Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Castiel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kissé trágár cím ellenére ez az epizód sajnos nem egy polgárpukkasztó, groteszk, vicces valami. Én is trágár leszek: ha Kaméleon-epizódot vártunk, ez annak szar. Már elnézést. Cserébe kaptok sok jó képet, hátha hisztek a szemeteknek, mert elsőre én sem :) Naszóval: Broots…..
Valaki az éjszakában gödröt ás, generátort tankol, fotóz egy megkötözött nőt. Úgy látszik mostanában ilyen emberrablós részeink vannak. Miss Parker rémálmodik Szépfiú utolsó szavairól. Jarod piros füzetet gyárt, közben kap egy e-mailt, Sydney információkat ígér neki,…..
Ott tartottunk, hogy Harriet elmondta Jarodnak, hogy Kyle a testvére. Azóta az üldözők lekoptak, Jarod és Harriet a farmon vannak. Harriet mesél: egy kolostorban nevelkedett Catherine-nel. Harrietből apáca lett, Catherine férjhez ment. Később Harriet is kilépett a kolostorból, a…..
Az epizód címe nem sejtet sokat, de annyit elárulok elöljáróban, Jarod nagyon furcsa hivatást talált. Megint piros füzetet gyárt, egy kisállattemetős átverésről. Végezhetett az üggyel, mert vigyorogva készíti elő a csomagot arra, hogy Missék majd megtalálják. Vidám,…..