:00
Idén második alkalommal szerveznek médiakonferenciát hat egyetem (ELTE BTK, a Corvinus, a Pázmány, és Debrecen, Miskolc, valamint Pécs) kommunikáció szakos hallgatói. A kétnapos rendezvényen többek közt a digitális átállás, a médiaetika és a gazdasági válság kommunikációja…..
Nyolc gól különbséggel győzte le Magyarország A csoportos csapata Szerbia divízió 2-es válogatottját. Az első lépést ezzel megtettük a Vancouver felé vezető úton, de nem kérdés, hogy ez volt a lehető legkönnyebb.A magyarok úgy kezdték a meccset, mintha semmit sem akarnának a…..
Gubsi 2008.11.08 00:21:21
sajna még nem mindenki ismeri a magyar játékosokat, erre itt a példa:

www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/article/lithuania-downs-croatia-4-2.html?tx_ttnews[backPid]=955&cHash=f64b852a30

a magyar-szerb meccsbeszámolót kell nézni, abból is a harmadik bekezdés utolsó sora a necc, legalábbis én kicsit csalódtam a nemzetközi szövetség hitelességében és elkötelezettségében a pontos tájékoztatást illetően : (