Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DW

29 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi edzés után nem éreztem különösebben semmit, viszont a reggeli kelésem kissé nehézkesre sikeredett. Szó szerint, mintha egész éjjel ütöttek-rúgtak volna. Ennek örömére jövő héten már emelek 5-5 kilót minden súlyon, amivel dolgozok.Ma kellene egy kicsit hasprésezni,…..
Petivel megbeszéltük, hogy délután edzünk ma és így is lett. 5 kör bemelegítés után bele csaptunk a lecsóba keményen:4x8 30kg fekvenyomás4x8 40kg fekvenyomás5x8 20kg váll- és hátizom8x8 10kg bicepszA fenti roppant megerőltető és fájdalmas feladatsor elvégzése után 5 kör…..
Fáradtságra és időhiányra való tekintettel 5 bemelegítő kör után csinos csapattársnőmmel, Mónival erősítettem felsőtestre. Részletes leírást nem adnék a programról, ismét volt fekvenyomás és bicepsz a repertoárban megfűszerezve egy kis hasizommal és hátizommal. A végén…..
Továbbra sem tűntünk el, csak ritkábban írom ki az edzéseket, de általában, amikor nem írok, akkor kb. 30 percet futok valahol, valamilyen laza tempóban. Ma kivételesen 15 körre került sor lenn a pályán, utolsó 2 kör hajrával, szépen lement. Utána jött egy kis kondizás...8x8…..
Egy kicsit rohadtul elmaradtunk az edzésekkel meg a naplóval, de azért még élünk (ha nem is 100%-osan) és futunk is néha.Csodálatos példája a fentieknek a hétvégi mezei futásunk, amelyen a három fős csapatunk hihetetlen bravúrral lett aranyérmes a felnőttek között 9km-en.…..
Ez elmúlt héten nem mentek valami fényesen az edzések. Hét elején úgy éreztem, hogy engem is le fog dönteni az influenza, de szerencsére nem jutottam el addig a pontig és a pihenő is jót tett. Tegnap előtt futottunk Attilával 20 percet, majd erősítettünk kicsit.A tegnapi program…..
Mivel a salak teljesen fel volt ázva és ismételten egyedül kellett edzenem, ezért ma a futófolyosón próbáltam megcsinálni az edzésprogramom.Szó szerint nevezhetjük próbálkozásnak, ugyanis maximum helyben lehetett volna futni benn, annyira volt tekintettel az egyik futó a…..
Ismételten megfogyatkozva edzett középtávos különleges alakulatunk a DVSE pálya néhol kemény, néhol puha salakján. A program a következő volt:4 kör bemelegítésLazítás10x200m, 30mp pihenővelNyújtás, lazításFutóiskolaHasizomHátizomNyújtás, lazításLevezetésA 200m-ek a…..
Sajnos a mai edzést egyedül kellett lefutnom, ugyanis Attilát ledöntötte a láz. Azt hittem, hogy valami laza kocogás lesz a mai programom, de Pali bá' meglepett egy kis résztávozással, ami a imígyen nézett ki:4 kör bemelegítésNyújtás, lazítás5x600m, 200m kocogássalLevezetés,…..
Kegyetlen szenvedéssel indult ez a hét, legalábbis én teljesen szét voltam esve, szinte csak a lendületem vitt végig a mai 20 körön, azaz 8000m-en, amelyeknél a következő 1000m-es részidőink voltak:4,354,064,264,384,404,364,494,30A végén a teljes távot 36 perc 24 másodperc alatt…..
Az elmúlt hétvégét Attilával a Syma csarnokban töltöttük a MASZ felnőtt versenyén és a serdülő OB-n. Az első napon kedvenc sprintereink mutatták meg a fényes tudásukat, míg serdülő atlétáink vasárnap vágtáztak. Végül a DVSE kettő arany és egy bronz begyűjtése után…..
Ma szinte üres volt a futófolyosó, a sprinterek fedetten edzettek, a kicsik pihentek, de mi mégis edzettünk, küzdöttünk a fáradtsággal és a fájdalommal. Attila csonthártyája kezd kikészülni, nekem továbbra is a bal achillesem rakoncátlankodik, de ettől függetlenül minőségi…..
