Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levi96

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Étterem 2008.02.06. Due Fratelli 2008.02.07 10:19:00
www.duefratelli.huEste 9 körül a Mammutban próbáltunk egy kellemes helyet találni egy könnyű vacsorához. Az étterem szinten sétálva a Due Fratellire esett a választásunk. Ez egy olasz étterem. Cézár salátát rendeltem. Azt meg kell hagyni, hogy túl nagy gondot nem…..
Belsőség Golf, amivel csajozhatsz 2008.10.24 11:26:00
Talán emlékeznek rá, legutoljára a Porsche 924-esre autonanizáltam, és abban a cikkben előkerült egy név, aminek újra aktualitása van. A Sciroccóról van szó, aminek éppen a napokban kezdték meg a forgalmazását. Fachwerkes téglaház, tűzpiros Scirocco I - igazi germán…..
levi96 2008.10.26 00:52:23
Végre! A Szerelmem ez a Gép!!!
Nekem is ilyenem van:)))
Tényleg nagyon kevés van belőlük már ,de mint Gyuri79 mondta igyekszünk menteni őket..
Szép állapotú meg 10 alatt:( Nem értem miért írta a szerző h nem belevaló,meg h kókányolt az 1.8as moci...Ugyan igaza van ha eredetiséget nézünk de amúgy?
kívül-belül ugyan az az összes sallangal együtt a két motor, csak a lökethossz más... az enyémben 2.0 16v 3as góf gti moci van és még azon is rajta volt az eredeti motor felfüggesztő bak helye... semmi gány... :)
Ha valakit érdekel v hasonló akkor nézzen be a
www.scirocco.hu oldalra
mindenkit szeretettel várunk! (ubult nem)
ami az új sciroccot illeti,megoszlanak a vélemények a klubbon belül is,nekem spec nem jön be...
szép meg új de tucat. és semmi de semmi köze a sciroccohoz. legalább coupé volna.. de volvo 480 a háta ,pug az eleje stb. majd biztos megszokjuk és megszeretjük... mindenesetre én el nem cserélném a Gépem egy ilyenért sem. Nagyon élvezetes vezetni, ezt még én vezetem és én mondom meg mikor fékezzen gyorsuljon stb nem mintha egy liftben utaznék..,persze hibái is vannak de azok eredendően a tulaj hozzá állásából fakadnak. Ha vesz vki tuti 3-4-5kilója rámegy mire megbízhatóvá és rozsdamentessé teszi vszt nem jön veled szemben 10 másik minden sarkon:)
Na jóccakát mindenkinek! Az oldalon van link a fórumunkra kérdések esetén:)
Üdvw Levi