Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keksz13

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre egy folytatás, amiben kiderül, milyen aa kisvárosi nyitott házasság: mindenki kefél mindenkivel.   Sziasztok Szakítósok! Az én sztorim már nem újkeletű, az első fejezetét be is küldtem Nektek, itt találjátok Ha esetleg nem olvastátok végig, a történet röviden:…..
Azt írtuk a szakítóskönyvben, hogy a gyerekek a gólyatáborba dugni mennek, lassan ez a kollégiumról is elmondható.A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukSziasztok! Már vagy két hónapja olvasgatom a blogot, és hatalmasakat röhögök. Gondoltam, soha a…..
 Hétvégén egy follow up, hogy tudjuk, mi történik a levélíróinkkal. Innen loptuk Sziasztok! Először is, xy néven küldtem be pár hónapja az alábbi sztorit, és többen kérték, hogy update-eljem őket, hogy mi történt azóta. Íme a link, Mi lett volna ha? címmel futott.…..
Először egy szép vers: Szombat este. Négy fal közé zárva. Te meg barátokkal mész a bálba. Másnak rázod a csípőd, a tested, Parfümtől illatosan, kifestve. Megjátszottad, nem is tudom hányszor, Én egyszer mernék menni: már vádolsz. Aztán hétfőn, mintha semmis…..
Újabban az olvasók egyre jobban számítanak a szakítós-komjúniti rögtönítélő bizottságára, hogy hirdessenek ítéletet. Íme a következő áldozat: Béla vagy Andor? Andor vagy Béla?A héten a képeket a NAK blogból lopomKedves Szakítósok! Ma van a születésnapom és nem…..
Ha férfi vagy, légy férfi, S ne hitvány gyönge báb, Mit kény és kedv szerint lök A sors idébb-odább. Félénk eb a sors, csak csahol; A bátraktól szalad, Kik szembeszállanak vele... Azért ne hagyd magad! Ha férfi vagy, légy férfi, S ne szád hirdesse ezt, Minden Demosthenesnél…..
  Itt egy gyors sztori, hogy olvassatok. Szemét férfi szívatja a lányt, aki még a kocsi után is futott. Látom ám, kicsit kifogyott a sztoritár, írok nektek egy kis frisset. Nehogy már Luna története kerüljön ki kétnaponta a blogra. Réges régen, egy messzi, messzi…..
A szakítósblog egyik legizgalmasabb indításával van dolgunk, amiben a lány a barátjával kalandozik, hogy utána reggel szerelmes legyen egy harmadikba. Innen loptuk Egy barátommal töltöttem az éjszakát - kalndoztunk egymással. Másnap megjelent a lakásán egy haverja. Zavarba…..
Távkapcsolat. Csak ennyit mondok. Innen loptuk Sziasztok! Szeretném megosztani veletek egy gyönyörű és legalább annyira fájdalmas nyári élményemet. Én (lány 18) Ő fiú legyen csak J. 22. A történethez hozzátartozik annyi, hogy másfél évig kapcsolatban voltam de ebből az…..
Ez egy nagyon aranyos történet vasárnapra, a fiú annyira izgul, hogy teljesen totálkárosan érkezik a randevúra, és nem is csodálkozik, hogy nem jön össze.Halihó,egy számomra vicces régi sztorival próbálnék beállni a sorba, ontopic-határeset, de talán még belefér.Még a…..
keksz13 2008.11.02 22:04:13
keksz13 2008.11.02 22:18:25
Mostantól, ha szakítani akarok, csak ezt fogom kérdezni. Kit érdekelnek a méretek, szarni bele. Kedves Bloggerek és Blogolvasók! A sztori régi, és talán nem is oly' megrázó, mint itt sok másik, ellenben kellően kiábrándító és megkökkentő. 2003-ban megismerkedtem egy fickóval…..
keksz13 2008.10.26 19:10:45