Mivel szeretném a vázizomzatomat kicsit megerősíteni, hogy jobban tudjam tartani magam futás közben és el tudjam kerülni bizonyos izmok gyengeségéből fakadó sérüléseket, kicsit gyakorlatoztam önerőből. Úgy tervezem, hogy ha van időm, akkor 2-3 naponta megcsinálom ezeket a…..
A mai edzést felfoghatjuk akár a címben említett dolognak is. A lényeg, hogy nem erőltettük meg magunkat, kellemesen, lendületesen futottunk és erősítettünk is.5 perc bemelegítésGimnasztika, lazításFutóiskola6x100m repülő, 1 perc pihenővelUgró gyakorlatok3x10db…..
A mai edzésünk szerintem nagyon szépen előre vetíti, hogy mire is számíthatunk a közeli jövőben. Kemény, gyors résztávok, rövid, szusszanásnyi pihenő idők. A végeredmény minimum kettő darab hihetetlenül masszív, gyors, ám kitartó atléta!Lássuk szépen, mit műveltünk ma:10…..
 Az ember a futásra született... no ez az állítás teljes mértékben megállja a helyét, de azért néha vízbe is ereszkedik a két lábon járó intelligencia. Én is így tettem ma Szép Balázs sprinter kollégával délelőtt. A délelőtti úszás nem állt sokmindenből, mint…..
A mai edzésem egész jó és összetett volt:Bemelegítés: 30 perc futás, 10 perces bontásban: 10 perc kocogás, 10 percig 1 hossz sprint, 1 hossz kocogás és újra 10 perc kocogás lendületesebbenNyújtás, lazítás, futóiskola6x100m, 1 perc pihenővelLazítás2x3 sorozat, kb. 30m bólyák…..
2009. január 19-e hétfő van. Furcsa, de ez a nap fordulópont lehet az idei edzések menetében. Történt ugyanis, hogy kisütött a NAP! A jég lassan-lassan mindenhol felolvad és a kinti "terep" alkalmas arra, hogy a futók kint róhassák a kilométereket. Én is így tettem…..
A mai dalt szerintem mindenki ismeri. A Queen örökzöld slágeréről, a We Will Rock You-ról szól a mai bejegyzés. Remek feldolgozásokat gyűjtöttem hozzá, a továbbra kattintva megismerkedhettek velük.A Queen műve az 1977-es News of The World című albumon szerepelt először. Az…..
Online sport- és edzésnapló 2009.01.19 13:16:00
Gördülékenyen sikerült lebonyolítani a vasárnapi gyermek atlétika versenyt is minden előzetes aggodalom ellenére. Nem volt reklamáció, a versenyzők szépen beálltak oda, ahova irányítottuk őket.Pali bácsi és az egyesület atlétikai szakosztálya megnyitotta az évet, elismerte és…..
Keményen versenybíráskodtunk a szombati eseményen. :) Attilával a 60m sík és gát befutójánál figyeltük a sorrendet. Néha szinte kiesett a szemünk, úgy sasoltuk a célba érő sereget... Végül nagyon, de nagyon elfáradtunk!Ezek után következett a nap csúcspontja! Rendeltünk…..
Online sport- és edzésnapló 2009.01.16 10:17:00
Aki figyelmesen olvassa a blogot, az már biztos, hogy észrevette, nem csak egy személy írásai olvashatók. Ez nem azért van, mert a szerző egy skizofrén sportoló, mégcsak nem is elmebeteg, hanem kettő (2!) darab komoly és profi atléta férfi írja a hozzászólásokat!Hosszútávon még…..
Első körben bemelegítés gyanánt takarítottuk tovább a pályát, aztán...10 perc lendületes iramban futás10 perc váltogatott íram 110m-enként váltva sprint/kocogásfutóiskola a kedvenc sprintereinkkel :D (L)8x100m, 1 perc pihenőkkelnyújtás, lazításNem volt egy kőkemény edzés,…..